Martass8 komentáře u knih
Tak tohle je moje "bestovka" pořád si ji mohu číst tu musím mít v knihovně, nikomu nepučim. Super napsané, ale chtěla bych aby nakonec nák zabojovali a kytičky přemohl hmmm.
je jí 17 proboha už by se měla rozhodnou co jo a co ne, asi jí to nakonec vyhovuje.Dneska a už dávno každý ví, jak to skončí jak to probíhá. Každý si svou cestu vybírá sám.
Kniha mě vůbec neoslovila, nevtáhla do děje.Četla jsem jen z musu ...snad se to vyvrbí. Ale ne
Poirota prostě miluju, jako miliony dalších . David ho zahrál grandiozně , David ho žil nikdo jiný ho nedokáže zahrát a vnímat jeho postavu tak jak jej Agatha vymyslela..Každý detail jeho povah a výstřelků. Je to jediný herec který natočil všechny díly Poirota.Tato kniha je užasná procházka obdobím , kdy se David a Poirot stali jedním :-)) Musela jsem ji mít.
Královna Hatšepsut je pro mě oblíbené téma, proto jsem hledala něco nového po knize Král a bohyně mi příjde toto spíš trapné. Škoda tohoto spisovatele jinak mám ráda
Rosemary má děťátko - No četla jsem ji už dávno a myslím že je to opět klasika svého druhu, rozhodně ji chci mít ve své knihovně , ráda se vracím k dobrým knihám.Výborně napsaná, popisky nejsou zdlouhavé, vtáhne vás do děje.
Kniha je špička totoho tématu, dobře napsaná . Kultovka
Kniha je dobré napsána kdyby nebyla Kateřina tak zatvrzelá panbíčkarka, mohla dožít a vídat svou dceru v pohodlí , její dcera se následkem maminčinýho vzoru stala krvavou Marií. Jindřich nakonec stejně neovlivnil její vládnutí. Jen díky tomu všemu umřelo hromady lidí. Tak hlavně žes měla tu svoji nesmrtelnou duši v pořádku. Kačeno, Kačeno ....
Hatšepsut byla a je jistě mou nejoblíbenější postavou starého Egypta
Tak tuhle knihu jsem měla, pak pučila a už nemám a zas ji potřebuju skočim na bazoš:-D
Kniha je opět dobře napsaná Alison to prostě umí přečtená za víkend. Jen bych si přála kdyby neskončila když se dostala k moci. I pak mě zajímá co bylo s malou Bětuškou :-))) Ale super doporučuji
Tato kniha se dobře čte, příběh je dobře napsaný. Na konce mě asi třikrát dostal. Kniha na mě hodně zapůsobila, bylo mi z toho smutno. Nakonec ale s hlavou vzhůru odešla. Jindříšek byl pěknej hajzl.
a zase ta Hatšepsut, tak se mi zdá že toho mám o ni načteno dost :-))Tato je pojata trochu jinak stojí za přečtení
Naprostá pecka kdo má rád Hatšepsut musí si ji přečíst , jednou jsem ji neprozřetelně půjčila tak ji mám trochu pojuchanou ale nedala bych ji ani za nic !!!
trošku mi to připomíná , nečetla jsem, ale není to jako seroš Walking Dead ?? Díky za odpověd
Tuto knížku jsem přečetla jedna dvě.Opět super detektivní práce vznešeného Amerotkea , jako vždy spisovatel "rád" popisuje kde co, ale nevadilo to. Nakonec mi zbyl smutný pocit z rozuzlení případu až k pláči. Ale jsem holka tak to je asi normálka.To by asi kniha měla dělat nák člověkem pohnout ....