leucantha komentáře u knih
Napsáno úžasně, všem bych doporučila k přečtení...a garantuji, že se pak budou dívat na svůj život a své problémy jinak!
Jen málokdy se stane, že druhý díl předčí první...a tady k tomu došlo...opravdu nádherné čtení, které Vás ubezpečí o tom, jak se máme vlastně dobře!!!
Opravdu moc pěkné čtení, nelehký život, ale přesto krásný!!!
Četla jsem jako malá...několikrát, pokaždé jsem v ní objevila něco nového.
Co člověk, to názor...za mne opravdu krásně napsaná kniha, místy člověku běhá mráz po zádech, místy se zase s chutí zasměje. Karel a František byli borci! A Marcelka mě taky dostala!!! Dobové vsuvky parádně dokreslily příběh.
moc krásná kniha, ale smutná...člověk si připomene, že tu není navždy
úžasně napsané, ale tedy člověku se nechce věřit, že život byl takto těžký...
Napsáno výýýborně, proč jen mezi námi existují takové matky - nematky???
Lidské osudy jsou zkrátka nevyzpytatelné, ty paní spisovatelka opravdu umí!!!
Opravdu skvělé čtení...dvě časové roviny, dva krásné příběhy, doporučuji k přečtení!
Za zdmi se skutečně odehrávají věci neskutečné...skvěle napsaný román, napětí roste, člověk se nestačí divit, čeho jsou někteří "taky lidi" schopni.
Výborné čtení, místy z něj člověka mrazí...snad už k podobnému scénáři nikdy nedojde!
Moje nejmilovanější kniha o starém Egyptě, jako byste se tam přenesli a stali se účastníky děje!
nenáročné, ale milé a zábavné čtení...potřebujete-li si odpočinout od světa kolem nás, doporučuji :-)
Kniha mě naučila opět číst historickou beletrii! Díky, pane Niedle ;-)
Když jsem knihu začala číst, zdálo se, že bude skvělá a že se u ní hodně zasměju, ale bohužel moje očekávání nebylo splněno...