Linda007 komentáře u knih
Bylo to čtivé a plné emocí. Chyběl mi pohled Toma a také co se stalo mezi koncem vyprávění Patrika a začátkem vyprávění Marion. Za mne teda je nejhorší z nich Tom.
První díl jsem četla před šesti lety, takže si ho už moc nepamatuji. Druhý díl se mi četl celkem špatně a hodně jsem přeskakovala. Nicméně téma se mi líbí.
Knihy jsem se bála, protože má nízké hodnocení, ale byla moc fajn. Klidně si přečtu i druhý díl.
Lepší než první díl. Zde se konečně něco dozvíme. Osobně bych knihy spojila do jedné a proškrtala.
Nelíbí se mi, že to nemá konec a že se vůbec nic nedozvíme. Pořad se točí dokola to samé a odpovědi nikde. Nicméně jsem zvědavá, jak to všechno bylo.
Skvělý, úžasný, nejlepší. Tenhle díl je pecka. Už aby byl napsaný další.
Moc hezká kniha. Opravdu Feel good, děti jsou k rozkošné. Ale čekala jsem od knihy asi více.
Moc se místo líbilo. Dozvěděla jsem se spoustu věci, které jsem nevěděla. Předním to pro mě byla jen jména a ani mě nenapadlo, že by zatím mohl být příběh. Představovala jsem si jak Edison doma u stolu vynalezl žárovku a ono to bylo úplně jinak..
Nestu jsem neměla ráda, tak jsem se této knihy bála. Nakonec to byla super kniha. Pomohlo mi to Nestu lépe pochopit.
Je to moc krásný příběh, který stojí za přečtení. Taita jsem si zamilovala. I ostatní postavy jsem měla ráda. Musí se přiznat, že bitvy jsem hodně přeskakovala. Příběh je to opravdu dlouhý, ale stojí za to.
Parádní a doufám, že se u nás vydají i ostatní díly. Napsané jsou zatím čtyry ze šesti. Jediné co mi na knize vadilo, bylo jak Popper stále dokola odmítala Casteela. To bylo zbytečně zdlouhavé. Jinak se to super četlo a nemohla jsem se odtrhnout.