Luigi1 Luigi1 komentáře u knih

Lučištník Lučištník Bernard Cornwell

Opět krásné čtení i pro mě výsledky z nemocnice jsou uspokojivé,tak jsem se pustil s novým elánem do čtení.Opět Cornwell paráda.

28.05.2020 5 z 5

Slova paprsků Slova paprsků Brandon Sanderson

Opět super jsem unešen krásným slovosledem.

Cesta králů Cesta králů Brandon Sanderson

Moc jsem se těšil na tuto knihu,vůbec nezklamala, super.

Sharpův ďábel Sharpův ďábel Bernard Cornwell

Moc mě mrzí,že už se Sharpem nebudu bojovat a ponocovat.Moc mi pomáhal.

27.05.2020 5 z 5

Sharpovo Waterloo / povídka Sharpovo výkupné Sharpovo Waterloo / povídka Sharpovo výkupné Bernard Cornwell

Výborný Sharp,který opě obstál v bitvách.Napoleon prchá z Elby.

27.05.2020 5 z 5

Sharpova pomsta a povídka Sharpovy Vánoce Sharpova pomsta a povídka Sharpovy Vánoce Bernard Cornwell

Dalši Sharpovo dobrodružství ve kterém nechybí ženská

Sharpovo obležení Sharpovo obležení Bernard Cornwell

Krásné čtení jsem potěšen

Sharpova čest Sharpova čest Bernard Cornwell

Další dobrodružné pokračování této sagy Super

27.05.2020 5 z 5

Sharpův nepřítel a povídka Sharpova šarvátka Sharpův nepřítel a povídka Sharpova šarvátka Bernard Cornwell

Major Sharp dostal za úkol zachránit ženy vězněné v klášteře bandou zběhú.

Sharpův meč Sharpův meč Bernard Cornwell

Opět výborné čtení,které mě moc pomáhalo v mém smutném stavu.

Sharpova rota Sharpova rota Bernard Cornwell

Sharpův osud si sním zahrává podle jiných not než by si přál.K jenotce přchází nepřítel číslo jedna,který hned začal pracovat na znčení Sharpa.Sharp se rozhodl pro bitvu která může znamenat i jeho smrt.

Sharpova bitva Sharpova bitva Bernard Cornwell

Další Sharpovy boje ve kterých musí využít s vých schopností a předvídavostí,přichází boj na život a na smrt s fracouzským generálem,který mu přísahal pomstu.

Sharpův hněv Sharpův hněv Bernard Cornwell

Sharpe je protřelý voják,který se nezalekne nějaké nesnáze,ale když se setká s úkolem zachránit zvláštního britského velvyslance a očistit ho od pomluv,začíná úplně jiný boj.

Sharpovo zlato Sharpovo zlato Bernard Cornwell

Hrdinské skutky kapitána Sharpa a jeho vojáků jsou dobře popsané.

Sharpův orel Sharpův orel Bernard Cornwell

Takováto četba je lepší než nějaké prášky super.

Sharpův úder Sharpův úder Bernard Cornwell

Zde se mi líbí zase splynutí muž a ženy v podobě Sharpa a Kateřiny,kterou šli hledat,ale musí si poradit s prodejným anglickým důstojníkem.

Sharpovi střelci Sharpovi střelci Bernard Cornwell

Tato sága mi zpříjemňovala chvíle kdy jsem nemohl kvůli bolestem nemohl spát.Super

Sharpova kořist Sharpova kořist Bernard Cornwell

Opět výborné čtení

Sharpův Trafalgar Sharpův Trafalgar Bernard Cornwell

Sharp ukořistil drahokami a nyní se vrací do vlasti lodí na které se zamiluje do krásné lady Grace,kdo ví jak by to pokračovalo kdyby je kapitán bez boje předal francouské válečné lodi

Sharpova pevnost Sharpova pevnost Bernard Cornwell

Po jmenování Sharpa podporučíkem je převelen ke skotskému pluku,ale má smůlu,že je angličan ,nepřijali ho mezi sebe.Je cizinec.Má oči otevřené a přišel,že se tu rozkrádá vojenský materiál,musí být odstaněnDostane se zpátky ke svému pluku i se sluhou.