knihomolkadorfa knihomolkadorfa komentáře u knih

Bez duše Bez duše Martin Stručovský

Jo ! Tak tohle bylo hodně dobrý. Uvěřitelný, čtivý, napínavý od začátku až do konce. Hlavní hrdina sice alkoholik a tak trochu Superman, ale velký sympaťák a ještě k tomu knihkupec :) Na českou detektivku prostě pecka. Doufám, že i vzhledem k věku autora, se dočkáme dalších příběhů s Matějem Mlynářem.

08.12.2018 4 z 5

Utajená léta Utajená léta Barbara Hannay

Nenáročná četba na dovolenou. Linka Harryho a George se mi moc líbila. Příběh Lucy a Nicka mě až tak nezaujal. Naprosto předvídatelné. I když do tohoto žánru to prostě patří :)

06.12.2018 3 z 5

Inspektor Prevít Inspektor Prevít František Niedl

Knížku jsem si přečetla na základě zdejších komentářů a výborně jsem se bavila. Inspektor Prévit je prostě borec. I když spíše omylem :) :)

02.12.2018 4 z 5

Bez těla Bez těla Martin Goffa

Po severských detektivkách moc příjemná změna. Žádní superhrdinové, potoky krve a mrtvoly za každým rohem. Uvěřitelný příběh, sympatičtí vyšetřovatelé s osobitým humorem. Je vidět, že autor opravdu ví "o čem mluví". Určitě si přečtu i další jeho knížky.

30.11.2018 4 z 5

Ztichlý dům Ztichlý dům Jenny Blackhurst

Tak tohle bylo hodně dobré ! Mám ráda, když se v příběhu prolínají dvě dějové linky, ale tato knížka předčila všechna moje očekávání. Napínavé od začátku až do konce.

27.11.2018 5 z 5

Láska je jen slovo Láska je jen slovo Johannes Mario Simmel

Knížka se mi dostala poprvé do ruky v 16 letech, kdy mi ji přinesla přítelkyně mého bratra s tím, že to si prostě MUSÍM přečíst. Přesto, že J.M.Simmel je můj oblíbený autor, myslím, že tato kniha je rozhodně jeho nejlepší a ráda se k ní čas od času vracím.

27.11.2018 5 z 5

Lazar Lazar Lars Kepler

Nooo, tak to byl mazec. Na můj vkus příliš mnoho mrtvol a trochu moc překombinované. Ale Keplerovci to prostě umí !

24.11.2018 4 z 5

Náhradnice Náhradnice Tania Carver

Brutální, drsné, napínavé. Nic pro slabé povahy.

22.11.2018 5 z 5

Za sny Za sny Karin Krajčo Babinská

Úžasná knížka. A to nejen obsahem, ale i vzhledem. Krásné ilustrace a tkaná záložka !! To ke knížce prostě patří, ale bohužel se dneska již moc často nevidí. Ale nakonec jsem ji vůbec nepotřebovala. Přečteno na jeden zátah. Příběh psaný srdíčkem. Chvílemi se směji, chvílemi se kutálí slzičky :) A tak to mám ráda :)

17.11.2018 5 z 5

Učedník Učedník Hans Rosenfeldt (p)

Jooo, tak tohle mě hodně bavilo. Skvělá detektivka. A i když Sebastian je všechno možné, jen ne kladný hrdina, přesto ho mám ráda.

17.11.2018 5 z 5

Krvavé právo Krvavé právo Phillip Margolin

Zajímavá detektivka z pohledu advokáta. Amanda mi byla hodně sympatická. Tentokrát jsem v knížce nenarazila (nebo je možná přehlédla?) na žádné nelogičnosti. Vše bylo vysvětleno a vše do sebe zapadlo. Rozhodně se chystám na další knihu od tohoto autora.

14.11.2018 5 z 5

Ztracené děti Ztracené děti Linda Castillo

Čtivé, napínavé, hlavní hrdinové mi jsou moc sympatičtí a popis života Amišů určitě zajímavý. Ale ... je to moje několikátá knížka od této autorky, takže už to není to počáteční wow. Ale za přečtení zcela určitě stojí.

29.10.2018 4 z 5

Jak prohrát maraton Jak prohrát maraton Joel Cohen

Občas vtipné, občas trapné. A to jsem také hobby běžec a také bych jednou ráda maraton. Kdybych četla knížku, byla by to ztráta času. Poslouchala jsem audio brzy ráno v autobusu, kde se nesvítilo. Tak jsem to dala. Takže asi tak ...

24.10.2018 2 z 5

Pokrevní sestra Pokrevní sestra Jane Corry

Nejprve jsem se nemohla začíst. Pak jsem sice byla zvědavá, jaké tajemství má být vlastně odhaleno, takže to bylo napínavější, ale celkově hodnotím jako průměr.

24.10.2018 3 z 5

Tíha nenávisti Tíha nenávisti John Hart

Přesto, že má kniha poměrně dost stránek, ani chvíli nenudila. A určitě stojí za přečtení.

12.10.2018 4 z 5

Střípky ticha Střípky ticha Linda Castillo

Opět naprosto skvělé. Čtivé, napínavé, promyšlené, chytré. A ten konec ? To jsem tedy nečekala.

26.09.2018 5 z 5

Hřích andělů Hřích andělů Charlotte Link

Tak nevím. Autorku mám ráda, ale u této knížky mi nějak nesedl styl psaní. Spíš mi to připomínalo slohovku ze střední školy.

20.09.2018 2 z 5

Štěstí mi uniká mezi prsty Štěstí mi uniká mezi prsty Agnès Martin-Lugand

Taková romantická oddechovka. Konec celkem překvapivý. Po všech těch detektivkách příjemná změna.

18.09.2018 3 z 5

Modlitba za mlčení Modlitba za mlčení Linda Castillo

Drsné, napínavé, strhující. Pokud nemáte na čtení dost času, ani se do toho nepouštějte. Příběh vás zcela pohltí a nepustí ...

16.09.2018 5 z 5

Má je vina Má je vina Clare Mackintosh

Knížku jsem si přečetla až na základě zdejších komentářů. A musím říct, že jsem dobře udělala. Napínavé psycho, kde nic není tak, jak se na první pohled zdá. Autorka si se čtenáři pěkně pohrává. Super !

15.09.2018 5 z 5