Lee7 komentáře u knih
Velmi neočekávané zapletení a nádherná spojitost. Jen ke konci mi přišlo, že Jeffery trochu šlápnul na plyn a rychle zakončil. I tak ale doporučuji protože stojí za to.
Napínavé a velmi dobrý zvrat na konci jak to tak u Jefferyho bývá :) a zrovna v tomhle dílu se nám hlavní postavy zase trochu přiblížily.
Velmi dobře napsaný román, který jsem shltla jedním dechem, skvělé až do konce.
Moc pěkná kniha, přečetla jsem si ji jedním dechem a stojí za to. Velmi skvělé a procítěně napsaná.
Velmi povedená a dobře čtiná knížka, zahrne vás do něje a vy si připadáte jako hlavní postava. Perfekntě vynpsané myšlenky :)
Patří k mým oblíbeným knihám. Atmosféra vás úplně pohltí, zajímavý děj a skvělé zpracování. Zas jednou díky Stephe. :)
Jednou ji oetvřete a děj vás úplně pohltí. Neuvěřitelně vyprávěny myšlenky člověka, který je nemocný. Skvěle posáno až se vžijete do hlavní postavy.
Nolan a Everly byli skvělí, díl se četl snadno a lehce. Dojemné a citové chvilky jsou nejvíc mezi nimi, obavy, strachy mezi smyslností, co je dovoleno a co zakázáno. Líbil se mi příběh dvou hrdinů a celá série mě příjemně překvapila. :)
Celá série je skvělá, tito dva si byli souzeni. Úžasné, dojemné a vtipné - líbí se mi jejich sbližování a změny. Moc se těším na další díl a doufám, že zůstaneme na stejné vlně.
Přečteno raz dva, jak se začala odvíjet minulost, nemohla jsem se odtrhnout. Vztahy o pomstě a často nevyřčených slovech vede k zajímavé zápletce a jednání hrdinů. V tomto příběhu vládne pěkné zlo.. četla se sama a doufám, že u nás vyjdou i další knihy, ať poznáme nejlepší přátele. :)
Příběh začal dobře, postavy mají mezi sebou správné pošťouchnutí. Řešení dilema vztahů v rodině se mi líbil. Velmi zajímavý brácha a těším se na linku o něm. Konec byl na mě rychlý spád a co jsme si to jsme si.. malinko mi kniha nesedla jako jiné, ale autorku mám ráda a líbí se mi její menší propojení s postavami 1 dílu - charakterem se k sobě hodí.
Čekala jsem trochu něco jiného, děj se na mě moc opakoval stále stále dokola. Trošku zklamání, ale na jednu stranu celá série i ta navazující byla držet při sobě, podporovat se a být spolu.
O poznání jinak sepsané než jiné série, které jsem četla. Trošku jsem se nedokázala ztotožnit s více dějovými linkami najednou po krátkých částech. Vše se udávalo dost na povrchu a zatím nevím proč, kdo a co dělají a chovají se, jak se chovají. No jsem zvědavá na další díl. Popravdě Briar U, Off-Campous, Him, Avalon Bay jsou stále za mě lepší čtení.
Zajímavý obrat na konci, přesto pro mě byl díl trošku slabší než ostatní. Ubralo se na tempu popisu krutostí. Ale zabíjení a vraždy stále jsou na denním pořádku.
Další díl přečten, opravdu velmi drsný. Musím říct, že v tomto díle bylo hodně smutku, těžkostí, zvratů a konec najednou na pár stránkách sám o sobě. I tak se bez nedokážu odtrhnout.
Popravdě jiné díly mě víc vtáhly do sebe. U příběhu jsem nesouznila, ale autorky mám ráda a příběh jsem si nenechala ujít. Vtipné a dramatické části a nebýt osudu :)
Bavila jsem se, příběh a děda, jeho rady do života. :) Nepochopila jsem, proč se stále zaobírali minulostí, místo hledění vpřed. Knížka není špatná a jestli není po čem sáhnout, proč ne.
Krásné zakončení celé série. Moc se mi líbil jejich příběh, útrapy a ano něco, co se hold v životě stává.
Chyběli mi, jejich šarvátky a super vtipy. Už se těším na sourozence, hezky poukázáno.