m2056 m2056 komentáře u knih

Dvacet tisíc mil pod mořem Dvacet tisíc mil pod mořem Jules Verne

Klasika kterou četl skoro každý kluk. Nezklame

05.09.2023 4 z 5

Osudné svědectví Osudné svědectví Robert Bryndza

Kniha je podle mě nejlepší díl série co jsem četl. Více není co psát vezměte knihu a začněte číst.

08.01.2025 5 z 5

Báječná léta pod psa Báječná léta pod psa Michal Viewegh

Super čtení pohled do dětství a mladých let autora. Kniha je čtivá příběh baví je to více zajímavý než film.

09.04.2024 4 z 5

Prokletý kraj Prokletý kraj Michaela Klevisová

Skvělé napsáno četlo se velmi příjemně.

03.02.2024 3 z 5

Vzkaz v láhvi Vzkaz v láhvi Jussi Adler-Olsen

Kniha se čte dobře asi nejlepší z celé série.

13.09.2023 5 z 5

Noční lovec Noční lovec Chris Carter

Výborná Kniha co vás nenechá v klidu spát.

07.09.2023 5 z 5

Pod kupolí Pod kupolí Stephen King

Tak tohle vás bude bavit od první do poslední stránky. Poutavé čtení se spoustou osob ale to se rychle mění jak osob ubývá.

03.09.2023 5 z 5

Vesnice Vesnice Kristýna Trpková

Kniha se čte dobře ale co mě vadí je že je zde více probírané život jaký vede Laura než případ. První díl byl lepší měl takový náboj že jsem to přímo hltal tady jsem si říkal to si autorka dělá srandu jak popisuje jak Laura čeká menstruaci a ta nepřichází až přijde jaké má krajkové bílé kalhotky od krve tohle tam psát mě přišlo zbytečný.

03.08.2023 3 z 5

Šepot z lesa Šepot z lesa Kateřina Surmanová

Nečekal jsem že to bude tak dobré byl to zážitek jak příběh šel do finále.

25.05.2023 4 z 5

Tiché roky Tiché roky Alena Mornštajnová

Kniha Tiché roky je řazena jako čtení pro ženy ale mě se hodně líbila i když jsem muž . Kniha nabízí silný příběh jedné rodiny je jen škoda že tahle kniha není jako serial bylo by to rozhodně lepší než ty věci co do vás cpou jako Ulice či Zoo. Kniha je hodně dobrá.

19.01.2025

Pád do tmy Pád do tmy Wendy Dranfield

Kniha má pomalý začátek ale až se vyšetřovací dvojice dá dohromady tak je to taková jízda že budete hltat další a další strany knihy až dorazíte na konec a budete knihu ještě dlouho mít v hlavě.

09.05.2024 5 z 5

Vodník Vodník Tereza Bartošová

Kniha se četla dobře je napsaná tak že příběh letí dobře není to nataženo jako malé kalhoty na velkém zadku. Není nic co tak vytknout za mě plný počet bodů.

15.11.2023 5 z 5

Pátá oběť Pátá oběť Jonathan Dylan Barker

Super pokračování předešlého dílů nenechá čtenáře v klidu a chtějí dál a dál číst jak příběh dopadne Kniha se čte skoro sama.

10.11.2023 4 z 5

Listopád Listopád Alena Mornštajnová

Kniha se četla dobře jen já taková ponurá a smutná konec jsem takový nečekal. Bohužel mě kniha nepřišla tak skvělá jako kniha Hana nebo Les v domě.

24.10.2023 3 z 5

Trhlina Trhlina Jozef Karika

Tak tohle jsem nečekal super super dokonce věřím že to vážně autor jen napsal tak jak mu to někdo říkal. Od autora jsem četl i jiné knihy ale mají trochu jiný styl psaní.

13.09.2023 5 z 5

Tajuplný ostrov Tajuplný ostrov Jules Verne

Klasika která vás nebude nudit.

03.09.2023 5 z 5

To To Stephen King

Tady není co psát dlouho nemá to chybu pane King děkuji za zážitek ze čtení.

13.08.2023 5 z 5

Vetřelec Vetřelec Kristýna Trpková

Autorka má potenciál na super psaní třetí kniha série je nejlepší ze všech moc zajímavá zápletka. Dobře se čte kniha.

08.08.2023 4 z 5

Kyselé třešně Kyselé třešně Lenka Chalupová

Kniha je hodně dobře napsaná má konec jaký jsem nečekal aletakový byl život v letech 1944-45 bohužel jsou to smutné roky naší historie.

08.06.2023 5 z 5

Tichá modlitba Tichá modlitba Angela Marsons

Tahle knižka mě moc dostala super

17.06.2018 5 z 5