Macicekh komentáře u knih
Úsměv mi na tváři vykouzlila nejedna kniha, ale zatím se mi nikdy nestalo, že bych se začala smát opravdu upřímně a nahlas. Manžel mi zakázal tuto knihu číst v autě, když řídil a v metru jsem ji raději zavřela po první stanici, opravdu to nešlo.. Velmi povedené a pohodové čtení.
Člověk by řekl, že na svůj věk jsem na pohádky stará, ale i mě to strhlo. Nadšeně se k Harrymu vracím a čtu je opravdu velmi ráda.
Myslím, že nemá cenu se tu nějak rozepisovat, kniha byla naprosto výtečná. Úžasný příběh.
Ke knize jsem se dostala díky čtenářské výzvě a jsem ráda. Kniha se čte velmi lehce. Jen mi trochu nesedí rychlost nápravy pana Skruže, ale tak zázraky se dějí hlavně o Vánocích..
Jsem přesvědčená, že do konce svého života na tuto knihu nezapomenu. Nechala ve mně opravdu silnou stopu. Neuvěřitelný příběh..
Toto by mělo být povinnou četbou a rozhodně to nechám přečíst svou dceru, až vyroste..
Opravdu vtipné. Josef a paní Tichá jsou nejlepší.. Oproti prvnímu dílu trochu slabší, ale i tak jsem se dost nasmála..:
Manžel mi pořídil Selfies, ale nechci jí číst, dokud si nepřečtu všechny předešlé knihy. Jsem moc ráda, že mi jí manžel pořídil, protože pokud budou všechny jako Žena v kleci, tak mám o zábavu na pár týdnů postaráno.
První kniha, kterou jsem od této spisovatelky četla a velice mě nadchla. Těším se, až si přečtu její další..
Je pravda, že se tato kniha četla dobře, ale vůbec mi nesedla. Vadila mi spousta věcí, proto jen dvě hvězdy. Je mi líto..
Příběh zajímavý, ale nevím proč, hlavní hrdinka mě strašně rozčilovala..
Kniha hezky napsaná a přečteno za odpoledne. Ale jak já jsem se u toho rozčilovala. Proto jen tři hvězdy, tyto knihy nejsou pro mě a další téma z výzvy splněno..
Na fantasy nejsem, ale Eragona a všechny další knihy z odkazu dračích jezdců jsem přečetla téměř bez přestávky.
Asi nejhorší kniha, co jsem od Kinga četla. Knihu jsem dočetla, ale opravdu s obrovským sebezapřením. Zdlouhavé kapitoly jsem přeskakovala po stránkách, nemohla jsem se dočkat, až to skončí. :(
Přečetla jsem celou sérii a "moje vnitřní bohyně skáče radostí", že už je konec. U prvního dílu jsem si říkala, že je to něco jiného a ze začátku se mi to i líbilo, ale asi v polovině jsem procitla. Vše se opakuje a dialogy naprosto vágní a o ničem. Film jsem bohužel také viděla a snad ještě horší. Za mě tedy ztráta času..