Marta1996 komentáře u knih
Prostě jo! Já autorku žeru. Smála jsem se, byla zklamaná a nakonec i plakala. Za mě plný počet.
Něco tam prostě chybí. Nelituji že jsem si knihu přečetla, ale jsou mnohem lepší.
Knihu jsem přečetla jedním dechem, chci pokračování ....
Tenhle díl se mi líbil více než první, už jen odhalení Amélie o svém narození. Nápad zaplaveného hřbitova byl super! Běhal mi mráz po zádech.
Jo tohle můžu, rychlý, dobře napsaný a hlavní postava detektiva žena, za mě plný počet. Další kniha už na mě čeká.
Takže, na cestě už mám objednané další díly, kniha se mi líbila hlavní postavy taky, ale hrozně dlouho mi trvalo než jsem se za četla. Hlavně mě trošičku štvalo kolikrát Amélie vzdychala nad Devlinem.
První moje kniha od autora a ano jsem spokojená. Určitě doporučuji,přidala jsem na seznam další jeho knihy.
Po dlouhé době jsem si opět přečetla něco od autorky a nejsem zklamaná. Příjemná změna žánru. Těším se na další knihu od autorky na kterou čekám. Pravda nebo lež
Znovu jsem spokojená. Nejprve jsem si ze zvědavosti objednala jen první tři díly detektiva R.H. z Levných knih. Už na začátku této knihy jsem si sehnala zbylé knihy a poslední knihu autora taktéž ! Mohu jenom doporučit !!
Mohu jenom doporučit, děj byl svižný, detektiv Hunter byl skvělí a já hned jdu na další knihu od autora.
Knihu jsme koupila v akci 3+1, vybírala jsem podle obalu a můžu říct jo! Líbila se mi a už se nemohu dočkat další knihy detektiva W.P
Já prostě nemůžu, já jsem se hrozně nudila. Hvězdička je za tu krásnou obálku
Tak tahle kniha mě bavila! Je to moje první kniha od autora a určitě si přečtu další.
Dobře, bylo to milé, asi bych snesla tak o 200 stran méně, ale i tak hezké čtení.
Líbil se mi styl měnící se vypravěček, taky příběh byl slušný, ale asi jsem čekala trochu víc na konci. Mimochodem pachatel mi byl jasný od půlky. Nicméně to na knize neubírá.
Příjemná kniha, která mě až překvapila tím co všechno se v příběhu řešilo.
Mohu jenom doporučit. Ilustrace knihy jsou nádherné