LenkaPet LenkaPet komentáře u knih

Síla bouře Síla bouře Cinda Williams Chima

Série je velmi povedená. Tento díl mi přišel trochu utahaný, ale pět hvězdiček jsem musela dát, k sériím to prostě patří. Hned jdu na poslední díl, protože mě fakt zajímá jak tohle dopadne, je to tak neskutečně zamotané

29.03.2022 5 z 5

Dvůr trnů a růží Dvůr trnů a růží Sarah J. Maas

Miluji tuto spisovatelku, pro mě je nenahraditelná. Úžasná kniha. Děkuji za ní. Čtěte, čtěte a čtěte, nic lepšího nenajdete.

05.03.2022 5 z 5

Z krve a popela Z krve a popela Jennifer L. Armentrout

Jednoduše waw, kniha je skvělá. Myslím, že není víc co dodávat.

29.12.2021 5 z 5

Železný vlk Železný vlk Siri Pettersen

Zbožňuji Siri Pettersen. Myslím že není co k tomu dodávat. Kniha je skvělá, tak jako předchozí řada Havraní kruhy.

12.12.2021 5 z 5

Otrávená Otrávená Jennifer Donnelly

Hezká kniha, líbila se mi, ale Nevlastní sestra se mi líbila víc. Spisovatelku mám ale moc ráda už díky nápadu psát o věci kterou známe jinak nebo z druhé strany.

04.04.2021 4 z 5

Najdeš mě ve tmě Najdeš mě ve tmě Vlastina Svátková

Úžasná kniha, líbila se mi že všech nejvíc, protože přišla zrovna ve chvíli kdy jsem ji potřebovala. Je převážně o toxických vztazích a tím jak se pak vyrovnat sama se sebou a také to že to co v a po těchto vztazích cítíme je úplně normální a je to v pořádku. Děkuji za ní

14.02.2021 5 z 5

Prostor pro duši Prostor pro duši Vlastina Svátková

Úžasná kniha. Moc mi pomohla v mém životě, když jsem se když jsem se cítila ztracená.

14.02.2021 5 z 5

Zima čarodějnice Zima čarodějnice Katherine Arden

Úžasná, naprosto dokonalá trilogie. Miluji pohádky a tahle je prostě boží. Vždy mě mrzí, že nedokážu číst knihy víckrát. Čtěte ????

04.11.2020 5 z 5

Výzva sluneční královny Výzva sluneční královny Nisha J. Tuli

Ano, je velmi podobná jiným knihám a příběhům, musím ale říct, že se mi velmi líbila. Přistupovala jsem k ní s vědomím, že je těmto knihám podobná a nebyla jsem z toho zklamaná, naopak jsem čekala, co se tam stane a také jsem se bavila tím, že jsem odhadovala všechny knihy v ní obsažené. Těším se na pokračování.

21.09.2024 5 z 5

Zprávu nelze doručit Zprávu nelze doručit Dante Medema

Mě se kniha moc líbila. Nevím moc co k ní dodat. Zajímavé počtení, přečteno za pár hodin a spousta zamyšlení třeba nad tím, že ne vše je opravdu takové, jak se zdá.

13.07.2024 5 z 5

Předurčený Předurčený Benedict Jacka

Od půlky už to bylo docela dobré. Podobnost s Atticem, ano, přesto jiné, Alex má jiné schopnosti, a na Atticovi upřímně zbožňuji tu jeho starověkost a taky mi přijde vtipnější. Alexova schopnost je spíš jako ve filmu Next s Nicolasem Cagem. Knihou jsem se dost prokousávala, od půlky měl dej ale větší spád a byl napínavější. Určitě stojí za přečtení, není nijak špatná a další díly jsou prý lepší. Já se do nich rozhodně pustím, jen ne hned.

26.03.2023 4 z 5

Twisted Love: Láska na ostří nože Twisted Love: Láska na ostří nože Ana Huang

Všechny tyto knihy jsou si podobné, když jí ale potřebujete, jsou krásné. Láska, která podle mého, v našem světě prostě neexistuje, jen ve filmech, knihách a našich snech. Příběh je to krásný, předvídatelný, plný energie. Určitě stojí za přečtení.

06.03.2023 5 z 5

Co za světla není vidět Co za světla není vidět Kerstin Gier

Určitě zajímavý námět. V knize se mi moc líbil humor a i proto jsem četla dal. Trochu jsem se u ní ale nudila a když mi po půlce došlo, že to do konce nestihnou vyřešit a že tento příběh bude na pokračování, je pro mě otázkou zda po dalším díle sáhnu. Uvidím. Samozřejmě bych chtěla vědět jak to celé dopadne, do čtení jsem se ale musela nutit a to ráda nemám.

05.02.2023 4 z 5

Dívka, kterou spolklo moře Dívka, kterou spolklo moře Axie Oh

To byla ale krásná pohádka. Více k tomu není co říct. Kdyby se dalo dát deset hvězdiček, měla by je tato kniha.

01.02.2023 5 z 5

Šťastně až navěky Šťastně až navěky Kiera Cass

Tak tohle bylo moc hezké. Úžasné doplnění určitých příběhů. Opravdu moc krásné. Nemám slov.
Kdo miluje tuto sérii, musí si prostě knihu přečíst.

28.01.2023 5 z 5

Dcera Dcera Kiera Cass

Od prvních tří dílů jsem si dala několikalety oddech a teď jsem si přečetla toto a musím říct že bylo moc hezké zavzpomínat jak moc mě předchozí díly uchvátily. Milovala jsem je a tento také.
Maxona a Ameriku jsem opravdu milovala, připadalo mi přirozenější že jeden muž hledá tu pravou mezi dívkami že selekce. Toto je pro mě takové hůř predstavitelné, ale je to jen něco na co si musím zvyknout. Miluji ty postavy, ty zvraty a to jak to nakonec dopadne. Jsem zvědavá ale svou představu už mám a opravdu se těším na pokračování.

23.01.2023 5 z 5

Jak se král Země víl naučil nenávidět příběhy Jak se král Země víl naučil nenávidět příběhy Holly Black

Krásně zpracovaná kniha. Jakékoliv další vyprávění o Cardanovi je hezkým doplněním předchozích příběhů a tato se mi líbila, protože byla o něm a o jeho myšlenkách. Je to hodný kluk s pěkným srdcem, jen nikdy neměl šanci ho někomu dát... teď už ano.

15.01.2023 5 z 5

Královna ničeho Královna ničeho Holly Black

Tato trilogie se mi moc líbila a tento třetí díl asi nejvíc. Bylo to tak napínavé, že jsem se od knihy nemohla odtrhnout. Někdy když člověk naslouchá dokáže dělat ty správné věci, tak jako Jude a Cardan byl v tomto díle úplně dokonalý.

30.11.2022 5 z 5

Krutý princ Krutý princ Holly Black

Líbila se mi. Je podobná jiným a přesto jiná, plná intrik a překvapení. Dlouho jsem se jí vyhýbala, ale nakonec jsem ráda, že jsem si ji přečetla a i to, že nemusím čekat na další díly, hned začínám další.

29.11.2022 5 z 5

Rapsodie Rapsodie Laura Thalassa

Kniha je boží. Asi nemám víc co dodat. Našla jsem jí úplně náhodou a vůbec nechápu jak mi mohla uniknout. Dílu je "bohužel" více takže zase musím čekat. Další díl snad už v Březnu. Normálně knihy dvakrát nečtu, tuhle bych si ale pro její humor a úžasné vyjadřování Callypso, které je mi vlastní, asi víckrát přečtu s radostí.

08.11.2022 5 z 5