masinkas komentáře u knih
Za me super, bezvadne zpracovane tema cestovani v čase.Hrdinove tak akorat, dobře vybalancovaní.Moc jsem si to užila a zhltla na jeden zátah
Kniha byla milé překvapení.Děj ubíral velmi rychle, žádná nuda.Přečetla jsem ji v podstatě na jeden zátah.Sice méně obvyklý způsob psaný jako rozhovory, ale rychle jsem se zacetla.Těším se na další díly
Dojemný příběh plný nádherných momentů.Četla jsem ji ráda na základní škole a čtu ji ráda dodnes.
Líbila se mi na základní škole a líbí se mi dodnes.Krásný příběh o holčičce která má svůj sen a ten se jí splní.Oba díly jsou skvělé
Krasne napsane spis pro deti o detech ve valce ale vazne ctive.Jednoduche,cte se to jednim dechem.
Asi jsem po shlednuti casti serialu cekala jeste o neco vic.Ale kniha se cetla dobre,vse pekne zpracovane vse se da predstavit.Velmi zajimava predstava dystopie.Urcite stoji za precteni.
Kniha pri cteni stale laka na to ze se to zlepsi,ale nezlepsi.Bohuzel to bylo spis zklamani.Melo to zajimavy potencial,ktery ale autor podle me nevyuzil.Jine knihy o podobnem tematu me bavily vic.
Pěkná kniha,četla se jedním dechem.Dobré vyústění zapletky.Moc se mi líbila.Jednoduchá a přesto báječná
Vyborna kniha jako vsechny od Robina Cooka opet velmi desive predpovidajici moznou budoucnost
Zajimavy namet,misty me ta predstava ze by to byla realita az desila :).Cetlo se to dobre a dej se odvijel rychle.Ale dej se podoba jine autorove knize coz je mozna trochu skoda ale zase v teto knize je nadeje v te druhe moc ne.Kniha nuti k zamysleni a myslenka rozpojeni je zajimave kombinovana s nabozenstvim.
Moc jsem se na tuhle knihu těšila ale přinesla jen zklamání. Jediné zajímavé bylo jak se vlastně všechny příběhy prolínají ale příliš zmatené a komplikované, přišlo mi to jako snaha o to být originální za každou cenu a přitom to mohla být tak pěkná oddechovka
Nevím proč to přejmenovali mám doma tuto knihu s názvem Veškerá podobnost a jiné kotrmelce, je příjemná a zábavná knížka.
Krásná výpravná pohádka možná oproti českým pohádkám zvláštní ale moc pěkná.
Mít takové synovce tak se asi zabiju:-). Ale ne je to úžasně vtipná kniha, skvělé postavy, zábavné příběhy.
Skvělá vtipná kniha plná neuvěřitelných situací :-). Osobnost Sašíka je jednou z nejlepších.
Pokud máte rádi zvířata a komické situace je to kniha i pro vás. Tahle kniha patří kromě jiných od této autorky k mým nejoblíbenějším vždy znovu rozesměje.
Velký rozdíl mezi knihou a filmem, kniha správně děsivá film jen komedie.knihu doporučuji jako napínavou a čtivou
Jedna z těch opravdu dobrých sci-fi knih.Skvěle napsané,čte se jedním dechem, překvapivé rozuzlení.