lucy.sankova komentáře u knih
Asi jsem čekala trochu víc. Kniha neurazí, ale ani nenadchne. Po předchozích čtyřech autorčiných knihách, které byly vynikající - Dobře mi tak; Osm; To prší moře; Bábovky, tak právě Veselí hodnotím jen třemi hvězdičkami.
Já sem teda z knihy nadšená :) Zaujaly mě osobnosti všech postav, včetně zápletky.. Za mě má jednoznačně pět hvězdiček z pěti. ;)
Po několika přečtených knihách od Sparkse mi tato maličko připomínala detektivku. Nicméně i tak byla skvělá ;)
Takové to oddychové čtení. Sem tam jsem se pousmála nad životem autorky, a nad tím, jak nevyzpytatelný život může být :)
Jeho knihy jsou často inspirativní. Jde vidět, jak Fulghum krásně popisuje momenty všedního dne.. :)
Jeho knihy mě snad nikdy nepřestanou bavit. I když nejprve mě 428 stránek odradilo, ale později jsem byla ZASE velmi překvapená... Sparks je prostě nejlepší spisovatel a jeho knihy, úvahy, propracované myšlenky jsou prostě dokonalé. Neustále mě překvapuje. :)
Snažila jsem se knihu přečíst už jednou. Neúspěšně. Nyní jsem ji rozečetla podruhé. A nějak ji opět nemůžu dočíst. Pořád nenacházím smysl celé knihy. Velkým zklamáním je pro mě tohle "uznávané" dílo Emila Zoly.
Silné příběhy desíti žen. Každý příběh má své kouzlo - každý je jiný, přitom v něčem stejný. Doporučuji přečíst.
Krásné, poutavé. Je to prozatím první kniha, kterou jsem od Nicholase Sparkse přečetla a určitě v jeho knihách budu pokračovat. Mile mě překvapil.
Nádherná kniha. S takovým stylem psaní jsme se ještě nesetkala. Krásně popsaný příběh z pohledu malého Jacka, který je vězněn společně s matkou v "pokoji" o kterém nikdo netuší..
Můžu jen doporučit!
Kniha se čte dobře, všechny eskapády Johany mě zaujaly až tedy na ten konec, ten byl zbytečně přitažený za vlasy a měl na mě až moc rychlý spád.
To byla tak milá kniha. Už jsem o ni několikrát slyšela, ale až teď jsem ji uviděla v knihovně a říkala jsem si, že u nastal ten čas si ji přečíst.
A WOW!
To bylo tak krásné, každá myšlenka mě chytla za srdce. Měl by si ji přečíst každý. zamyslet se nad samotným významem slov...
Některé pasáže se mi líbily více, některé už tak moc ne. Občas jsem se ztrácela v kontextu. Co vítám tak jsou doporučení na další knihy o tomto tématu.
Občas jsem byla zmatená, všechny jména si byly dost podobná, ale příběh byl pěkný, myšlenka zajímavá. Nicméně mi ze série bude nejspíš stačit pouze tento díl a do dalších se zas tak hrnout nebudu :)
Moje prvotina od této autorky a rozhodně né poslední!
Na pár stránkách tolik moudra.. setkání mládí vs. stáří, očekávání vs. zklamání ..
Téma, o kterém se příliš nemluví a to je .. jaké to bude až my budeme staří? Jací budeme těžko někdo ovlivní, je třeba to přijmout a přistupovat k tomu s respektem..
“Věci se dají zpomalit, ale ne zastavit..”
Předchozí dvě sbírky se mi líbily o dost více :) tady jsem byla malinko ztracená, sbírka mě začala bavit až zhruba v polovině čtení :)
Zajímavě propojené příběhy. Občas jsem se zasmála některým přirovnáním :)
Příjemná oddechovka :)
Přibližně od 20té stránky jsem se nemohla odtrhnout a prostě jsem ji musela zhltnout do konce jedním dechem!
Je to má druhá kniha od této autorky a zase mě dostala ! :)
Vleklé, nudné, už na začátku jsem se ztrácela .. bohužel jsem se nemohla začíst. Knihu jsem v půlce odložila. Velká škoda.