lidunka1 komentáře u knih
To je tak veselý název, že si tu knížku musím půjčit.
Z této knížky jsem byla nadšená. U nás v knihovně jde z ruky do ruky.
Viděla jsem v divadlee v podání Jana Potměšila a byla jsem nadšená.
Mně se kniha velmi líbila. Velmi hezky líčí vztahy mezi rodiči a dětmi. Ze školy jsem nevěděla, že byl v Číně hladomor ještě na přelomu 50. a 60.let.
Také mě čtení povzbudilo v tom, že je třeba na sobě pracovat.
Knížka je čtivá, jen jsou ty osudy velmi nepravděpodobné. Ale klobouk dolů, Steelová je řemeslně velmi zručná.
Výborná kniha. Doporučuji všem vychovatelům a pedagogům, stejně jako další knihy T.Hayden.
Kniha je výborná, ale já ji nedočetla, protože je pro mě Kohout tak složitý, že to prostě nešlo.
Mně se moc líbila. Mám ráda autory, kteří jsou otevření a upřímní.
Tato knížka mi moc pomohla k tomu, abych měla radost, že jsem žena. Mluvila mi z duše.
Jedna z nejlepších knížek, jakou jsem kdy četla. Mám velmi ráda knihy, kde je legrace i poučení.
Knížka je krásné vlídná. Mě jen mrzelo, že nebyla celá o tom, jak knihkupec doporučuje zákazníkům léky v podobě knih. Začátek se mi líbil úplně nejvíc.
Hlavně moc děkuju za svědectví,, jak se nikdy nevzdat. A taky za to, že Pavel nemyslel jen na sebe, ale dokázal být hrdý na svou vlast. Takových lidí moc není.
Pentalogie je čtivá. Sice je pravdou, že hrdinové jsou až příliš černobílý, ale knížky e čtou opravdu dobře a jako odpočinková a napínavá četba dobré.
První knížka kterou jsem od paní Formanové četla. Vidím, že má zde vysoké hodnocení. Osobně bych jí dala tak 40%. Vůbec se mi nelíbí čeština, jakou autorka píše. "Žlutavý příslib hřejivého dne." (Znám různé přísliby, ale žlutavý?) "V sehrané choreografii vyšli z bytu."
Knížku jsem po dvaceti stranách znechuceně odložila a až Případ Pavlína jistě byl velmi napínavý, nad "nečeskou" češtinu se nedokážu povznést.
Velmi zajímavá knihy na neotřelé téma. A před Katkou Tučkovou smekám. Mladí lidé se musí dozvědět nefalšovanou historii.