Martina1805 Martina1805 komentáře u knih

Poháry touhy Poháry touhy Markéta Harasimová

dobrá kniha, nedalo se odejít, na můj vkus trochu moc sexu, ale zápletka a rozuzlení super

20.08.2018 5 z 5

Loutkář Loutkář Daniel Cole

hodně čtivé, konec byl překvapivý i když jsem něco takového očekávala a myslím že to je náznak toho že bude pokračování a moc se na něj těším

05.07.2018 5 z 5

Mengeleho děvče Mengeleho děvče Viola Stern Fischerová

knihu jsem koupila k vánocům své dceři, máme rády knihy tohoto typu, je třeba vědět jaké hrůzy se odehrávaly a vážit si toho co máme. Knihu jsem přečetla a asi od dvou třetin jsem brečela. Je znát, že knihu napsal člověk, který se těchto hrůz přímo účastnil. Doporučuji přečíst.

18.03.2018 5 z 5

Ostrov s vůní čerstvého chleba Ostrov s vůní čerstvého chleba Jenny Colgan

kniha mě zaujala už od samého začátku, úplně cítím vůni upečených dobrot a nejen chleba, je to příjemné odreagování od všudypřítomného stresu

10.09.2017 5 z 5

Deníček moderního páru aneb Ženy jsou z Venuše a muži jsou debil Deníček moderního páru aneb Ženy jsou z Venuše a muži jsou debil Dominik Landsman

Oddychovka ze života

14.07.2017 5 z 5

Na hraně Na hraně René Manzor

Nemohla jsem se do knihy začíst, ale nakonec jsem byla mile překvapena geniální konec. Ale zase raději sáhnu po svých osvědčených autorech.

27.05.2023 4 z 5

Květ smrti Květ smrti Anne Mette Hancock

Měla jsem stejný problém jako ennlady, trvalo mi než mě příběh chytnul, ale pak to mělo spád. Všechno do sebe skvěle zapadalo, děj byl překvapivý a skvělý závěr.

17.10.2022 4 z 5

Podej mi ruku Podej mi ruku Tove Alsterdal

Miluju severské detektivky, ale tahle mě od začátku nechytla, proto jsem jí ani nedočetla. Potřebuji aby se děj naplno rozjel už na prvních stránkách a to nebyl tenhle případ.

03.04.2022 1 z 5

Třetí na řadě Třetí na řadě Allison Brennan

jedním slovem "úžasné" skoro mám pocit, že pro mě je úžasné skoro všechno, ale tohle byl opravdu nářez

18.02.2021 5 z 5

Vražda na blatech Vražda na blatech Catherine Shepherd

Velmi dobrá detektivka, přesně takové mám ráda. Poutavě napsané vážně dobré čtení. Čtěte!!!

25.09.2020 5 z 5

Čmelák – Láskyplné povídky Čmelák – Láskyplné povídky Halina Pawlowská

čekala jsem víc od své oblíbené autorky, kniha mě nenadchla ani jsem se moc nepobavila

29.08.2020 2 z 5

Nejlepší víkend Nejlepší víkend Patrik Hartl

Než jsem se zorientovala kdo je kdo, byl konec. Tahle kniha nebyl zrovna můj šálek kávy, mnoho postav a ze začátku jsem se v nich ztrácela, vůbec jsem nevěděla kam koho zařadit, navíc se tam vyskytovaly dvě postavy stejného jména. Prostě mě to nenadchlo i když jsem knihu dočetla.

07.07.2020 2 z 5

Kanibal z Nine Elms Kanibal z Nine Elms Robert Bryndza

Super čtivě napsané překvapivý děj a děsivé, doporučuji přečíst

05.03.2020 5 z 5

Jáma Jáma C. J. Tudor

Začátek mě moc nenadchnul, ale konec byl tak zamotaný a napínavý, že jsem knihu nemohla pustit z ruky. Lehce navazuje na Kříďáka a protože tuto knihu jsem četla před delším časem tak jsem si honem nemohla vybavit kdo je kdo. Proto mě ten začátek moc nebavil.

18.01.2020 4 z 5

Když Anna zmizela Když Anna zmizela Alex Lake

Super napínavé čtení a neuvěřitelná zápletka. Ovšem všechno dobře dopadlo, doporučuji přečíst.

30.08.2019 5 z 5

Hračkář Hračkář Andrew Mayne

Kniha mě bavila. Dokonce jsem uvítala i odborné pasáže. Člověk se pořád má v čem vzdělávat.

19.08.2019 5 z 5

Podivné vraždy Podivné vraždy Petr Bambas

Naprosto nezáživné čtení, kniha postrádala to co má mít správná krimi. Chybělo vyšetřování, motiv a rozuzlení. Nebavilo mě to a ani jsem knihu nedočetla.

01.06.2019 2 z 5

Dravec Dravec Marek Epstein

Dobré, napínavé čtení jen těžko uvěřitelné, že by se něco takového mohlo ve skutečnosti přihodit, ale život přináší mnohá překvapení.

11.04.2019 5 z 5

Černá kniha českých bestiálních vrahů Černá kniha českých bestiálních vrahů Jaromír Slušný

zajímavé čtení, je zvláštní číst opravdové příběhy opravdových lidí, kteří se dostali na scestí jen díky touze po majetku a penězích a kolik zla v nich muselo být, když dokázali bezcitně zabít nevinného člověka, možná, že každý z nás má v sobě kousek zla a jak je možné, že někdo ho dokáže potlačit a jiného to zlo ovládne, kniha mě opravdu donutila nad tím přemýšlet

10.12.2018 5 z 5

Zaklínač duší Zaklínač duší Sebastian Fitzek

ze začátku mě čtení moc nechytilo, kniha je psaná zvláštním způsobem, ale konec to byl nářez nemohla jsem knihu pustit z ruky

04.10.2018 5 z 5