martineknatasa komentáře u knih
Paní spisovatelku mám v oblíbených . Zatím jsem vše z této série přečetla a líbilo se mi to. Čtu další díl. Je to prostě kniha jak má být.
Kniha mne opravdu nezklamala. Eriku mám prostě ráda. Celá série je OK.
Čtvrtý, zatím poslední u nás vyšlý díl se mi líbil nejvíc. K celé sérii se určitě vrátím. Moc se těším na pokračování, ale to asi hned tak nebude. Skvělé, doporučuji.
Kniha se mi líbila. Jen více takových to knih. Určitě se k autorce vrátím a ráda si její další knihy přečtu.
Líbilo se, líbilo, líbilo... Přečteno za den. Jdu do dalšího dílu.
Opět dobře napsaná kniha. Přidávám si autora do oblíbených. Kniha se dobře četla. Hned jsem se pustila do dalšího dílu.
Za mě všech 5. Těším se na další díl. Kdo si přečte, nebude zklamán.
Opět nejsem zklamaná, kniha je napínavá a dobře se čte. Doporučuji.
Ve mně nechala kniha hluboký dojem. Přesto, že už je to nějaký čas co jsem ji přečetla, stále mi nejde z mysli. Vřele doporučuji k přečtení.
Tak, tato kniha nemá chybu. Čtivá, napínavá, prostě má vše, co má dobrá kniha má mít. Vřele všem doporučuji k přečtení, nebudete zklamáni.
U knihy jsem si opravdu odpočinula, hezky se četla a moc se mi líbila.
To je paráda. Skončila jsem ve 2 ráno a hned jsem začala 5. díl.
Jedna krása. Byla to opět bomba. Kniha se mi moc líbila. Přečtěte si, nebudete zklamáni.
Hezky napsáno, kniha se dobře čte a špatně se od ní odchází. Jsem ráda, že mám další díl a ještě chvíli budu s postavami prožívat dobré i špatné chvíle.
Knihu jsem si vychutnala, líbila se mi. Dobře se četla a já si u ní odpočinula.
Četla jsem skoro v kuse, bylo to odpočinkové. Konec mi vyrazil přímo dech. Paní autorka prostě umí.
Kniha se dobře čte. Kdo ji vezme do ruky a začte se do ní, tak nebude zklamán.