Luňajda komentáře u knih
Zajímavé, věrohodné, donutí vás k zamyšlení nad životem....bylo tam pár "nudných" okamžiků, ale vcelku hodnotím velmi pozitivně.
Tak to byla jízda...líbil se mi zatím každý Akt Enzo, ale tento zatím asi nejvíce, jako vždy skvělá zápletka a popisy míst, kde se děj odehrává a konec opravdu hodně překvapivý. A v neposlední řadě se Enzovi konečně začíná blýskat na lepší časy a klid v osobním životě. Skvělé čtení, jdu na poslední díl série.
Můj oblíbený autor mě opět nezklamal, opět výborné popisy krajiny, vykreslení charakteru postav. Série Akta Enzo je prostě skvělá, ostatně jako většina knih Petra Maye.
Výborná kniha, jsem ráda, že autor zase napsal něco s Holly. Je pravda, že covidu tam bylo někdy až dost, ale vlastně to tam patřilo, covid se nás prostě podepsal. I když bylo od začátku prozrazeno, kdo je v příběhu padouch, bylo to napínavé, propracované. Kniha se mi líbila moc.
Pár slabších míst tam bylo, jak už tu někde bylo zmíněno - občas jsem měla dost neustálého vyznávání lásky mezi Matějem a Pavlou, ale celkově mě kniha bavila, dobře se četla a rozhodně hodnotím kladně.
Slušná detektivka, ne že bych se od ní nemohla odtrhnout, ale příběh to byl zajímavý. Jen u této autorky mám vždy trochu problém s množstvím postav a tím jmen a příjmení (a tahle Eva nebo Martin to je zase kdo?), ale celkově hodnotím kladně, ze série zatím asi nejlepší
Kniha se autorovi moc povedla, jedna z jeho nejlepších, příjemně mě po posledních autorových počinech (především Ďáblově cestě) překvapila.
Tak tako kniha mi dala celkem zabrat, ty časté hrátky se slovy byly někdy fakt peklo. Ale rozhodně nelituji, že jsem knihu četla, oceňuji výborný překlad. Některé pasáže mě trošku nudily, ale celkově hodnotím kladně, za mě 3 a půl hvězdy.
Jedna z nejlepších "Kingovek" co jsem četla, a že už jich je hezká řádka. Opravdu moc moc dobré čtení, které ve mě zanechalo nezapomenutelné dojmy. Víc k tomu není co dodat, to si prostě musíte přečíst!
Zajímavý příběh a skvělé ilustrace, které jsou jeho podstatnou součástí. Horor to za mě úplně nebyl, moc jsem se nebála, ale kniha se mi líbila, autorův styl psaní je fajn, určitě stojí za přečtení.
Autor patří mezi mé oblíbené a po knize Ďáblova cesta, která mi přišla trošku "spíchlá horkou jehličkou" a byla pro mě malinko zklamáním, bylo Tíživé ticho milým překvapením, netypické pro RB, ale za mě určitě dobré čtení.
Zajímavý příběh, čtivě napsaný, ale autorčinu knihu Zimní lidé tato kniha nepředčila. Určitě bych toto čtení ale nenazvala hororem, spíš takovým záhadným příběhem s prvky duchařiny. Dvě časové roviny mi nevadily, kniha se četla velmi dobře.
krásný příběh, dokonale popsané prostředí i charaktery lidí, kniha se mi líbila moc
Prostě paráda, krásné i když povětšinou smutné. Nic pro někoho, kdo jen hltá řádky, tady vás to nutí přemýšlet nad tím co bylo, je a bude. A taky nic pozitivního, přesto krásný čtenářský zážitek. Hodně dobré čtení, o kterém budu přemýšlet ještě dlouho.
Zajímavé téma, jako vždy skvělé popisy krajiny, které mě nutí vyhledávat si fotky konkrétních v knize zmiňovaných míst. Od mého oblíbeného autora už jsem ale přeci jen četla lepší knihy, proto jen 3 hvězdy...
Skvělé čtení a vůbec ne jen pro děti. Krásné pohádkové příběhy z mého milovaného rodného kraje.
Pro mě naprosté zklamání. První třetina knihy ještě celkem fajn, poté už totální blábol, dočetla jsem, ale opravdu jsem se musela přemáhat. Někde autora přirovnávali ke Stephenu Kingovi, tak to ani náhodou, k tomu se ani nepřibližuje...
Má velmi oblíbená kniha i autorka. Styl psaní vás vtáhne do děje, jakoby jste byli účastníkem dění. Četla jsem opakovaně a má v mé knihovně nezastupitelné místo.