Martinates komentáře u knih
Ke knize jsem se dostala v rámci čtenářské výzvy, jsem nadšená, je to jedna z nejlepších knih, které jsem četla :-) .
Úžasná kniha!!! Krásný, strhující příběh, který rozhodně stojí za přečtení :-) !!!
Krásná kniha,skvěle napsaná, četla jsem na jeden zátah. Doporučuji!
Knihu jsem neměla v plánu číst,dostala jsem se k ní nahodou a jsem nadšená, chvíli mi trvalo, než jsem se začetla, ale pak už se nemohla odtrhnout. Nádherná, krásně napsaná!
Nemám slov... Nádherná, milá knížka, která pohladí na duši. Mrzí mě, že už je konec, určitě se k ní někdy vrátím. Doporučuji :-)!
Příjemné nenáročné čtení, ideální na odreagování :-) .
Strhující silný příběh. Vůbec jsem nevěděla, že po válce docházelo i k odsunům na Sibiř. Nedokázala jsem se odtrhnout a při čtení si i pobrečela. Kniha by měla být zahrnuta do povinné četby, aby se každý dozvěděl o této málo známé části historie. Doporučuji!
Kniha se mi četla lehce,navzdory těžkému tématu, líbila se mi, dávám 5 hvězdiček. Tečka v závěru mi nechyběla, v životě se také nedozvíme vše :-) .
Po Dědině opět výborná kniha. Naprosto mě zasáhla a i po dotčení ve mně dlouho vyvolávala emoce. Výjimečná kniha. Nejvice na mě zapůsobil první příběh, ale skvělé jsou všechny tři. Paní Dvořáková MOC DĚKUJI :-)
Úžasná kniha, nemohla jsem se odtrhnout, neni co dodat - snad jen ROZHODNĚ DOPORUČUJI!!!
Dost jsem se bavila, mám ráda humor pana Stančíka, líbí se mi, že je kniha nepředvídatelná :-). Akorát závěr trochu komplikovaný.
Bravo! Velmi čtivá kniha se silným příběhem, která mě okamžitě vtáhla do děje a už mě nepustila. Pět hvězdiček je málo. Doporučuji!!!