Majdalenka Majdalenka komentáře u knih

V úkrytu V úkrytu Liz Nugent

Po recenzích jsem čekala opravdovou bombu - tak trochu sklamaní.. Ale stojí za přečtení. Dej svižně utíká a 2x mi doslova spadla brada překvapením :)

01.03.2020 4 z 5

Nevítaný host Nevítaný host Shari Lapena

Skupina lidí přijede na místo odkud nemohou odjet a postupně jsou zabíjeni.. Ano tenhle scénář funguje a funguje i v této knize. Jen konec mi přišel trochu moc rychlý..

01.03.2020 4 z 5

Naivní manželka Naivní manželka Amy Lloyd

Knížku jsem přečetla jedním dechem. Celou dobu jsem byla napnuta kdy se neco stane. No a nakonec se neco stalo.. Za mě to mohlo být trochu víc akčnější než psychologický. Tak trochu červená knihovna s pár mrtvolama.. Přesto u mě nebývá zvykem přečíst knížku za den. Takže palec nahoru.

20.01.2020 3 z 5

Duchařské příběhy Duchařské příběhy Olga Krumlovská

Jsou to příběhy, které se vyprávějí. Žádná fakta prostě příběhy. Kniha se čte velmi dobře a ač jsou některé příběhy strašidelné tak kniha je podá velmi jemným způsobem.

10.01.2020 4 z 5

Vražda Rogera Ackroyda Vražda Rogera Ackroyda Agatha Christie

Podle komentů jsem jedna z mála kdo na vraha nepřišel.. :) Ale to vůbec nevadí. Knížka plně dosahuje vysokého standartu knih od Agathy.

09.01.2020 5 z 5

Netopýr Netopýr Jo Nesbø

Druhá moje knížka od Jo Nesbo.. Dala jsem mu šanci ale další už ne. Zbytečná spousta informací o hlavním hrdinovi. Když se děj rozjel vždy ho něco zbrzdilo převážně nějaký problém kolem hlavního hrdiny..

09.01.2020 1 z 5

Žízeň Žízeň Jo Nesbø

První kniha od Jo Nesbo.. Začátek úplně super ale od půlky sestup až do pryč.

09.01.2020

Homeless Guide: Jak přežít na ulici a užít si to Homeless Guide: Jak přežít na ulici a užít si to Antonín Havlík

Za mě kniha dostála svému názvu. Čtyři zajímavé osudy čtyř lidí doplněné historií, slovníkem, mapkou.. Tři lidé co žili na ulici a jeden co vařil drogy - ten do knihy nepatřil. Příběhy krásné, smutné, silné ale hlavně upřímné. Textu mimo vyprávění bylo zbytečně moc..

09.01.2020 3 z 5

Dům na Baker Street Dům na Baker Street Michelle Birkby

Kniha prinasi pribeh o nekom, koho vsichni zname ale nic o nem nevime - hospodyni Sherloka Holmese - pani Hudsonova (v knize se doctete i krestni jmeno) a pani Watsonova. Damy se vrhnou do vysetrovani pripadu s (na me) az moc prehnanou najivitou.

04.10.2019 3 z 5

Neotvírat! Kouše! Neotvírat! Kouše! Charlotte Habersack

Mila pohadka pro deti. Nehodnotim protoze by to nebylo fer - je to urceno detem a tem se pribeh s krasnymi ilustracemi a originalni titulni stranou urcite bude libit.
Zda to oslovi dospelaka - nemyslim si.

04.10.2019

Kdo zavraždil účastníky Djatlovovy expedice? Kdo zavraždil účastníky Djatlovovy expedice? Martin Lavay

Pokud jste o teto udalosti slyseli a chcete se dozvedet neco vic, precist si ruzne teorie at uz realne ci nerealne - tak smele dotoho. Techto 288str by se dalo shrnout na 100str. -uplne v pohode. Spousta veci se opakuje, ale proc ne. Za me prijemne zpestreni.

23.09.2019 5 z 5

Tulák po hvězdách Tulák po hvězdách Jack London

Super a zajimava knizka. Bohuzel tam byly nektere strany, ktere me nebavily.. Rozhodne stoji za precteni

25.08.2019 4 z 5

Kanada - Nejlepší místa, autentické zážitky Kanada - Nejlepší místa, autentické zážitky Ryan Ver Berkmoes

Klasicky pruvodce od lovely planet. Hodil se na cestu do Kanady.

25.08.2019 5 z 5

Freddie Mercury: Bohémská rapsodie jednoho života Freddie Mercury: Bohémská rapsodie jednoho života Lesley-Ann Jones

Jsem fanousek skupiny Queen takze nemuzu jinak.. Knizka drzici se faktu doplnena o spoustu zajimavosti. Povinna cetba pro fanousky

Sněžný měsíc Sněžný měsíc Michaela Klevisová

Cetla se dobre, ale ze by me nejak uchvatila to se rict neda. Hezke popisy idilickeho zivota v Beskydech, nepromyslena detektivka.. Ale kdyz ji zacnete cist tak ji doctete.

25.08.2019 3 z 5

Nepamatuji si své jméno Nepamatuji si své jméno J. S. Monroe (p)

Čtivá knížka, plná překvapení.

Zakázaná rétorika Zakázaná rétorika Gloria Beck

Kniha se právem jmenuje zakázaná. Knihu jsem jen prolistovala, pár stran přečetla... Celkem jsem byla znechucená, že si knihu může přečíst každý a každý takto jednoduše může začít manipulovat s lidmi.

30.08.2014

Prazákon: Přežití v pekelném ráji Prazákon: Přežití v pekelném ráji Robin Baker

Celá kniha má velmi erotický náboj. První část knihy mi přišla jako červená knihovna - až moc sladké. Přesto velmi čtivé. Druhá část byla psána spíše jako detektivka, kdy se autor snažil zjistit co se na ostrově opravdu stalo - protože nikdo o tom nechtěl mluvit... Jedním slovem - čtivé od začátku po konec.

06.07.2014 4 z 5

Matka Davida S., narozeného 3. července 1959 Matka Davida S., narozeného 3. července 1959 Yvonne Keuls

Kniha mě moc neoslovila, myslím, že s drogovou tématikou jsou i lepší knihy. Ale pokud to vezmu z pohledu roku vydání, byla to v té době jedna z prvních knih zaměřených na drogovou tématikou. Výjimečná je hlavně tím, že příběh vypráví matka. Doporučuji pro rodiče co neví, co se děje s jejich dítětem.

28.06.2014 3 z 5

Žlutý dům Žlutý dům Viktor Fischl

Čtivá kniha o zajímavých osudech osob žijících ve Žlutém domě. Nelíbil se mi milostný příběh, který mi do knihy nepasoval.

21.05.2014 2 z 5