Martina1805 Martina1805 komentáře u knih

Někdo z nás Někdo z nás Kristýna Trpková

(SPOILER) Tak tohle byl nářez. Začátek byl trochu pomalejší, ale pak to dostalo spád. Je pravda že už někde za půlkou jsem docela odhadla o co tam půjde, ale že do toho bude zapletená sousedka mě ani ve snu nenapadlo

28.11.2024 5 z 5

Poslední dívka Poslední dívka Riley Sager (p)

Začátek mě moc nebavil ale pak to začalo mít grády a jen s nechutí jsem knihu odkládala. Hodně zajímavá zápletka už jsem si myslela že vím ale nakonec to bylo všechno jinak

03.11.2024 5 z 5

Zvedá se vítr Zvedá se vítr Kateřina Surmanová

Obdivuji schopnost zasadit děj do reálných situací. Krásný i když hororový příběh plný neuvěřitelných zvratů moc mě to bavilo a přiznám se že teď mě docela vyděsí i ten nejmenší hluk. Díky

11.10.2024 5 z 5

Šepot z lesa Šepot z lesa Kateřina Surmanová

Dlouho se mi nestalo abych se nemohla odtrhnout od čtení . Tahle knížka měla spád byla napínavá a i poučná. Hrozně zajímavě postavený děj s mystickou, hororovou a detektivní zápletkou. Super a doporučuji

03.10.2024 5 z 5

Zmizelí Zmizelí Sibel Hodge

Docela zajímavá kniha nemohla jsem se začíst ale nerada odkládám nedočtené knihy. Četla jsem dál a nelituji je to trochu náročnější čtení ale stálo to za to

15.09.2024 5 z 5

Kopírák Kopírák Sam Holland

Tak tohle je masakr. Čekala bych všechno ale takovou syrovou hrůzu fakt ne. Perfektně zakomponované činy skutečných vrahů. Kniha se četla skvěle jen ten konec mě zklamal, co bude dál skutečný vrah zůstal nepotrestán a to já nemám moc ráda.

19.05.2024 5 z 5

Stíny minulosti Stíny minulosti Blake Pierce

Odpočinková krimi, docela mě zajímá další vývoj postav

07.04.2024 5 z 5

Navždy pryč Navždy pryč Blake Pierce

Souhlasím s Esterkou super čtení jen příšerný překlad.

07.04.2024 4 z 5

Ještě než zabije Ještě než zabije Blake Pierce

Kniha měla spád, ale plná překlepů a chyb ten konec byl moc rychlý. Kdo byl vlastně Strašákový vrah a proč zabíjel.

23.03.2024 3 z 5

Chci tvou smrt Chci tvou smrt Peter James

Super napínavé čtení přečteno jedním dechem

29.01.2024 5 z 5

Všechny cesty vedou do Santiaga Všechny cesty vedou do Santiaga Ladislav Zibura

Ládík zase nezklamal ale je vidět že pomalu vyzrává a mění se styl psaní

29.01.2024 5 z 5

Až najdu klíč Až najdu klíč Alex Ahndoril (p)

Zajímavé čtení ale jako Kepler píší větší trháky

29.01.2024 4 z 5

Dívka na sněhu Dívka na sněhu Danya Kukafka

Celkem dobré ačkoliv jsem zvyklá na jiné počteníčko

29.01.2024 3 z 5

Léčitel Léčitel Maria Langner (p)

přečteno jedním dechem, konec byl tedy překvapivě zamotaný a příběh až děsivě blízký k tomu co se opravdu může někde dít

05.08.2023 5 z 5

Sekta Sekta Martin Goffa

Na mě to byla kupodivu tenká kniha, ale přečetla jsem jí za jeden den. Napínavý děj, který mě pohltil a strašně jsem se těšila, že Terence Petra najde živého a vrátí ho nešťastné babičce. Nestalo se. Pro mě jako pro čtenáře severských krimi to bylo ale super čtení.

10.07.2023 5 z 5

Ďáblova cesta Ďáblova cesta Robert Bryndza

super čtení i když předchozí knihy mě asi nadchly víc, ale stejně se těším na další knihy od tohoto autora

10.07.2023 5 z 5

Na hraně Na hraně René Manzor

Nemohla jsem se do knihy začíst, ale nakonec jsem byla mile překvapena geniální konec. Ale zase raději sáhnu po svých osvědčených autorech.

27.05.2023 4 z 5

Osudné svědectví Osudné svědectví Robert Bryndza

Nebylo to úplně takové to čtení na které jsem od Bryndzy zvyklá, ale opět jsem to musela zhltnout až do konce. Bylo to super zamotané, člověk by řekl, že už ví a ejhle nakonec se ukáže, že neví. Už mám předobjednanou novou Bryndzovu knížku a moc se těším.

15.04.2023 5 z 5

Pavouk Pavouk Lars Kepler

Čekala jsem hodně ale, že to bude až tak moc to jsem netušila. Jurek Walter ač mrtvý je opět na scéně. Hodně mi vadilo detailní popisování sexuálních scén, bylo to hodně přes čáru. Knihu jsem dočetla, ale ne tak rychle jako předešlá Keplerova díla. No a už se těším co vyvede v další knize Mara Makarovová.

26.02.2023 3 z 5

Balíček Balíček Sebastian Fitzek

Tak zase jednou pěkné počtení. Strašně zajímavě překombinovaný děj. Ke konci jsem si myslela, že je mi všechno naprosto jasné a nebylo. Závěr byl fakt - nemám slov.

28.12.2022 4 z 5