Majdalenka komentáře u knih
Poté co jsem 8 dílů přečetla jedním dechem jsem potřebovala pauzu.. Teď asi po dvou letech návrat a.. Kim je tvrdohlavý superman :)) což mi zpočátku vadilo, ale další díl si přečtu.
Kniha navazuje na předchozí díl, který jsem četla už dříve tak jsem trošku nevěděla.. Ale není třeba mít předchozí díl přečtený.
Část knihy rozhovor a pak příběhy. Rozhovor za mě trochu slabší, ale příběhy se mi moc líbily.
(SPOILER) Kniha mě úplně uchvátila. Nešlo se odtrhnout, přistupovala jsem k tomu jako ke skutečnému příběhu a to byla chyba. Konec mě úplně zklamal - během knihy doplnění o ověřené informace a konec nic.. přehnaný a nevysvětlený. Přesto kdybych to brala jen jako příběh tak bych byla nadšena
Trochu zklamání.. Kniha se dobře četla, ale hlavní hrdinka mi byla nesympatická a trochu mi rozčilovala. Děj byl pro mě trochu předvídatelný ale stejně stojí za přečtení
Originální zápletka, která by sama o sobě stačila na dobrou knihu, ale je plná časových smyček, střídání minulosti se současností, jiných vypravěčů.. To vše za účelem co nejvíce čtenáři zamotat hlavu a vybudovat napětí. Zbytečné.. Chvílema se mi kniha opravdu líbila, chvílemi mi přišla trapná.
Zápletka - strčila své dítě cizí ženě do náruče a pak skočila.. ano to bylo originální, ale nic jiného. Děj předvídatelný. Kniha se četla dobře, ale chvilkama jsem se přistihla, že myslím na něco jiného.
Příjemný rozhovor s příjemným člověkem. Dozvěděla jsem se spoustu zajímavostí, které mě opravdu zajímali. Už se těším až někam poletím
Poslechnuto jako audio kniha a jsem nadšená!! Film je natočen na motivy hlavního hrdiny knihy. Nesrovnávejte s filmem ani tam nehledejte rozdíly. Je pravda, že z počátku jsem byla z knihy vcelku rozpačitá, ale ve druhé třetině se to zlomilo a hodně jsem se nasmála. Určitě koupím v papírové podobě - tahle kniha mi v knihovně nesmí chybět!
Začátek byl opravdu dlouhý a zbytečný. Autorka se snaží čtenáře přesvědčit že vztah matka dcera byl ideální.. nechápu proč na 120 stránkách.. každopádně doporučuji vydržet pak se to zlomí a hlatala jsem další a další stránku. Co na tom ze toho bylo na konci trochu moc alespoň každý najde něco kde řekne to jsem fakt nečekal :) hvězdu uberu za ten začátek- byla jsem i v pokušení knihu odložit
Super. Kniha se rozjede už od první stránky, žádné dlouhé nudné začátky a najednou koukáte že jste v půlce a už v půlce je toho až moc a ono se to ještě vystupňuje.. :)
Líbila. Měla tedy slabší stránky, ale nápad se mi líbil. Konec byl za mě povedený. Knih o nešťastných manželkách bohatých mužů, které chtějí zmizet je čím dál tím víc.. a tím jsou si i více podobnější. Tato kniha se přece jen liší.
(SPOILER) Kniha se mi líbila a po předchozím dílu, který se mi opravdu nelíbil to bylo super čtení. Ale zase ten konec.. Kniha má 400 stran předchozí díl taky a autor napíše konec na 3 stránky?! Zajímá mě co se stane s Dunjou ale další díl už číst nebudu.. Tyhle za mě odflaknute konce jsou v každém díle.. Do poslední strany napětí, až moc vyhroceny závěr a pak stránka rozuzlení a v hlavě pak zůstává spousta nezodpovědnych otázek..
Za mě nejslabší díl celé série. Zbytečně moc dejovych linek které nejsou vzhledem k množství podrobně vysvětleny. Pořekadlo všeho moc škodí se tady hodí dokonale. Autor je pro čtenáře kteří chtěji akci napětí a ne zbytečné keci kolem :)) přesto si další díl přečtu
Líbilo víc než předchozí díl a méně než první. Napínavé od začátku do konce, Le zase na můj vkus moc prekombinivane a konec krátký a ne moc dobře vysvětlený
Oproti prvnímu dílu slabší. Bylo to ho tam moc. Čeho? Všeho. Začátek trošku pomalejší.. Každopádně v sérii pokračuji dál :)
Super! Od první stránky mě bavila. Přečteno za dva dny. Celou dobu jsem byla napnutá jak kašdy. Určitě budu pokračovat v sérii.
Za mě pěkný. Zase alespoň něco trochu jiného.. Trochu mi vadily kapitoly bez nadpisu nebo číslování..
Chvilku trvalo než jsem si toho staryho morouse oblíbila ale stalo se tak. Spisovatel má talent smutné události podat takovým způsobem, že ani nebudete smutní.. Jen dojatí. Moc hezká kniha se zajímavým životním příběhem.
První polovina knihy mě nebavila, hlavní hrdina mě rozčiloval tak že jsem i přemýšlela o odložení knihy. Ale v polovině se to změnilo a bylo to super jako předchozí kniha. Spisovatelka dokáže krásně popisovat tak, že si vše dokážete představit ale ne tak aby vás dlouhý popis nudil. Stupňování napětí ji jde skvěle. Škoda toho začátku.. Jsem ráda že jsem vydržela :)
Za mě splnila očekávání. Krásné obrázky z různých stran na jednotlivé asany ukazují které svaly jsou zapojovány a které části těla se dotýkají země. V textu se dozvím spoustu informací o fungování těla a příznivého vlivu asany. Případně jednodušší variantu.