le21nka Online le21nka komentáře u knih

David Hecl: Mluví k vám kapitán David Hecl: Mluví k vám kapitán Martin Moravec

Kniha napsaná formou rozhovoru, skvělý nápad. Musí to být vážně úžasné, řídit největší dopravní letadlo Airbus A380. Mně by stačilo, kdybych v něm mohla letět jako pasažér.
Knihu doporučuji přečíst všem. Třeba ti, kteří z létání mají obavy, po přečtení změní názor.
A že je pan Hecl sympaťák, o tom žádná.... A ještě pochází kousek od nás.

24.03.2022 5 z 5

Sítě Sítě Petra Dvořáková

Tři příběhy žen, které jsou psány odlišným způsobem. Tohle cením. Kdo ví, kolik lidí ve svém okolí, s podobnými osudy, každý ve svém okolí má?

12.03.2022 4 z 5

Anděl smrti Anděl smrti Robert Bryndza

Skvělé. Velmi dobře se četlo. Detektivní příběhy s Erikou jsou vždy sázka na jistotu.

20.10.2024 5 z 5

Námi to začíná Námi to začíná Colleen Hoover

Velmi romantické a krásné pokračování knihy Námi to končí. Skvěle se četlo.

"Každý, kdo někdy opustil manipulativního násilnického partnera a dokázal na své cestě vytrvat, si zaslouží medaili. Sochu."

18.10.2024 5 z 5

Kroky vraha Kroky vraha Michaela Klevisová

Kniha se dobře četla. Nejedná se pouze o vyšetřování vražd, ale i o mezilidské vztahy, což mě docela bavilo.

28.03.2024 3 z 5

Kdyby ze světa zmizely kočky Kdyby ze světa zmizely kočky Genki Kawamura

Dojemný, smutný příběh, který vás přiměje přemýšlet o tom, co je ve vašem životě opravdu důležité......

23.03.2024 4 z 5

Hájovna: Příběh o ztrátě svobody a mateřské lásce Hájovna: Příběh o ztrátě svobody a mateřské lásce Karla Kubíková

Silný a dojemný příběh. Dobře se četlo.

19.03.2024 4 z 5

Kroniky prachu Kroniky prachu Lin Rina

Obálka je krásná, bohužel obsah už není tak dokonalý. Netvrdím, že to bylo špatné. Je to určeno spíše mladším čtenářkám. Co se mi líbilo, tak bylo prostředí - Londýn a knihovna.

21.05.2023 3 z 5

Noční lov Noční lov Robert Bryndza

Skvěle napsáno. To, že vraha známe cca od poloviny knihy vůbec nevadí, protože stejně potřebujeme vědět jak a kdy ho dopadnou.

23.04.2023 4 z 5

Domek v Irsku Domek v Irsku Julie Caplin

Další povedený příběh Romantických útěků. A krásná vzpomínka na Irsko.

25.05.2022 5 z 5

Ženy z Bohnic Ženy z Bohnic Edna Nová

Útlá knížečka popisující příběhy 12 žen z Bohnic. Nebylo to špatné, ale čekala jsem mnohem více....

01.02.2022 1 z 5

Námi to končí Námi to končí Colleen Hoover

Skvěle napsáno, velmi dobře se četlo. Domácí násilí - kdo nezažil, těžko pochopí, že není lehké ze vztahu odejít, zvláště, když toho druhého skutečně miluje. Doporučuji.

22.09.2024 5 z 5

Někdo z nás Někdo z nás Kristýna Trpková

Po trochu pomalejším začátku, kdy se seznamujeme s členy jedné rodiny následuje obrat a kniha začíná mít spád. Třetí část jsem četla v kuse, protože bylo těžké se od knihy odtrhnout. Doporučuji si přečíst.

19.04.2024 4 z 5

Paříž pro jednoho a jiné povídky Paříž pro jednoho a jiné povídky Jojo Moyes

Jedenáct krásných, romantických povídek. Pohodové čtení.

01.04.2024 4 z 5

Dědina Dědina Petra Dvořáková

Přestože je kniha psaná v nářečí, je velmi dobře čtivá.

13.01.2024 3 z 5

Gazely Gazely Patrik Hartl

Čtivé, zábavné, oddechové. Mě to prostě bavilo.
Snad dojde i na filmové zpracování.

18.11.2023 5 z 5

Hrad ve Skotsku Hrad ve Skotsku Julie Caplin

Mám ráda Romantické útěky i Skotsko. Tato kniha je opravdu velmi povedená, i když už na začátku víte, jak to dopadne. Doporučuji všem romantickým duším.

02.04.2023 5 z 5

Jelení vršek Jelení vršek Hana Marie Körnerová (p)

Krásný historický příběh plný napětí, zrady, lásky. Dobře se četlo.

21.03.2023 3 z 5

Kouzelná skříňka pro Gwendy Kouzelná skříňka pro Gwendy Stephen King

Příjemné čtení, taková krátká povídka o zodpovědnosti a pokušení. Jsem zvědavá, jak se příběh bude vyvíjet dál.

11.02.2023 4 z 5

Terapie Terapie B. A. Paris (p)

Čtivé a napínavé od začátku až do konce.

04.02.2023 4 z 5