lisc komentáře u knih
Četla se mi dobře, občas jsem se nefalšovaně bála, když jsem po čtení šla venčit psa (trpasličí jezevčík - tudíž žádná ochrana).
Z Nesboových knih, které jsem četla (Pentagram, Nemesis, Lovci hlav), se mi líbila nejvíc.
Skvělá! Mě se ze tří knih, které jsem od Keplera přečetla (Hypnotizé, Paganiniho smlouva) jednoznačně líbila nejvíc. Po krvavém začátku (pro mě trochu moc) mne zcela pohltila psychologie postav v dalším ději a četla jsem bez dechu a po nocích až do konce.
Inspektor Jonna Linna má mé sympatie.
Považuji za horší než Hypnotizéra, děj přeplněný zvraty, závěr trochu pochmurný.
Četlo se mi dobře, detektiv Jonna Linna mi byl sympatický, celkově jsem byla spokojená. Hned jsem si koupila další knihy od tohoto autora.
Tento díl se mi z celé trilogie líbil nejvíc, opět jsem se po přečtení podívala na film a tak si zážitek z knihy ještě posílila.
Celé Milénium se mi moc líbilo - drsné, ale přesto inteligentní a ne tak brutální jako jiné severské detektivky. Přesto musím napsat, že tento díl se mi zdál nejslabší z celé trilogie.
Bylo náročné než jsem se prokousala přes prvních 100 stran (naštěstí ve rychlíku z Prahy do Ostravy jsem lepší zábavu neměla!).
Pak mě děj pohltil a skončila jsem zcela nadšená. Podívala jsem se na film a koupila si pokračování.
Četla se mi dobře, i když přímo nadšená z ní nejsem. Oceňuji ironii při popisu pocitů starší ženy, pro mne, která spadám do popisované věkové kategirie, občas brutálně skutečnou. Nelituji, že jsem si tuto e-knihu koupila.
Pro mě těžko pochopitelná fantasmagorie, pořád jsem čekala, co z toho vzejde. Celkově jsem byla z přečtení této knihy rozčarovaná a zatím nemám moc chuti pokračovat ve čtení dalších knih tohoto autora, i když je už mám ve čtečce.