M.C.SMITH M.C.SMITH komentáře u knih

Les bez srdce Les bez srdce Joanna Ruth Meyer

(SPOILER) Tohle bylo sladké a kruté.
Kniha se četla snadno, i když mi chvilku trvalo, než jsem si zvykla na styl, kterým je napsána.
Stromové sirény mne upoutaly a Owen mne srazil na kolena. Celá kniha byla prodchnuta láskou a bolestí. Bylo to skvělé čtení a drama na konci bylo strhující.
Konec sem mne málem dohnal k slzám, ale jsem ráda, že to má takový konec, jsem ráda, že jsou spolu.

23.01.2022 5 z 5

Padesát odstínů tymiánu Padesát odstínů tymiánu Zdenka Pšeničková

Nebesa! Další kniha, u které jsem se málem potrhala smíchy.
Je to taková pohádka, zprvu jsem příběhu nedávala moc velké naděje, ale pak jsem byla nadšená. Kniha je vtipná a je to taková kravinka, která má pobavit.
Doporučuji všem, co se chtějí zasmát.

15.12.2021 5 z 5

Dům soli a smutku Dům soli a smutku Erin A. Craig

Naprosto perfektní.
Příběh byl naprosto skvělý, některé pasáže byly skutečně dost strašidelné a ke konci jsem měla co dělat, abych se nerozbrečela dojetím nad krásným koncem. Bylo to naprosto super a já musím knihu zařadit do své top dvacítky.
Příběh měl vše. Byl tam strach a dokonce i romantická linka, nemohu vůbec nic vytknout. Jsem moc ráda, že jsem si knihu pořídila a to samé doporučuji všem.

13.12.2021 5 z 5

Královna stínů Královna stínů Sarah J. Maas

Už dávno nejsem náctiletá, ale přesto mne tato série pohltila a já jsem velmi ráda, že jsem si jí pořídila. Zatím jsem nadmíru spokojená, každá kniha je lepší a lepší a musím uznat, že autorka je vážně skvělá vypravěčka.
Královna stínů podle mne byla zatím nejlepším dílem, všechno se rozjelo a musím říci, že jsem v jistých úsekách knihy téměř nedýchala. Byla jsem napnutá jako struna a každou stránku jsem přímo hltala.
Tuto sérii mohu jen a jen doporučit a s obrovskou chutí se jdu pustit do Říše Bouří.

10.10.2021 5 z 5

Dědička ohně Dědička ohně Sarah J. Maas

Naprosto úžasné, zatím nejlepší kniha. Spousta novým postav a hlavně akce, která čtenáře nenechala vydechnout.
Jeřáb mi hodně připomínal Geralta (zaklínače). Stal se mým oblíbencem a jsem ráda, že se stal přítelem na život a na smrt.
Manon pro mne zprvu byla někdo, kdo by nemusel být, ale postupem času jsem si na čarodějku zvykla a ke konci mne velmi překvapila.
Totálně mne odrovnal Dorian. Jeho úděl - musím říct, že jsem byla v šoku a chvilku mi trvalo, než jsem to zkousla.
Kniha byla naprosto perfektní. Autorka se toho prostě nebojí, všechny ty zvraty a překvapení.
Mohu jen doporučit všem. Knihu si vezmete a neodložíte ji, dokud ji nepřečtete!
Pro mne je to zatím topovka a doufám, že to tak bude i nadále.

03.10.2021 5 z 5

Inspekce Inspekce Josh Malerman

Kniha zajímavá, stojí za to ji přečíst, ale pro mne byl trochu problém.
Nápad originální, všechno fajn, jen to pro mne nebylo tak čtivé jak jsem doufala.
Knihu jsem přečetla, jsem za to ráda, ale vícekrát ji už číct zřejmě nebudu.

14.09.2024 3 z 5

Zmizelá apatykářka Zmizelá apatykářka Sarah Penner

Dobrý příběh, líbil se mi, ale že bych ho musela číst stále dokola, to ne.
Zajíimavé dějové linky, bavila mne spíše ta historická.
Kniha byla pro mne spíše takovou průměrnou literaturou.
Své milovníky si dozajista najde, ale já jím zřejmě nebudu.

25.08.2024 3 z 5

Železný král Železný král Julie Kagawa

Taková normálka, která nenadchne a ani neurazí.
Kniha se mi četla snadno a měla jsem ji za pár hodin přečtenou.
Že bych z ní ale byla nějak na větvi, to říci nemohu.
Dobrá oddechovka.

18.08.2024 3 z 5

Jak zkrotit svůdníka Jak zkrotit svůdníka Evie Dunmore

Jako letní oddechovka super, čtení bylo rychlé a pro mne nenáročné.
Užila jsem si to.

16.08.2024 4 z 5

Sídlo hrůzy Sídlo hrůzy Lee Mountford

příjemný horůrek, sice musím říci, že jsem se nebála, ale čtení mne bavilo. Mám ráda horory se starým domem či zámkem v hlavní roli.
Takže jsem si knihu užila.
Bylo to fajn počteníčko.

10.08.2024 4 z 5

Tanec skalpelů Tanec skalpelů Jenny Milewski

Potřebovala jsem poměrně dost času na to, abych si srovnala myšlenky a dokázala napsat své hodnocení k této knize.
Horory mám ráda, ale tento počin mne nebavil. Prostě ne.
Knihu jsem dostala jako dárek od kamarádky, sama bych si ji zřejme nekoupila.
Pro mne to byla taková jednohubka, víckrát se ke knize nevrátím.

30.07.2024 2 z 5

Čarodějnice dřívější a budoucí Čarodějnice dřívější a budoucí Alix E. Harrow

Příjemné čtení, odechovka, která se dobře četla.
Kniha mi kápla do noty a já si ji užila. Určitě stojí za přečtení.

27.07.2024 4 z 5

Rudá galerie Rudá galerie Tiffany Reisz

Erotický román, který byl dost přitažený za vlasy. Četl se dobře a rychle, ale někdy to bylo bylo vážně až moc divoké.
Dostala jsem ale, co jsem chtěla. Stránky plné sexu a vášně.

05.07.2024 3 z 5

Barva draků Barva draků R.A. Salvatore (p)

Bylo to dobré čtení, ale mne něco v příběhu chybělo. Draky mám ráda, knihu hodnotím průměrně. Nenadchne a ani neurazí.

29.06.2024 3 z 5

Rod draků Rod draků Jessica Cluess

Začátek takový vlažný, ale nakonec to docela ušlo.
knihu beru jako průměr. Strávila jsem s ní příjemné chvíle, ale více se k ní nevrátím.

21.06.2024 3 z 5

Noční labuť Noční labuť Zuzana Hartmanová

Nebylo to špatné čtení. Docela jsem si knihu i užila, ale pořád mi tam něco chybělo. Hlavní hrdinka se mi líbila a kniha byla celkově čtivá.
České autory moc nevyhledávám, ale tato kniha si zaslouží šanci.

22.05.2024 4 z 5

Rudá královna Rudá královna Victoria Aveyard

Musím říci, že jsem měla chvílemi pocit, jako kdybych knihu už někdy v minulosti četla. Děj mi přišel známý.
Začátek byl pro mne nudný a dlouho mi trvalo, než mne začala kniha bavit.
Většinou nejsem člověk, který by upozorňoval na chyby v textu, jsme všichni jen lidé a i těm nejlepším se stane, že udělá chybku. Zde ale v textu bylo opravdu dost chyb a některé tloukly do očí.

Kniha nebyla špatná, to rozhodně ne, ale připomíná mi dost jiných knih. Časem se pustím do zbývajících dílů, snad pro mne nebudou zklamáním.

24.04.2024 3 z 5

Trnová královna Trnová královna Gina Chen

Za mne tato kniha ne. Bohužel. Neupoutala mne a do čtení jsem se musela nutit.
Kniha měla skvělý námět, který nebyl plně využit. Čekala jsem od knihy více.
Knihu jsem přečetla a vím, že jednou to stačilo.

17.04.2024 2 z 5

Mladokrevní Mladokrevní Sasha Laurens

Od této knihy jsem čekala naprosto něco jiného. Slibovala upíry a místo toho jsem dostala docela sladkou romanci. Smrticí virus, náhražka krve, to všechno mělo obrovský potenciál, který nebyl moc využit. Škoda. Kniha by určitě dostala mnohem větší grády.
Jinak se četla dobře a rychle, určena je spíše pro mladší generaci, ale i tak jsem si čtení docela užila. Byla to jednoduchá kniha, která nenadchne a ani neurazí.
Škoda, že autorka nevyužila všechny možnosti. Takže takové
2,5*.

23.03.2024 3 z 5

Temná harmonie Temná harmonie Laura Thalassa

Tak tohle bylo skvělé, ke konci sice trochu moc přeslazené, ale jinak nemám co vytknout.
Naivní čtení, do kterého se musíte zamilovat. Pro mne parádní, jsem spokojená a za pár let se k sérii ráda vrátím.

28.02.2024 4 z 5