martinaandulka

Elektrizující.V napínavém trhilleru autor popisuje vražedné důsledky celoevropského výpadku elektrických sítí.Kniha neměla hluchá místa,byla napínavá a ukazovala jak by scénář vypadal kdyby nebyla elektřina,byla jsem napnutá do poslední stránky .Bohužel jsi myslím,že to může být reálné být bez proudu a je to opravdu zlá představa.... .V blízké době bych jsi ráda přečetla Vteřinu poté a Rok poté.

Příběh rodiny,které mají 3 děti a z toho je jedna dcera vážně nemocná,zachránit ji může sestřina ledvina. v knize jsou popsané pocity všech členů rodiny,soudce,opatrovnice a z toho vzniká příběh,který zamrazý nenechá vás jen tak spát.

Nádherně napsaná kniha z 2 světové války,popisuje jak se zacházelo v Polsku ze Židy a jak 1 přežil,Byl i natočený film,který byl pěkný jako kniha.

Nádherná kniha plná napětí,lidských osudů a hamižnosto,která vede k požáru.

Nádherná kniha,miluji hlaví postavy Patricka a Eriku a napínavý příběh se zápletkou.

Polyxenu jsem dostala jako dárek od kamarádky a kniha mě nadchla,spisovatel napsal historický romá kde jsem se dozvěděla kousek české historie a vtáhlo mě to do příběhu.ani chvíli jsem se nenudila a ráda jse budu k této knize vracet.Určitě jsi ráda od pana spisovatele přečtu další knížky.

Kniha by mohla být obsáhlejší a víc napsat o pocitech obou umělců,je to psané ve víc jazykách a tím pádem ubírá na obsahu.Na pana Gotta můžeme bohužel jen vzpomínat,ale opravdu jedině on mohl vyprodat Garnegio Hall.Děkujeme mistře.

Opět pokračování nezklamalo, bylo napínavé, zamilované, tajuplné a skrývalo nejedno tajemství.Jen mi chvílemi připadalo, že se podobné věci podobají v předešlých dílech.

Knihou jsem se prokousávala do konce,takto formolované psaní je na mě složité a nedá mi to co od knihy mám ráda.Určitě se najdou čtenáři,kteří takové čtení ocení za mě,ale ne.

Kniha se četla dobře,sice je to duchařská detektivka, ale je svižná a vcelku napínavá.

Poslední díl a serie je uzavřena.Velmi mile jsem byla překvapena do jakého roku to bylo uzavřené to jsem nečekala.Je to pěkné odpočinkové čtení.

Pokračování 3 dílu opět vynikající.Nechybí jako v předchozím láska,napětí a postupování rodu.Už se těším na 4 díl.

Za nevyjasněných okolností zemřelo 9 mladých lidí,kteří měli za 16 dní ujet na lyžích 10 km. napříč zasněženými údolími,po zamzrzlých hladinách řek,ale i vystoupat na náhorní plošiny a horské hřebeny Severního Uralu.Kniha je rozděená na popis cesty,krátký popis účastníků,deníky,fotofrafie,vyšetřování ,které nebylo uplně v pořádku... .Jsou popsány všechny možné příčiny,ale vždy je tam něco co hovoří proti???

Moje 2 kniha od Barbary Erskinové a opět nezklamala,děj mě hned od začátku vtáhnul a já nebyla schopna knihu odložit.Objevují se duchové a minulost jednoho rodu.Kdo má rád napjetí a lásku doporučuji:-).

Mistrně vystavěný thriller ve stylu Alfreda Hitchcocka... Kniha se nedala v půlce odtrhnout a každou volno chvíli jsem musela číst,abych se dozvěděla šokující konec.

Opět zdařilá severská detektivka od spisovatelky.Měla jsem jiný tip na vraha,tak jsem byla překvapená.

Viděla jsem několik filmových zpracování,jako divadelní hru a nakonec jsem se dostala ke knížce.Mám ji ted přečtenou podruhé a moc se mi příběh líbí.Chápu oba hlavní hrdiny a držím jim vždycky palce v lásce :-).

Skvěle napsaná kniha kde vynikající herec Suchet popisuje jak jse připravoval,vtělil do Poirota a něco málo odhalí ze svého oobního,filmového a divadelního života.Kdo má rád herce a jeho Poirota určitě stojí za to jsi tu knihu přečíst :-).