L.Ady komentáře u knih
Dávám dvě hvězdičky za zajímavé téma, avšak nebojím se napsat, že tohle byla nejhnusnější knížka, co jsem kdy četla. Od začátku do konce plná realizmů, podrobností o zvrácenostech, které se tam dějí.. Jsem zvyklá na horory, true crime miluju, ale tohle na mě bylo opravdu hodně.
Tahle knížka se rychle četla, napínavý děj i když předvídatelný. Tak od poloviny knihy člověk lehce odhadne konec. Přesto ale je to fajn oddechovka, při které se člověk sem tam opravdu bojí :).
Super knížka, která Vám otevře trochu více kouzelnický svět. Do detailů popsaná historie famfrpálu a detaily hry jsou zajímavé. Sem tam je kniha i vtipná a pro milovníky Harryho prostě must have.
Klasika, kterou znají asi všichni. Dobře se čte, je celkem krátká a k maturitě ideální.
Jakožto fanynka upířích deníků, jsem samozřejmě hned sáhla po knize. Je dost rozdílná oproti seriálu, avšak Elena mě štve stejně tak i v knize. Jinak ale pro lidi co mají rádi fantasy. Určitě doporučuji :).
Velký Gatsby je pro mě srdcovka. Miluji dobu v které je celý děj situovaný i charakteristika všech postav. Konec mě překvapil, rozhodně si ji někdy přečtu znovu.
Vím, že na tuto knihu je spousta dobrý recenzí, každopádně jsem ji četla k maturitě a opravdu mě neoslovila. Zdlouhavá kniha za mě o ničem.. Rozumím pointě a poselství knihy ale jsem toho názoru, že jsou mnohem lepší knihy do povinné četby.
Tuhle knížku jsem dostala asi ve 13 letech k narozeninám. Ilustrace, popisy.. vlastně všechno je krásné a velmi detailně popsané. Určitě fanouškům stmívání doporučuji :).
Tato kniha je podle mého spíše thriller než horror, ale to ji vůbec neubírá na hodnotě. Maličko mi vadilo natahování začátku, než se děj rozjel, jinak jsem byla velmi překvapená koncem. Určitě bych ji doporučila dál.
Klasika, která neurazí :). Zajímavé příběhy a styl vyprávění.
Tak do této knížky jsem se musela doslova nutit ji číst. Ne, že by byla úplně špatná, spíš ale dost nudná, předvídatelná. Na oddech ale fajn.
Knížka byla velmi pohodová a moc se mi líbila. Na oddych doporučuji.
Krátká povídka která není moc zajímavá. Mít doma manželku a balit někoho v kavárně.. asi to není můj šálek kávy.
Neurazí a ani nenadchne. Občas jsou zde opravdu vtipné chvilku ze života, nad kterými se fakt zasmějete.
Nebylo to špatné. Dělalo mi problém se začíst, protože některé pasáže byly velmi zdlouhavé. Konec knihy mě ale dost překvapil.
Fajnová knížka. Člověk si u ní odpočine i zasměje. Romantický příběh který ale není jen růžový, prostě ze života.
Za mě je to fajn knížka i když jsem určitě už četla napínavější. Konec byl takový trochu nevěrohodný, pochybuji že by se vše vyřešilo tak jednoduše. Bylo to ale fajn počtení.
Moc hezká knížka, která vás vtáhne zpět do dětství.
Tahle knížka mě po dlouhé době opravdu moc bavila. Super obrázky a velmi napínavý příběh. Doporučuji.