luper komentáře u knih
Díky návštěvy Kambodže jsem se dostal k teto knize ,protože mě zajímala historie teto země a musím říct drsná kniha ,která pro každého není.
moc dobrá kniha pro mě docela náročná na čtení s psychologickým podtextem o lidské zášti, předsudcích, přátelství, sebezodpovědnosti a povaze člověka. Chvílemi jsem nemohl uvěřit tomu, že je to o lidech Homo Sapiens, závěr mě dostal je to kniha, která po přečtení ve mě dlouho doznívala jako obdobné knihy farma zvířat, továrna na smrt
přečetl jsem 1/2 knihy je to kniha spíše zaměřená pro ženy důvod mého čtení, bylo si udělat vlastní názor na knihu
dobrá kniha takový typ knih co se přečtou za 3 dny mám rád
Tak jsem se opět vrátil k této knize po jejím neúspěšném pokusu ji přečíst z roku 2011. Upřimně pro mě byla tato kniha nezáživná kromě závěru knihy. Holt to není můj šálek kávy i přesto že momentálně studuji 2 rokem na VŠ - Fakulta veřejných politik,ale o knize Farma zvířat od stejného autora to říct nemohu to byl pravý opak.
Upřimně po přečtení komentářů jsem osobně čekal od této knihy více. Pro mě nejčtivější část knihy, kdy jsem se od ní nemohl odtrhnout a přímo jí hltal byla 2/3 knihy v 3/3 knihy mě přišel děj zbytečně zdlouhavý.
takhle se dokážou chovat opravdu jen lidé nikdo jiný -- ( zvířata by to nedokázala, jsou v tom nevinně !!!)))
Mám rád knihy které se čtou jedním dechem chytnou a nepustí a tato je jedna z nich
Opakovaně jsem se snažil do této knihy začít neuspěšně, třeba se k ní ještě vrátím a přečtu si ji (třeba ještě nejsem na tuto knihu vyzrálej)
Lidi jestli máte tip kde tuto knihu zakoupit na netu je vyprodaná, nebo jste ji ochoten někdo prodat pujčit mi ji ,tak se ozvěte u nás v knihovně není k mání. dík moc jsem z okresu Bruntál v připadě pujčení knihy zaručuji čestné jednání
Milenium 2 dobrá kniha,ale mě osobně se líbi více 1.díl , konec 2 mě připadá přitaženej za vlasy Lisbeth je asi nesmrtelná a má až moc štěstí.
Upřimně pro mě nezáživné dočetl jsem po stránku 169 a to jsem se musel několikrát přemáhat ,abych čet znova , nedočítám vracím.
Tak jsem si ji taky teda přečetl moje druhá Kingovka. Čtivá kniha s prolínajícím dějem současným a minulým, chvílemi jsem měl problém se orientovat ve značném množství postav. Po přečtení knihy jsem došel k závěru , že King musí mít hodně bujnou fantazii, že napsal něco takového.
Moje první přečtená kniha od S.Kinga zpočátku mě připadal děj dost ujetý ,ale jak jsem četl dál a dál postupně jsem měnil názor a konec knihy byl strhující. Tato kniha bezesporu ve mě zanechala zážitek a nutkání k zamyšlení.
Dočetl jsem se sebezapřením až na stranu 100, ale tato kniha mě nezaujala chybí mi tam spádový děj , napětí.
suverénně jedna z knih na mém top ten v první třech pořadí