Linda007 komentáře u knih
Skvělé, stejně jako první díl. Doufám, že bude i třetí díl.
Není to špatné, ale Praha není vesnice, aby se všichni takhle znali. Jinak se mi to líbilo.
Líbilo se mi, že byl v knize i proces, že to nebyl jenom příběh z války.
Zatím mám přečtené tři díly ze série, tato byla zatím nejlepší.
Zatím nejlepší díl. První díl byl taková pohádka, tohle už je drsnější.
Pro mě nejhorší díl série. Horší 4* a to jen z nostalgie postav. Jsem ráda, že jsem po letech sérii dočetla. Byla to hezká série.
Moje první kniha od autorky. Líbila se mi, nějaké drobnosti mi tam neseděli, ale jsem spokojena. Bylo to napínavé a vraha jsem neuhodla.
Je hrozné, jak jsme celý život ovlivněný tím, co nám vtloukají do hlavy rodiče. V tomto případě, kdy matka i otec byli opravdu fanatici a magoři a přesto v nich láska byla. Děti chtějí tolik rodiče milovat. No.. Chudák Tara a její sourozenci. Jasný Shawn byl hrozný, ale říkám si, co taky z něho s takovou výchovou mohlo vyrůst. Vlastně docela klika, že ze sedmi sourozenců byl jen jeden násilník.
Trochu mi to i přiblížilo Mormony, vlastně jsem se o ně nikdy nezajímala, tak jsem vděčná, že jsem si mohla rozšířit obzory.
Hodí se mi do výzvy a navíc jsem to mohla číst dceři.
Mám tenhle druh příběhů ráda. Úplně mě to neuchvátilo, ale četlo se to dobře a přečetla jsem to na své poměry rychle. Děj s Annou jsem neodhadla, ale s Morgan ano :).
Opravdu se mi to moc líbilo. Ale nedostala jsem odpovědi na všechny své otázky. Jak to bylo s Gabriely otcem? Proč měl Roman výpadky paměti? Kdo nebo co ovlivňovalo chování Gabriely, Roberta, Romana a Simony?
Čekala jsem něco jiného, ale moc se mi to líbilo. Nechápu to nízké hodnocení.
Povídky se mi celkem líbily všechny. Ale nevím, proč všechny povídky jsou depresivní. Mohli to aspoň nakombinovat. Tohle není nic, co bych chtěla o Vánocích číst.
Moc hezky napsané a vymyšlené. Jednou bych to chtěla přečíst dceři.
Hezký vánoční příběh. Všechny knihy od autorky se mi líbily, ale tahle se četla nejlépe.