martinaandulka komentáře u knih
Mám ráda knihy od Sparkse a tato není výjimkou,je nádherně napsaná s krásným i když smutným příběhem,který jsem na konci knihy probrečela.Hlavní hrdinové mě byli sympatičtí.
Zajímavá psychologická detektivka,kdy psychicky narušení lidé dokážou dělat brutální zločiny.... .
Pěkně napsaná detektivka, která se četla rychle.Sice je popisována drsně, ale je to uvěřitelné.Neni to jen kniha o sadistickým vrahovi,ale je tam láska a životní osudy.
Další díl byl moc pěknej a zajímavej.Osudy jeho rodokmenu nás posouvá dál a ocitneme se i v Indii.
Nádherná kniha,která je romantická,na přemýšlení,cestuje se časem a odehrává se v Anglii a Austrálii.
Další nádherná kniha od paní spisovatelky,která je nádherně čtivě napsaná,je to příběh dvou sester,každá je jiná,jiný osud ,životní prohry,nacházení sama sebe a uvědomit jsi svoje chyby a přednosti.Moc mi knížka dala a uvědomila jsem jsi,že život se nedá nalinkovat... .Dopručuji jsi přečíst.
Moje první kniha od spisovatelky Jarmily Pospíšilové,které jsem jsi přečetla na doporučení a vůbec nelituji.Je to příběh ze života ,který se může stát každému z nás,prolíná se život se smrtí rodiné vztahy,lásky a uvědomění jsi ceny žiota.Knihu doporučuji jsi přečíst.
Na začátku jsem měla trochu problém zařadit postavy,tak jsem se vracela na začátek kdo je kdo,ale pak mě to tak vtáhlo do děje,že jsem se u od knihy nemohla odtrhnout.Spisovatelka napsala pěkný napínavý příběh.Líbilo se mi jak popsala městečko a řeku.Je jiná než Dívka ve vlaku,ale stejně se mi moc líbila.
Od Erskinové jsem četla předtím 2 knihy a ty nebyli špatné,ale tato za mě ne!Nedokázala mě upoutat,3 dějové linie v tom jsem měla zmatek a nudný děj.
Chvílemi mi dělalo problém se začíst a několikrát jsem se musela vracet pro upřesnění zpátky,ale to je jediný výtka k této knize.Je to psychotrhliler s překvapivým závěrem,trochu mi připomíná knihu Zmizelá .
Před Vánoci dávali v televizi 4 film Vojna a mír a úplně děj mě tak pohltil, že jsem si knihu musela půjčit a udělala správně.Valka za doby Napoleona se odehrává v Rusku za doby cara Alexandra.Prožijeme s hrdiny lásku, válku,mír a dozvíme se historii Ruska a Francie.
Rodinná sága o jednom rodu nás dostane do historie Francie.Román je o láskách,dětech,zrady,přátelství... .Krásně se čte a je to spíše odpočinkové.
Krásný čtení od Dumase,je to sice smuný příběh plný intrik,vražed,nenávisti,ale taky plný lásky a přátelství.
Od této spisovatelky jsem dostala tip na výbornouknihu Sůl moře,tu zrovna v knihovně neměli volnou tak jsem vyzkoušela Potrhaná křídla a moc se mi líbila.Hrdince jsem moc fandila a byl to krásný i když chvílemi smutný příběh.
Nádherná kniha o vynikajícím muži,který zachránil tolik dětí,popsuje svůj život a postoj k životu.Z mého pohledu je světový hrdina před nimž se s úctou skláním.
Nádherná kniha o síle,touze,lásce a 2 světové válce.Krásný český román.
Mám doma celou sérii Keplera,kterou miluji,ale tato kniha je jiná mysteriozní,tak jsem jsi ji jen půjčila v knihovně a udělala jsem dobře,sice se to četlo dobře,ale za mě nic moc.
Kniha se čte pěkně.Je napínavá,plná zvratů je temná,brutální.Jsem ráda,že jsem jsi knihu přečetla,ale za mě stačí jednou.Chyběl mi kladný hrdina a něco na zamyšlení.Prostě taková vyvraždovačka.