mareksevc komentáře u knih
objavené vdaka tejto stránke ! neskutočne nadčasová kniha, dobu predbehla snad o 50 rokov . Posledných 60 strán som si vychutnal najviac a určite siahnem po pokračovaní , samotná myšlienka konca sveta v tejto podobe je fascinujúca
po dlhej dobe kniha pri ktorej čitani v noci som sa musel občas pozrieť okolo seba , len tak pre istotu. Zároveň vyborna psychologická sonda , klobuk dole pred autorom
wau , myslím že namiesto hodnotenia knihy odporučim každému aby sa posadil a užil si tuto jazdu v čase , klobuk dole pred autorom
Na úvod - NEODPORUČAM slovensku verziu od Ikaru z roku 2009 ten preklad je stašny. Ku knihe, - King zas raz ukazal majstrostvo , postavy sa mi vôbec neplietli aj napriek ich počtu, vývoj a správanie postáv klasicky aj na 10 hviezdičiek. Koniec je aký je , knihu som si užil od prvej po poslednú stranu nech dopadla ako dopadla.
od prvej strany som vedel že ma kniha bude bavit a bolo to tak až po záver, velmi dobrá atmosferická upirovina - bram s. by bol určite spokojný !
obstojné pokračovanie, ak sa vám páčila jednotka tak dvojka neurazí , za mna to rozhodne nebola strata času, a osobne by som prijal dalšiu knihu z univerza triffidov !
som rád že som ako teenager objavil Verneho , bolo strašne fajn vžiť sa do role mladých trosečníkov
tuto knihu som zbožnoval od malička, podla mna predbehla svoju dobu o zopár desiatok rokov , prvá časť - pobyt Jonathana na hrade je pre mna asi najlepšia pasáž z knih čo som čítal
možno som čakal trošku temnejšiu atmosféru ale inak solídna detektívka , rozhodne neurazí
vysoké hodnotenie naznačovalo kvalitnú knihu a možem to už potvrdiť aj ja
Shawshank 5*, žiak 4* , telo 5*, dychanie 4*
telo bolo uplne skvele, pripomenulo mi to knihu temne leto !
jedna z top 10 kingoviek ,, mňa osobne to zaujalo od prvej stránky a je tu všetko čo King tak dobre vie , hlavne ten boj dobra a zla
plný počet už len za Langonierov, je to asi naj poviedka aku som čital
zo začiatku keby nevidím autora knihy tak poviem že to je jasný King pri plnej sile , knihu by som určite radil medzi kingovky ktore si treba prečítať , akurat rozdelenie kapitol a časti bolo viac dynamické - aspon vo vydaní z roku 2013 . Mladý King sa podaril a som zvedavý na jeho ďalšie práce
príjemné prekvapenie, hlavne fajn atmosféra od začiatku a miestami som mal dokonca aj drobny pocit strachu , nelutujem a odporučam i ked Kingovku nečakajte