Leniiis komentáře u knih
Co říct. Knížka nebyla špatná, ale chybělo mi tam trochu napětí, který se dostavilo až na konci. Jinak ale knížka čtivá a dobře se četla.
Tak to byla jízda. Nebyla ani jedna jediná stránka na které bych se nudila. Pořád jsem četla dál a dál s touhou dozvědět se jak to dopadne a jaký bylo moje zklamání, když jsem došla na konec knížky a uvědomila si, že se budu muset s hrdiny tohoto příběhu rozloučit. Konec jsem nečekala, ale sedl tam jak se říká jako prdel na hrnec. Kdybych mohla, hvězdiček dám i více.
Kniha pěkná, i když dosti smutná. Chvilkama mi nicméně příběh přišel až neskutečnej a Julie mi lezla chvilkama na nervy, především na konci. Nic to ale nemění na tom, že ve mě kniha přece jen něco zanechala.
Knížka byla smutná. Napsána stylem, kterej se dobře četl. U konce jsem si i poplakala.
Mě vůbec nevadilo, že to nebyl až tak doslova thriller, že tam nebylo plno krve apod. Mě se to dobře četlo, bavilo mě to a klidně bych ocenila kdyby někdy vyšel další díl. Přece jen ten konec s Magdou zůstal trochu otevřenej.
První polovina knížka se táhla skoro jako sopel, pak už to bylo lepší. No..ale bůh ví jakej pocit ve mě knížka teda nezanechala. Prostě takovej průměr, co neurazí ani nenadchne. A to ani nemluvím o gramatických chybách, který tam byly.Poslední nádech se mi určitě líbil víc.
Knížka byla hezká a dobře se četla. Jednu hvězdičku ale ubírám za konec. Ten už se mi zdál trochu zbytečně natahovanej a chvílema nudnej.
Kniha mě nezklamala. Vraha jsem neodhadla (jako už tradičně :-D). Těším se na další knížku od autorky.
Tak mě tato autorka vůbec nezaujala. Knížku jsem četla jen, abych už dočetla. Nebylo v ní žádný napětí a nic, co by mě nějak závratně bavilo. Zbytečný pasáže o lásce Eriky a Patrika, ta dějová linka s její sestrou taky bez důvodu. Prostě se mi knížka nelíbila.
Už po přečtení prvního dílu jsem věděla, že druhej si určitě přečtu, ale vůbec jsem neměla přehnaný očekávání a říkala si, že druhej díl už nebude ono. Hm, tak bylo. Opět krásná knížka. Tím, že jsem postavy znala už i z filmu, tak jsem si živě představovala všechny scény, fandila, někdy nadávala. No a ani nějaká ta slzička nemohla chybět. Takže já jsem nadšená! :-)
Knížka opět čtivá jako každá od této autorky, ale co mě trochu zaskočilo byl ten konec. Bylo to strašně rychlý a ještě vraždy ani nevyřešila policie, ale úplně jinej člověk.
Hodně čtivá knížka. Se čtením detektivek a thrillerů teprve začínám, měním tak trochu žánr a tohle byla první knížka, kde opravdu byli i místa, kdy mi běhal mráz po zádech a být doma sama, tak se asi po***** strachy!
Hezká knížka, jen konec mě už moc nebavil, ale určitě zkusím druhý díl.
Nějak nechápu označení bestseller. To už je teď každá druhá knížka a přitom si to ani nezaslouží. Omlouvám se autorce, ale od ní už nic nepřečtu. Knížka mě bavila jen v určitých chvilkách. A ten konec jako, no comment.
Asi jsem čekala víc. Kniha nebyla špatná, ale byli chvilky, kdy už mě to nudilo. Pořád dokola se v knize popisovalo jak se někam jezdilo, přišlo mi to pořád dokola a docela mě to otrávilo. Jinak příběh jako takovej je zajímavej a měl zajímavý téma.
Fíííha, tak to bylo něco. Zhltla jsem to za jeden den a konec pro mě byl naprosto nečekanej.
A to mě zase asi bavil první díl více, tady mi už to přišlo moc překombinovaný a moc náhod najednou. Ale čtivý to bylo pořád hodně.
Chvilku mi trvalo než jsem se začetla, ale až jsem se začetla, tak už to byla rychlovka. Opět fajn knížka, ostatně jako vždycky od této autorky.
Nic jsem neočekávala a byla jsem moc mile překvapena. Po pár stránkách jsem se začetla a nemohla se odtrhnout. Hned jsem taky letěla pro pokračování do knihovny.