Lucie311

Tak jako pozor! Tak to byla dost hustá jízda. A ten konec...? Naprosto dokonalé. Určitě bude další díl, musí.

Zdrcující příběh, nádherný, smutný. Moc krásně napsáno. Krásně se kniha četla.

Příběh je velice pěkně propracovaný. Trochu jsem dějem byla zmatená než se všechno spojilo v jeden celek ale příběh jako takový krásný. Jen ten úplný konec bych trošku doladila.

Ještě nikdy jsem u knihy tolika nebrečela. Autorka má opravdu talent na psaní. Naprosto strhující příběh dvou sester z druhé světové války. Nikdy na tu knihu nezapomenu.

Velice napínavý a poutavý příběh. Autorka prostě umí dát příběhu i postavám šťávu.

Jako vždy naprosto krásný příběh napříč generacemi. Ráda přečtu znovu.

Nádherný, nezapomenutelný příběh. Nádherně popsány krásy Aljašky. Hlavní hrdinky statečné zeny. První kniha u které jsem brečela a stala se mnou srdcovkou.

Tak to byla zatím nejlépe napsaná kniha od Chrise. Naprostá dokonalost v detailech a přímo šílená brutalita lidského myšlení. Ještě horší je,že je to podle skutečné události.

Naprosto dokonalé. Prostě pecka. A ten konec? Mém jsem dostala infarkt. Super!!!

Naprosto báječné jako vždy. Kniha tak plná napětí že se nedalo přestat číst. Opravdu super příběh.

Parádní, miluju smyslnost s dokonalostí a zápletkou. Naprosto perfektní příběh. A ten konec? Ups....pecka

Moc krásná kniha ze života. Plná bolesti ale radostí. Krásně se čte.