kujuduss komentáře u knih
Knížka byla skvělá, četla se velice rychle a nebyla jsem schopná se odtrhnout. Dej byl sice mírně předvídatelný, ale to se dalo čekat, protože knížku nepovažuji za detektivku, ale za romantickou knihu.
Jediné co mi hodně hodně vadilo bylo množství překlepů, pravopisných chyb a chyb v textu obecně.
Jako takhle... příběh jako celek asi nebude špatný, ale jsou tam hromady nesrovnalostí a dej až zbytečně moc přeskakuje. Taky mi trhají žíly hlavní hrdinové, kteří jsou schopni se do sebe zamilovat během hodiny.
Nicméně dám šanci ještě dalšímu dílu a uvidí se.
Na jednu stranu to bylo zábavné a nedělalo mi problémy se začíst (preskakovala jsem teda erotické scény, čímž se knížka zkrátila na polovinu :D). Jinak se jednalo o neoriginální příběh, Penelope je bez ambicí, koníčků, jakýchkoliv zálib. Prostě jen chodící tělo, které občas z pusy vypustí vtipnou hlášku. Porad se tam předhazuje, jak je jiná. To teda opravdu nevím v čem. Je to flákač, který jen skuci a a proplouvá životem.
No za mě to není ani na ty 3*.
Jednoduchá oddechovka, u které jsem se ovšem docela nasmála. Děj je hodně podobný jako u Kulti, ale to mi vůbec nevadilo, protože obě knihy se mi líbily.
Jasmine mi nebyla moc sympatická, navenek tvrdá holka a dříč, ale uvnitř velice nejistá. Taky mi nepřišla moc reálná její dokonalá rodina, kde se všichni milují a dobiraji se, ale to je spíše osobní pocit. Nicméně sledovat jejich slovní výměny taky pobavilo.
Za mě 4,5* z 5. Moc povedené, ostatně jako první díl. Romantická linka docela předvídatelná, ale i přesto je to moc hezky napsáno a rozhodně nenudí. Jsem zvědavá, co můžeme v příštím díle očekávat od Lucase. Už se těším na další díl (doufám tedy, že plánují jeho vydání).
Za mě otřesné. Obrázky sice nejsou špatné, ale u příběhů chybí poselství a pointa. Některé jsou jakoby usednutí v půlce.
No jsem zvědavá na další díl. Od knihy jsem se nemohla odtrhnout a četla jsem až do pozdních hodin, kdy jsem měla strach jít do postele.
Příběh byl napínavý a nic se mi líbil. Velkým nedostatkem je obálka knihy, která mě od přečtení odrazovala, ale jsem ráda, že jsem po ní nakonec sáhla
Příběh se mi líbil, ale chvílemi mi přišel zamotaný a trochu jsem se ztrácela. Taky jsem hlavním hrdinům úplně nevěřila lásku. Ale jinak pekné
U téhle autorky se chvílema prostě ztrácím. A zdá se mi, že většina příběhu se odehraje na posledních 20-15 stranách.
Tahle knížka se mi strašně líbila, takže byl pro mě film poněkud zklamáním.
Celou sérii jsem milovala, stejně tak tuto knížku. Její konec jsem náležitě obrečela.
Tahle kniha mě moc nezaujala a musím se přiznat,že jsem ji ani nedočetla. Jde tady pouze o sex a nic jiného. Další knihy z této série jsou podle mého názoru mnohem lepší, takže se nenechte odradit.
Tato hra se četla sama. Hrozně se mi líbila a mohu ji každému dopručit!
Jedna z mých nejoblíbenějších knížek. Celá knížka je naprosto úžasná, ale díky jedné větě na konci je pro mě geniální. Ta věta pro mě tuto knihu posunula daleko dál.
Vtipně napsané. Jedna z mála knížek tohoto typu, u kterých jsem se opravdu zasmála. Akorát konec se moc vlekl.