Kristy.Seb komentáře u knih
Jizvy člověka nedefinují. Člověk se je vyslouží a ony pak vyprávějí vlastní příběh.
Když je člověk na dně, může totiž plavat už jen nahoru.
Nic nepřinese, když budeme pořád přemýšlet nad svými chybami.
Opět skvělý příběh!
Starosti jsou neužitečné pocity. Na věcech nic, ale vůbec nic nemění. Buď člověk vezme svůj život do vlastních rukou a snaží se něco změnit, nebo to nechá být a naučí se s tím žít. Nějakým "děláním si starosti" se nikdy nic nezlepší.
Těšila jsem se na pokračování a na vývoj situace, ale asi mě to trochu zklamalo. Přišlo mi, že se děj zbytečně natahoval, bez nějakého většího "příběhu". A konec knihy mi zas přišel trochu uspěchaný. Ale jinak fajn kniha.
Dej se zdál že začátku naprosto tuctový. Ale Bram mě od začátku bavil. Ta jejich bratrská skupinka byla skvělá! Ten jejich humor parádní, prostě v dospělích mužích se stále ukrývá duše malého kluka. Nádherný číst o právě čisté nesobecke lásce. Nádhera! A ten dotazník do seznamky mě fakt bavil!
V podstatě mě děj chvilkama až děsil, ale bylo to i napínavý. Zvláštní, ale napínavý. Lenka byl ve skrytu duše plný čisté lásky.
Takový je život. Budování vzpomínek. Jedná sladká chvilka za druhou. Buduješ je a ukládáš. Pomáhají ti být silnější, až to budeš potřebovat.
Problémy se dají vyřešit, záležitosti překonat.
Tahle rodina správných kluků mě baví. Jsou vtipný. Jsou sexy. A mají srdce na dlani.
Jestli chcete pořádně pozorovat noční oblohu, nesmíte se soustředit na moc věcí najednou. Nejjasnější se zdají být hvězdy na úplném kraji vašeho zorného pole. Stejně tak se to má i se životem.
Jestli něco opravdu chceme, nevzdáme se toho. Takhle snadný to je.
Edie byla skvělá hned od začátku. Naprosto normální holka (krev a mlíko), s normálními mladistvými problémy. A to co zažila? Zvládla to fantasticky. S Johnem byli skvělí!
Všichni jdeme za hlasem svého srdce. Snažíme se být vděční, všechno si rozumně zpracovat v hlavě, ale nakonec stejně nemůžeme ignorovat hlas svého srdce.
Nemohla jsem se začíst, ale prostředí a popis Benátek mě naprosto vtáhnul. Skvělý příběh. Těžká rozhodnutí. Vypořádání se s minulostí. Moc hezky napsané!
Jednoho dne se otočíte a udeří vaa to rovnou do tváře, jako by to tam bylo celou dobu, ale vy jste to prostě neviděli. Takhle je to s opravdovou láskou - nevidíme začátek ani konec.
Všichni děláme chyby. Nedostává e žádný recept na živote. Ten, kdo vás miluje, vám vaše chyby odpustí. Ale pokud je budete skrývat nebo o nich lhát, už to nebudou chyby - budou to rozhodnutí.
Vtipné hned od začátku a proto mě příběh tak vtáhnul. Minulost dost drsná, ale Rachel se tomu postavila. Skvělý příběh!
Život se nejlépe zvládá, když se člověk nevrtá v minulosti.
Žádné náboženství nemůže existovat bez lásky. Ať si lidé o svevire vykládají, co chtějí, ale když je neučí být dobrými lidmi, laskavými ke svým bližním i ke zvířatům, je to všechno jenom podvod.
Některé věci jsou veliký dar, i když si ho nakonec nemůžeme nechat. Možná nemůžeme chtít víc než to vědomí, že neco tak krásného existuje.
Dlouho jsem se nemohla do knihy začít, ale nakonec mě příběh neskutečně vtáhnul. Krásné napsaný smutný, ale zároveň velmi silný příběh odvahy a touhou za spravedlností. Zcela jiný typ knihy, neznacom jsem od Jo MO zvyklá, ale stejně to byla pecka.
Když něco sdílíš, tak to neznamená, že se v tom nimráš.
Někdy se stane, že to, co chceme, máme přímo před nosem, ale jsme poslední. Kdo si toho všimne
Na rodičovství je nejsilnějš asi to, že se v podstatě jedna o obrovský experiment, s to, jestli byl úspěšný, se ukáže až po několika desetiletích.
Vtipná partička. Příběh byl čtivý.
Jsem trochu rozpačitá z celé série. Nebyl to špatný příběh, ale nějak mi nesedne styl psaní autorky. Vadí mi, jak se v příběhu místy hodně zkracují děje a konec mi přišel zvláštní.
Druhý díl byl rozhodně lepší než první. Konečně se Emmy vzchopila.
Takhle tenhle příběh mě moc neoslnil. V některých částech příběhu mi chyběl větší děj nebo alespoň bližší popsání děje.
Ale prostředí i zápletka je zajímavá.
Myslíš si, že jsi na vrcholu světa a pak přijde ledovec a loď se potopí.
Nevadí, když se ti život trochu zkomplikuje, protože komplikace jsou někdy lepší než samota. Než osamělost.
Oddychová kniha na večer. Žádný extra strhující děj nečekejte.
V životě nejde o to, získat velkou výhru. Jde o to, komu zavoláte jako prvnímu, když vyhrajete.
Pravda je sklo. Když se rozbije, roztříští se, a i když se snažíte všechno zase slepit dohromady, vždycky zbydou trhlinky. A už nikdy není tak silné jako předtím.
Radši se v životě dívám dopředu než dozadu. Když se moc často ohlížíš do zpětného zrcátka, někdy ti unikne, co je přímo před tebou.
Bez trochu strachu to není žádné dobrodružství.
Život není o zprávách. Je o tom, kdo je ten první člověk, kterému tu zprávu řekneš.
Skvělá kniha, se skvělým příběhem. Bylo to vtipné, bylo to romantické, bylo to smutné i šťastné.
Život v průměrnosti je promarněný život.
Být mrcha vyžaduje mnohem víc námahy než nebýt.
Slova dokážou někdy srdce zasáhnout mnohem víc než činy.
Lidi nemůžou ovládat svoje srdce, jenom svoje činy.
Lidi si nevybírají, do koho se zamilují. Vybírají si jen to, s kým v životě budou.
Vždycky je lepší mít někoho, na koho se dá svalit vina, když se věci zvrtnou.
To bylo tak neskutečně něco těžkého, smutného a krásného. Prostě všechno dohromady.
Mám ráda upřímnost. A krása je největší lež že všech. Lidi se na tebe dívají, vidí zevnějšek a řeknou si, že uvnitř jsi stejná. Ale zrcadlo neukáže, kdo doopravdy jsi.
Život je o zvažování rizik. Nikdo nedokáže přesně říct, co se kdy stane.
Pohádky jsou je příběhy napsané jinými lidmi. A jsou příliš dobře na to, než aby to byla pravda.
Všichni se ohlížíme zpátky a přejeme si, abysme udělali věci jinak. Když někoho ztratíme, dojdou nám všechny věci, co jsme měli říct nebo udělat.
Krásný příběh. Líbilo se mi, jak se Elodie chovala k Hailey. Bavil mě vývoj mezi Elodie a Hollisem.
Život může být vždycky horší, než je.
Najdi to, co miluješ, a nech, ať tě to zabije.
Na hříchu je prima, že ho člověk nemusí odčinit rovnou.
Není to láska na první pohled, dokud s tím člověkem nejste tak dlouho, aby se to láskou na první pohled stalo.
Když člověk najde někoho, kdo z jeho života vyžene všechny stíny, je těžké tomu odolat a nežít z něj.
Tak tohle jsem od autorky nečekala. Není to můj šálek kávy, ale ten příběh mě chytnul hned od začátku. Ač to od začátku bylo dost děsivé! Zhltnuto za jeden večer.