lištička123 lištička123 komentáře u knih

Chlapec na dřevěné bedně Chlapec na dřevěné bedně Leon Leyson

Knížku jsem si pořídila v Levných knihách a musím přiznat, že jsem z ní byla příjemně překvapená. Moc se mi líbila. Zajímavý pohled na útrapy války chlapce, kretý přežil. Opravdu stojí za přečetení.

22.11.2019 5 z 5

Stalker Stalker Lars Kepler

Skvělá kniha, nemohla jsem se od ní odtrhnout.

20.10.2019

Medová smrť Medová smrť Hanni Münzer

Knížka se mi moc líbila. A i když nejsem žádný hnidopich, těch chyb tam bylo opavdu hodně.

19.08.2019 5 z 5

Běsa Běsa Dita Táborská

Po Malince opět moc hezká kniha Dity Táborské. Od začátku do konce se četla hezky, děj byl napínavý,... Lehce navazuje na Malinku. Moc se mi líbila, doporučuji všem,kteří rádi rozmotávají klubka zamotaných rodinných vztahů a pro ty, ktří rádi přemýšlí nad různými osudy lidí.

11.07.2019 5 z 5

Prostituce v nacistických táborech Prostituce v nacistických táborech Václav Miko

Knížku jsem si koupila v době, kdy jsem četla knížku Holanďanka, která s tématem prostiztuce také pracuje, abych si doplnila nové informace. Byla zajímavá, dobře si četla a získala jsem spoustu nových poznatků.

26.06.2019 5 z 5

Matčina volba Matčina volba Samantha King

Knížka se mi líbila. Pravda, začátek byl trošku slabší, ale celkově fajn přečtení. Asi tak, jak jsem očekávala.

20.06.2019 5 z 5

Hortenziová zahrada Hortenziová zahrada Marie Lamballe (p)

Kniha mě zlákala hlavně svoji obálkou, půjčila jsem si ji v knihovně a vyzkoušela. Linka odehrávající se za války mi připadala mnohem zajímavější, ta současná mě spíš nudila. Až na konci mě zaujala konečným vysvětlením, jak to s jednou z hrdinek dopadlo. Pěkná kniha spíše pro ty, kdo mají rádi romány pro ženy.

05.06.2019 4 z 5

Potrhaná křídla Potrhaná křídla Ruta Sepetys

Skvěle napsaná, oddechová knížka. Stejně jako Sůl moře se mi moc líbila.

27.05.2019 5 z 5

Nejlepší víkend Nejlepší víkend Patrik Hartl

Bezva pohodová knížka, Hartla mám moc ráda.

14.02.2019 4 z 5

Svět podle Garpa Svět podle Garpa John Irving

Dalo mi to celkem zabrat. Velice propletené a ze začátku mi trvalo se začíst. Ale zklamaná rozhodně nejsem.

29.11.2024 4 z 5

Štěpán Kozub: Klaun se zamáčknutou slzou Štěpán Kozub: Klaun se zamáčknutou slzou Zuzana Burešová

Musím říct, že mě kniha, vlastně sám Štěpán Kozub překvapil. Vlastně jsem nevěděla, že zpívá. A jak krásně. A ty texty. Děkuji za tuto knihu.

08.11.2024 5 z 5

Kodaňská trilogie: Dětství – Mládí – Závislost Kodaňská trilogie: Dětství – Mládí – Závislost Tove Ditlevsen

Skvělá kniha. Žádné snadné čtení, přesto jste nuceni zůstat s hlavní postavou až do konce.

05.11.2024 5 z 5

Převorství u pomerančovníku Převorství u pomerančovníku Samantha Shannon

Příjemná kniha. Tempo bylo trochu pomalejší, přesto se mi dobře četla. Mám ráda tento typ fantasy, rozsah mi nevadí. A hlavně, není tady asi tisíc milostných scén.

14.09.2024 5 z 5

Všechen můj hněv Všechen můj hněv Sabaa Tahir

Skvělá knížka, krásný příběh.

20.04.2024 5 z 5

Zrádci krve Zrádci krve Lynette Noni

Skvělé zakončení série. Celá série byla skvělá.

15.04.2024 5 z 5

Desetkrát a dost Desetkrát a dost Scarlett Wilková

Po předešlých knihách od autorky lehké zklamání. I tak knížka stojí za přečtení.

11.03.2024 3 z 5

Království Království Jo Nesbø

Trošku slabší od tohoto autora.

08.01.2024 3 z 5

Válka dvou královen Válka dvou královen Jennifer L. Armentrout

Trošku jsem se sice ztrácela v bozích a jejich schopnostech, ale přesto se mi i tento díl líbil. Možná těch erotických pasáží by mohlo být méně.

01.12.2023 4 z 5

Zlatá klec Zlatá klec Lynette Noni

Maximální spokojenost. Tento díl byl ještě lepší než první. Skvělá fantasy.

26.10.2023 5 z 5

Sucho Sucho Neal Shusterman

Opět výborná kniha od autora, zajímavé téma, jen ten konec. Čekala jsem ho trošku víc propracovaný.

22.10.2023 4 z 5