MartinProtschke MartinProtschke komentáře u knih

Pořád jsem to já Pořád jsem to já Lisa Genova

Aktuální téma pro mě a mou rodinu. Pomohla mi víc pochopit, čím prochází moje máma.

24.01.2021 5 z 5

Na plný plyn Na plný plyn Joe Hill (p)

Že mladý King je můj oblíbený autor tahle kniha jenom potvrzuje. Tak úžasné povídky jsem už dlouho nečetl a ocenil jsem i dvě povídky psané s panem otcem. Úžasná knížka.

05.12.2020 5 z 5

Ve stínu Říše Ve stínu Říše * antologie

Tak mě celkem překvapilo, jak máme kvalitní autory. Kromě Bureše a Kotlety jsem od nikoho ze zúčastněných nic nečetl, ale většina povídek je skvělá.

15.11.2020 4 z 5

Ten, kdo stojí v koutě Ten, kdo stojí v koutě Stephen Chbosky

Skvěle a netradičně napsaný příběh. Po posledním dopise mi bylo tak nějak smutno, Charlieho jsem si oblíbil.

28.09.2020 5 z 5

Válkotvůrci Válkotvůrci František Kotleta (p)

Dobře, že se Válkotvurci dostali na papír. Začátky prý bývají těžké,ale mě se tahle raná tvorba líbila

02.09.2020 5 z 5

Spící obři Spící obři Sylvain Neuvel

Skvělá knížka. Zajímá mě,kdo je ten tajemný muž ????

11.07.2020 4 z 5

Pozvaní Pozvaní Jennifer McMahon

Knížka se mi líbila,ale zatím od autorky vedou Zimní lidé

03.07.2020 4 z 5

Bubble Bubble Anders de la Motte

Tak tahle trilogie byla skvělá ????

27.05.2020 5 z 5

Buzz Buzz Anders de la Motte

Ještě lepší jak Game, už se těším na závěr,jak to všechno dopadne. De la Motte je teď můj další oblíbený severský autor.

25.05.2020 4 z 5

Game Game Anders de la Motte

Moje první knížka od autora, ale určitě ne poslední. Jediné,co mi vadilo, byly ty anglické věty a komentáře.

21.05.2020 4 z 5

Ready Player One - Hra začíná Ready Player One - Hra začíná Ernest Cline

Nejsem fanda počítačových her a nikdy jsem nebyl,ale tahle knížka mě moc bavila. Skvělé prolnutí reality se světem Oasis, napínavý příběh a happy end

17.05.2020 5 z 5

Pátá oběť Pátá oběť Jonathan Dylan Barker

Tohle mě zničilo. Musím hned číst další díl. Pátá oběť je ještě lepší jak Opice. Skvělý děj,zvraty a tak trochu sympatický Bishop. Tahle série je povedená a už se těším jak dopadne. Nebo bojím? Z toho nikdo nemůže vyjít dobře.

09.05.2020 5 z 5

Čtvrtá opice Čtvrtá opice Jonathan Dylan Barker

Tak tohle bylo fakt tak skvělé jak jsem slyšel. Vynikající příběh, skvělá zápletka, sympatický vrah a dvě dějové linie. Už se těším na Pátou oběť

05.05.2020 5 z 5

Přízraky domu Carrowů Přízraky domu Carrowů Darcy Coates

Příběh jako obvykle strhující,ale ten happyend mě naštval

01.05.2020 4 z 5

Kříďák Kříďák C. J. Tudor

Dlouho jsem odkládal, nemám moc rád všeobecné nadšení. Ale Kříďák je opravdu povedená knížka. Kombinace dvou časových dějových linií, střídající poklidné dětství a vzpomínání maloměstského učitele a následné přidávání napětí až do překvapivého konce mě moc bavila.

22.04.2020 5 z 5

Moře rzi Moře rzi C. Robert Cargill

Perfektní knížka, ve které není ani potřeba lidí. Hrdinové jsou sympatičtí a knížka se čte neskutečně rychle

20.04.2020 5 z 5

Loutkář Loutkář Daniel Cole

Skvělé,už se těším na třetí.

13.04.2020 5 z 5

Hadrový panák Hadrový panák Daniel Cole

Skvělá, napínavá kniha s překvapivým závěrem. A anglický humor je tu taky bohatě zastoupený.

11.04.2020 5 z 5

Nyxia Nyxia Scott Reintgen

Očekávání byla velká a nezklamala. Skvěle vesmírné dobrodružství neskutečně rychle odsýpá. Už jsem zvědavý na Eden????

02.04.2020 5 z 5

Underground Underground František Kotleta (p)

Opět skvělá knížka! Taková detektivka z budoucnosti s příchutí Kotletova smyslu pro humor, sprosté výrazy a akční scény.

28.03.2020 5 z 5