Martina410 Martina410 komentáře u knih

Možnosti milostného románu Možnosti milostného románu Jan Němec

Kniha pro me byla dost slozita, spatne se mi cetla, ac paradoxne jsem ji prelouskala za 3 dny. Mozna i proto, abych to mela rychleji za sebou...
Autor na me pusobil trochu nevyzrale a misty naopak jak duchodce, ze zacatku mi byl sympaticky, ale ke konci uz jsem kroutila ocima.
Cast, kterou pise Nina, me bavila snad nejvic a poezii plus vsuvky, ktere nesouvisely s pribehem, jsem rovnou preskakovala.
Jinak to byla zajimave psana kniha.

06.02.2020 4 z 5

Tiché roky Tiché roky Alena Mornštajnová

Moc hezka knizka, rodinne vztahy jsou obcas peklo a v teto knize tomu tak je hned 2x. Jazyk je krasny a styl psani taktez, ale konec me trochu zklamal, cekala jsem lepsi rozuzleni.

21.05.2019 5 z 5

Pod sněhem Pod sněhem Petra Soukupová

Jeden den v 367 strankach. Tak tahle kniha me fakt bavila, ze zacatku mi trochu vadil styl psani, ale pak jsem si zvykla a cetla se dobre. :)
Skoda jen otevreneho konce.

24.02.2019 5 z 5

Anežka Anežka Viktorie Hanišová

Tak tohle bylo brutalni. Nevedela jsem, kterou z zen driv litovat a jestli je vubec litovat mam. Sileny pribeh. Rozhodne doporucuji k predcteni.

01.02.2019 5 z 5

Zmizet Zmizet Petra Soukupová

Hezka, smutna knizka. Tento zanr me bavi.

13.01.2019 5 z 5

Trhlina Trhlina Jozef Karika

Bala jsem se.

09.01.2019 4 z 5

Dlouhá trať Dlouhá trať Viktorie Hanišová

Mela jsem asi prilis velka ocekavani, povidky byly zajimave, ale neprisly mi moc originalni, cekala jsem trochu neco jineho.

23.01.2021 4 z 5

Černá díra Černá díra Yrsa Sigurðardóttir

Za me tam toho bylo uz trochu “moc”, prvni dil byl hodne fajn, ale tento mi prisel dost absurdni. Kniha se cte fakt dobre, mela jsem ji prectenou za par dnu.

30.12.2020 4 z 5

Co neodvál ani čas Co neodvál ani čas Hana Marie Körnerová (p)

Moc hezke pokracovani Hlasu kukacky. Kniha se hrozne dobre cetla, skvely styl psani a pribeh odsypal. Doporucuji k precteni.

16.12.2020 5 z 5

Do tmy Do tmy Anna Bolavá (p)

Kniha me bavila, ale po prvni pulce uz mi prislo, ze se vse opakuje porad dokola, coz me prestavalo bavit a postupne jsem se tesila na konec, ze se dozvim, co to bylo za nemoc nebo proc se vlastne Anna pomatla... To se nestalo, bohuzel.

24.09.2020 4 z 5

Chirurg Chirurg Petra Dvořáková

Moc fajn knizka. Skvele se cetla, jazyk me moc bavil, ale to je typicka Dvorakova. Misty dost psycho a deprese, ale asi kazdy vi, ze nemocnicni prace neni zadny med.

25.09.2019 5 z 5

Jezero Jezero Bianca Bellová

Zvlastni kniha, cetla se dobre, ale musim se nad ni vice zamyslet po precteni. Doporucuji.

30.07.2019 4 z 5

Sítě Sítě Petra Dvořáková

Kniha se mi hrozne dobre cetla, ale snad u zadne knihy jsem nebyla tak rozcilena, jako u prvnich dvou povidek v teto knizce. Moc se mi libila a doporucuji.

27.03.2019 5 z 5

Dědina Dědina Petra Dvořáková

Kniha me bavila, dialekt byl supr, pochazim z Krkonos, takze u nas mame dost odlisny, i tak jsem rozumela dobre.
Ale ty postavy mne tak pily krev, ze jsem vzdy musela na chvilku knihu odlozit. :D

10.03.2019 4 z 5

Nejlepší pro všechny Nejlepší pro všechny Petra Soukupová

Tak tohle byla jedna z nejlepsich knih, kterou jsem kdy cetla. Konec byl strasne dojemny, knizka byla skvela a fakt neuveritelne pravdiva. Klobouk dolu pred autorkou.

08.03.2019 5 z 5

Němci Němci Jakuba Katalpa (p)

Hezka knizka, nekdy jsem se ztracela v mnozstvi postav. Styl psani mi sedl a pribeh byl moc smutny. Doporucuji.

14.02.2019 4 z 5

Losos v kaluži Losos v kaluži Markéta Lukášková

Mila knizka, Panda v nesnazich me bavila trochu vic, nadprirozeno neni zrovna muj salek kavy, ale tady se to celkem dalo. :)

28.01.2019 4 z 5

Selský baroko Selský baroko Jiří Hájíček

Knihu jsem cetla povinne na VS a moc me bavila, doporucuji.

13.01.2019 4 z 5

Houbařka Houbařka Viktorie Hanišová

Skvela kniha, krasne napsana, ac me misty mrazilo, obcas jsem se i pousmala. Krasny, smutny pribeh.

13.01.2019 5 z 5

Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

Fajn knizka. Napinava.

10.01.2019 4 z 5