LaBella komentáře u knih
Paní Třeštíková umí psát tak, že mám chvíli husinu, nahlas se směju u některých hlášek, knihu odkládám, protože si musím nad dějem popřemýšlet.
Máte chuť v půlce kapitoly vykřiknout, ať Dáša nechá panenku panenkou...co je to za blbost takhle riskovat, logicky.
Excelentní příběh. Každá stránka mě pohltila.
Opět autorka nezklamala. Příběh zajímavý od začátku do konce, skvěle napsaný. Adam a celý jeho tým se člověku dostanou pod kůži. Rozhodně jedna z nejlepších krimi sérii, co jsem kdy četla.
Úžasný, promyšlený příběh. Zajímavý, napínavý, smutný, mrazivý. Kniha se řadí k mým top. Všechny postavy výborné, uvěřitelné, žádná omáčka a přitom si člověk připadá, jako by tou buší sám procházel.
Výborná kniha, originální zápletka. Doufám, že bude další díl a zjistíme víc o rodině Cassi. Založených 5*.
Knihu jsem četla týden, protože jsem nechtěla dojít na konec, chtěla jsem s postavami být a žít jejich životy. Včera večer jsem dočetla a bylo mi smutno, že je opouštím. Po skvělém a originálním Foukneš do pěny přišel další nezapomenutelný příběh. Styl psaní autorky je excelentní. Ta hra se slovy, nezaměnitelná přirovnání a dokonale vykreslená mluva a psychologie postav, to umí opravdu jen paní Třeštíková. Kdyby tady bylo těch hvězdiček 100, neváhám, protože ta kniha si je zaslouží. Příběh se mi doslova dostal pod kůži a smekám i nad linearitou příběhu - výborně vymyšleno. Větší množství postav mi nevadilo, každá byla autentická, držela si v příběhu svůj styl a chování, u Johana jsem se kolikrát musela smát nahlas, u poznámek Joly jakbysmet. Vynikající kniha na kterou vím, že nezapomenu.
Jako vždy mě Sharon Bolton nezklamala. Originální prostředí, čtivě napsaný příběh, zajímavý výběr hlavní zápletky - někdy mě až běhal mráz po zádech, že je toto možné. Závěrečná honička na ledovci mě donutila přestat dýchat, jak jsem zúčastněným fandila. Zaslouženě plný počet.
Kniha se mi neskutečně líbila. Prolínání vyšetřování Kim a pasáže s Jessicou a Dominikem = výborný tah od autorky. Bylo to čtivé, svižné, chvíli mě opravdu mrazilo a POTOM.....No já sem nechápala, autorka mě neskutečně zmátla. Přesně takové knihy mám ráda, když mě ještě nějaká dokáže překvapit totálním zvratem a já dychtivě čtu dál. Vynikající a hvězdičky rozhodně zasloužené.
Skvělá jízda od prvních stran, knihu se prakticky nedalo odložit. Lizzy mi byla velmi sympatická, taková správňačka, která to v životě neměla jednoduché, ale pere se s tím a sem tam udělá nějaký kopanec - o to víc mi přišla její postava lidská - autorka z ní nedělala nějakou superhrdinku nebo v alkoholu se utápějící depkařku. Líbilo se mi vysvětlení motivů Sklípkana, dávalo mi to smysl a chvílemi sem ho snad i chápala. Opravdu skvělý krimithriller se kterým nešlápnete vedle.
Přečteno za dva dny. Skvělý příběh, hltala jsem každou stránku. Tento díl ve mně zůstane ještě dlouho. Minier se vrátil v plné síle...už teď se nemůžu dočkat dalšího dílu.
Těším se na druhý díl. Příběh se mi líbil, mělo to spád a nápad.
Čtivá, svižná kniha se zajímavým dějem. Zakončení autorky mě mile překvapilo, to jsem nečekala.
Jsem překvapená, že má kniha tak nízké hodnocení a tolik negativních komentářů. Mě osobně bavila od začátku do konce a všem postavám jsem fandila. U knihy jsem si připadala jako ve filmu. Ano, že bych byla u ní doslova vyděšená, to zase ne, ale za mě to bylo velmi dobré čtení...
Psychothriller se mi líbil i když někdy jsem měla chuť některé odstavce přeskočit. Závěr mě překvapil a s odstupem času hodnotím jako velmi povedený a napínavý příběh.
Vynikající, originální, nápaditá. Sem tam jsem se lehce ztrácela v ději, ale to bylo prodlevou mezi díly. Skvělá série, co stojí za přečtení.
Chvíli jsem se do knihy nemohla začíst a byla zklamaná, co jsem to koupila. Nakonec ale z toho byl zajímavý případ, takže nelituji. Řadím k sériím, kde pořídím i další díl...
Svižná a dobře napsaná kniha se zajímavým příběhem a několika nečekanými zvraty. Na léto ideální záležitost, připadla jsem si, jako bych u moře byla s nimi. Závěr smutný, ale silný.
Frost a Shack. To je dvojice, která si mě získala od prvního dílu a co případ, to velice dobré čtení. Konec tohoto dílu mě velmi překvapil, už aby vyšel další!
Skvělá, originální, napínavá. Příběh byl svižný a rozuzlení mi vyrazilo dech - měla jsem podezření kdo a co, ale vše bylo nakonec jinak. Výborné čtení a zaslouženě plný počet.
Prostředí Itálie mě chytlo za srdce. Příběh mi přišel logický a hezky propracovaný. Některé popisy byly trochu delší, ale zase navodily příjemnou atmosféru, která mě vtáhla do příběhu. Já jsem byla spokojená a čtení jsem si užila.
Příběh hodnotím na 5*.Velmi napínavý, strhující, technologie mě bavily. Bohužel v samotném textu bylo hodně překlepů a někdy i dvě stejná slova za sebou. Minier ale nezklamal a těším se na dalšího Servaze.