Kobzíci Kobzíci komentáře u knih

Yakari a bobří hráz Yakari a bobří hráz Job (p)

Pro začínající čtenáře ideální.

25.01.2022 5 z 5

Kočkonautky Kočkonautky Petr Kopl

Půjčeno dceři z knihovny kvůli velkým písmenům a nakonec jsem to přečetla dříve než ona a skvěle jsem se bavila a s chutí se nasmála.

25.01.2022 5 z 5

Pohřbená pravda Pohřbená pravda Angela Marsons

Knížka umí neskutečně vtáhnout do děje. Některé věci se dali předpokládat, jiné ne....napínavé až do konce.

02.01.2022 5 z 5

Milá Bridget, chci tě Milá Bridget, chci tě Vi Keeland

Od třičtvrtě knihy mi to už přišlo zbytečné a extra doslazené.

05.03.2021 2 z 5

Všechno nejlepší, Anno Všechno nejlepší, Anno Petra Jirglová

Kniha je hodně velká oddechovka, nelze od ní extra moc očekávat, ale co se jí musí nechat, že je čtivě napsaná.

21.02.2021 3 z 5

Stela a 16 huskyů Stela a 16 huskyů Tereza Pařízková

Dětská kniha, která po dlouhé době nadchla mě i obě děti. Poutavý příběh, nádherné ilustrace, děj pochopitelný i dojemný.

03.02.2021 5 z 5

Šedík a Bubi Šedík a Bubi Ester Stará

Úžasná kniha, nádherné, jednoduché ilustrace, z kterých i nečtenář snadno pochopí děj. Samotný děj je pro děti velmi poutavý a příjemně plyne...kéž by bylo více takových dětských knih i co se týká stylu písma, který je dětem vhodně přizpůsoben.

20.01.2021 5 z 5

Letuška z economy aneb Co na Instagramu neuvidíte Letuška z economy aneb Co na Instagramu neuvidíte Petra Jirglová

Knížka mi vůbec nesedla, tak trochu nechápu, že ji někdo vydal. Postava si neustále na vše stěžuje, objevují se počeštěné anglické výrazy nebo anglické výrazy, kterým běžný smrtelník nerozumí. Úplně zbytečné o divných zkratkách a vulgarních výrazech ani nemluvě. Připadala jsem si při čtení jako při sledování velmi špatného filmu, kde člověk čeká celou dobu na pointu a ona nepřichází nebo na konec, který film pozvedne...tak ani ten v knize není. Pokud bych knihu nečetla v rámci výzvy, velmi brzo ji odložím.

20.01.2021 odpad!

Pokrevní pouta Pokrevní pouta Angela Marsons

Do poslední chvíle jsem netušila, kdo je vrah, wow...tuhle sérii miluji, neskutečně čtivé knihy.

25.12.2020 5 z 5

Aristokratka u královského dvora Aristokratka u královského dvora Evžen Boček

Vtipná jako první díl, ideální oddechová kniha, co zlepší náladu.

04.11.2020 5 z 5

Nebezpečné přátelství Nebezpečné přátelství Katja Brandis

Trochu slabší než první díl, ale i tak se mi kniha líbila.

24.10.2020 4 z 5

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Knížka je celkem čtivě napsaná, ale působila na mě hodně smutným dojmem. Jedná se o příběhy žen, které jsou vždy alespoň minimáně propojené, občas mi trvalo než jsem se zorientovala kdo s kým. Co mi však hodně chybělo byl nějaký konec. Moc nechápu, jak mohla tato kniha patřit mezi bestsellery.

03.10.2020 2 z 5

Prašina Prašina Vojtěch Matocha

I když nejsem cílová skupina, kniha se mi líbila. Děj mě vtáhl a příjemně ubíhal, starším dětem v okolí ji ráda doporučím.

27.09.2020 4 z 5

Tichá modlitba Tichá modlitba Angela Marsons

Původně jsem se bála číst knihu kvůli tématu, ale neskutečně mě vtáhla do děje, wow.

31.05.2020 5 z 5

Božský bastard Božský bastard Christina Lauren

Oddechovka, hodně předvídatelný děj.

14.03.2020 2 z 5

Alfa samec Alfa samec Vi Keeland

Hodně velká oddychovka, která je čtivě napsaná.

14.03.2020 5 z 5

Právo první noci Právo první noci Vlastimil Vondruška

Tato kniha od pana Vondrušky se mi vůbec nelíbila, musela jsem se tentokrát do čtení nutit. Kniha by klidně mohla být o půlku kratší a mám pocit, že by kvalitově odpovídalo.

09.03.2020 1 z 5

Mstitel z Jenštejna Mstitel z Jenštejna Vlastimil Vondruška

Klasická oddechová knížka.

01.01.2020 4 z 5

Hana Hana Alena Mornštajnová

Neskutečná kniha, kterou by si měl přečíst každý. Přečetla jsem ji za jeden den a to už se mi dlouho nestalo. WOW

22.09.2019 5 z 5