koplik komentáře u knih
Skvělé letní čtení. Smála jsem se od začátku až do konce.
Odloženo za půlkou, dál to nešlo. Ne že by úplně nebavila, jen se mi neukládaly souvislosti. Co jsem přečetla, mi z hlavy vypadlo. Nezaujala.
Knížka se mi hodně líbila. Velice dobře se četla a smrt v roli vypravěče skvělý nápad. Podle anotace jsem si moc nedokázala představit jaké to bude. Myslím, že život za války podaný v této formě ,by mohl být srozumitelný i pro mladší čtenáře.
Krásná knížka. Přiběh se mi moc líbil. Čtivě napsané. Prostě mi sedla.
Výborná kniha, čtivá od začátku do konce stejně jako Pilíře země.
Pěkné čtení na dovolenou. Jednoduchý příběh. Čarodějka v našem světě pomáhá řešit různé případy.
Mos se mi líbila. Přes spoustu popisů je velice čtivě napsaná. A konec mě teda nečekaně překvapil.
Docela se mi líbilo. Styl psaní je fajn. Jen jsem se chvílemi ztrácela v ději a musela listovat zpět. Moje chyba, nesoustředění.
Jinak na prvotinu si myslím, že podařené. Smutný příběh z ještě smutnější doby, plný lásky a napínavý až do konce.
Podle mě klasická detektivka, dobrý příběh. Napínavé až do konce.
Nejvíce mě zaujalo, že příběh byl z posazen do prostředí okolí mého bydliště. Takže třeba za mým domem v popelnici našli mrtvolu a o kousek dál bydlela vražednice.
Moc pěkná knížka, nejprve se mi nedařilo se začíst, ale vyplatí se vydržet. Krásný příběh, dobře se čte.
Nejprve mi vadil hovorový styl psaní, ale pak jsem si zvykla. Chvílemi mě nudila, chvílemi vtáhla do děje. Další díl zkusím až začas.
Stejně jako předchozí díl i toto volné pokračování je výborné. Čtivé, moc pěkně napsané.