Lady S.

Kniha je psaná formou denních záznamů, v níž nám autor přibližuje svou práci chirurga na misi s Lékaři bez hranic. Byť je to kniha plná lékařských pojmů, tak mi to jako člověku mimo obor tolik nevadilo.

Čtivé vyprávění radostí a strastí mladého Komenského, které zahřálo u srdce. Někdy zapomínám na to, že i taková osobnost, jakou Jan Amos Komenský bezpochyby byl, jednou byla dítětem, a tato kniha mi jeho dětství krásně a barvitě, a občas lítostivě s ohledem na jeho těžkosti a zkoušky, přiblížila.

Kniha mě nijak více nezaujala, neříkám, že byla špatná, to bych snad o žádné autorově knize neřekla, ale snad jsem očekávala víc.

I přes starší styl psaní, se mi kniha dobře četla. Velice se mi líbil děj a jak barvitě to bylo popisováno.

Kniha se velmi dobře četla, ostatně jako každá kniha od Lanczové.

Přečetla jsem ji během jednoho dne, kniha se mi líbila, jako většina Lanczových knih.

První stránky knihy se mi četly velmi těžko, neboť toto téma, resp. důsledky rychlé módy, jsou hrůzostrašné, a proto pro mě bylo velmi překvapující, že naopak poslední stránky knihy jsem četla s radostí a nadějí v lepší zítřky (dokonce, a to fakt nekecám, jsem měla zimomriavky/husí kůži).
Díky autorce vím, že se najdou lidi, kterým současný stav pojící se s trendem rychlé módy není lhostejný a kteří nejen o věcech mluví, ale i konají.

Je to příběh, který píše život sám, ale kniha byla opravdu moc pěkně a čtivě napsaná. Nepřišlo mi to nijak depresivní, jen popis jednoho boje za druhým při boji s rakovinou. Navíc obálka knihy je úžasná (potřebovala jsem to vyzdvihnout, protože kdybych si v tomto případě vybírala jen podle obálky, asi bych byla velmi spokojená)!

Skvěle zpracovaný příběh ženy, která se nebála jít si za svým (nereálným) snem i přes mrtvoly (téměř doslova). Při čtení jsem s každou další stránkou byla ohromena nad vším tím (ne)fungováním a tím, že trvalo několik let, než se to všechno provalilo. Pořád mi hlava nebere, že něco takového se opravdu stalo, a nejedná se o výplod autorovy fantazie.

Musím říct, že jsem od této knížky očekávala zřejmě více, jelikož jsem slyšela jen chválu. Každopádně to byla má první kniha od Austenové, a tudíž, jsem neměla podléhat úsudkům ostatních. Ale jako romantická duše mě kniha ke konci samozřejmě potěšila.

Netušila jsem jak mě tato kniha ohromí. Nejdřív jsem se bála, že mě kniha bude nudit, ale není divu, že patří mezi nejlepší knihy. Zhltla jsem jí během několika dní a pořád jí mám v hlavě. Dokonale napsaná, sled událostí je úžasný a nepředvídatelný, prostě bomba.

Kniha mě ze začátku moc nebavila a nutila jsem se do čtení, ale musím přiznat, že po jejím přečtení jsem ji nedokázala pustit z hlavy. Myslím, že kniha ovlivnila můj celkový pohled na alkohol. Tuto knihu by měl povinně každý přečíst.

Kniha mě pohltila a během pár dní jsem ji měla přečtenou. Vážně obdivuji autorovu představivost, se kterou je kniha napsaná. V dnešní době si děti, ale i dospělí, nedokáží utvářet představivost, což ovlivňují dnešní technologie jako je počítač a televize. Kdyby toho nebylo, možná by bylo více knih s tak barvitým dějem a prostředím.

Ze začátku mě kniha vůbec nenadchla, ale konec knihy změnil můj názor.

Nejdříve jsem četla knihu, která mě uchvátila. Film jsem viděla později a nezaujal mě tak jako kniha.

Knihu jsem vzala do ruky, kvůli povinné četbě, ale rozhodně nelituji. Dobře se mi četla a obsah se mi také líbil.

Úžasná kniha...jedna z málo knih, u které mi i ta slza ukápla.