lidunka1 lidunka1 komentáře u knih

Země bez obzoru Země bez obzoru Petr Vaďura

Láďa je člověkem chytrým, ale i moudrým, velmi laskavým a žije svou víru poctivě. Je radost ho číst.

17.03.2017 5 z 5

Do temnoty: Zpověď českého vojáka v Afghánistánu Do temnoty: Zpověď českého vojáka v Afghánistánu Pavel Stehlík

Pravdou je, že těch přirovnání je v knize zbytečně moc.....

14.03.2017 5 z 5

Postel, hospoda, kostel Postel, hospoda, kostel Zbigniew Czendlik

Všechny z vás, které zaujal rozhovor s mediálně známým P.Zbygniewem, bych chtěla povzbudit, abyste si přečetli rozhovory s P.Janem Rybářem Deník venkovského faráře.

07.03.2017 4 z 5

Deník venkovského faráře Deník venkovského faráře Josef Beránek

Vynikající kniha. P.Rybář je velmi moudrý, má smysl pro humor. Kniha mi dala velmi mnoho.

07.03.2017 5 z 5

Dvě slova jako klíč Dvě slova jako klíč Josef Formánek

Mně kniha velmi oslovila proto, že autorův příběh rezonuje s mým. Někteří čtenáři z něj můžou být zmateni. Dávám 4 hvězdičky, ale pro mě kniha, která mě dala naději, že pobývat v psych. léčebně není žádné stigma, ale může to být i životní šance.

03.03.2017 4 z 5

Dobrý proti severáku / Každá sedmá vlna Dobrý proti severáku / Každá sedmá vlna Daniel Glattauer

Knížka mě zaujala možná i proto, že bych něčeho takového taky byla schopná - zamilovat se online. Zároveň jsem si brzy pokládala otázku, kdy už jde o nevěru. Glattauer je dobrý psycholog a psát opravdu umí. Doporučuji vřele.

06.02.2017 5 z 5

Postel, hospoda, kostel Postel, hospoda, kostel Zbigniew Czendlik

Velmi hezká kniha rozhovorů - nejvíc se mi líbí otevřenost a upřímnost P.Czendlika

02.02.2017 4 z 5

Navždy tvůj Navždy tvůj Daniel Glattauer

Knížka je výborná, zhltla jsem ji.

30.01.2017 5 z 5

Naučit se odpočívat Naučit se odpočívat Fernando Sarráis

V žádné jiné knížce není podrobně rozebráno, od čeho by si měl člověk odpočinout - třeba od výkonu nebo od dávání. Knížka mi hodně dala - malá velikostí, velká poselstvím.

22.01.2017 5 z 5

Poslední stupeň důvěrnosti Poslední stupeň důvěrnosti Ivan Klíma

Tohle je jedna z mých nejoblíbenějších knih. Výborná psychologická studie.

20.01.2017 5 z 5

Život je nádherný Život je nádherný Tereza Boučková

Nečtěte Boučkovou, když máte sklony k depresím. Ona vlastně nepíše romány, ale popisuje svůj život. Zjistila jsem, že na čtení této knihy právě teď nemám prostě sílu.

19.01.2017 2 z 5

Komu zvoní mobil Komu zvoní mobil Michael Třeštík

Mně se knížka vůbec nelíbila. Myslím, že je hodně slabá. O co krásnější a moudřejší jsou třeba Aforismy Pavla Kosorina.

05.01.2017 1 z 5

Děcka, valíme do nebe! Děcka, valíme do nebe! Robert Maria Mayer

Knížka je obrovským svědectvím o člověku, který se zamiloval do Boha a do lidí. Obsahuje mnoho krásných a výmluvných fotografií. Inspirovala mě.

01.12.2016 5 z 5

Sítě Sítě Petra Dvořáková

S amentou absolutně nesouhlasím.

16.11.2016 5 z 5

Malý pražský erotikon Malý pražský erotikon Patrik Hartl

Všichni v okolí byli z knížky nadšeni, ale já ne.....

04.11.2016 3 z 5

Dúhový most Dúhový most Táňa Keleová-Vasilková

Knížka mi dala hodně. Mluvila do mé situaci, protože stále bojuju se svojí váhou. A po přečtení této knížky jsem pochopila, že žádné diety držet nechci a že jsou na světě věci mnohem důležitější.

31.10.2016 5 z 5

Všechny malé zázraky Všechny malé zázraky Jennifer Niven

Mně knížka opravdu chytla. Opět jsem si uvědomila, že mít dobrou rodinu je velká věc a taky to, že dospívání je náročné. Nechybí kus tajemství. A knížku určitě dám k přečtení svým neteřím.
Lída

10.10.2016 4 z 5

Exotem na této zemi: O Božím milosrdenství mezi námi Exotem na této zemi: O Božím milosrdenství mezi námi Ladislav Heryán

Salesián Láďa Heryán jde do hloubky. A v Bibli hledá to podstatné. Milosrdenství povyšuje nad předpisy, jako to dělal Ježíš. Nevyhýbá se žádnému tématu - homosexualitě, zamilovanosti u kněze. Některá místo zasáhla přímo moje srdce.

29.09.2016 5 z 5

Nový začátek Nový začátek Maria Calasanz Ziesche

Hezky se mi knížky četly.

20.09.2016 4 z 5

Osm múz mého života Osm múz mého života Josef Koutecký

Pan profesor je velmi inspirativní osobností. Jsem ráda, že jsem knížku četla. Tazetalka byla ovšem velmi slabá v oblasti víry. Chtělo to trochu víc znalostí věci.

12.09.2016 5 z 5