Mayaotzin komentáře u knih
Zoe a Tatum byli fakt správná dvojka :-) Ačkoli Marvin s kocourem fakt top, to jsem se teda musela vyloženě chechtat. Moc se těším, až se vrhnu na další díl.
Tak tohle bylo super, téma veskrze originální. Část příběhu mi začla připomínat seriál Stoupenci zla. Závěr byl skvěle napjatý, určitě sáhnu po dalším díle.
Bylo to hodně čtivé, ALE pak to začalo být stále dokola a už to začínalo nudit a ten samotný závěr... to jako vážně?
Člověk by se o Roberta i bál :-)
Opět nechutné vraždy, opět velmi brutální, ale pořád velmi čtivé. Klobouček, pane Carter :-) a vzhůru na 6.
Tak tohle byla jízda. Maddie jsem tedy nesnášela od první řádky, takovej studenej psí čumák, co se ní týče, tak mě závěr vůbec nepřekvapil. A Miles.... uáá to bylo něco. Od poloviny se to nedalo odložit, člověk prostě musel jít zjistit, jak to dopadne.
Naprosto úžasné ilustrace a velmi zajímavé vykreslení sexuálního života v Maroku. Pro Evropany vyloženě nepředstavitelná záležitost.
Nějak nevím jak hodnotit. bylo to hodně čtivé, za chvíli to má člověk přečtené, ale spousta věci mi tam vadila. Bylo to celé takové hodně těžko uvěřitelné. Vůbec nechápu, proč by měl pro svý plány potřebovat Millie. A hlavně by to chtělo ještě jednu kapitolu.... co bylo dál?
Zase to byla paráda. Vtáhlo a nepustilo až do samotného překvapivého konce.
Pane Carter, klobouček :) Těším se na další a doufám, že slečna nadaná tam nebyla naposledy :-)
Mi se to teda líbilo ještě o něco víc, než předešlý díl :-) Na konci mi nepřišlo nic zvláštního. H. a G. se mi líbí čím dál víc :-) chci film :-D
Tak tohle byla síla. Moje čtvrtá kniha od Aleny M. a jednoznačně nejlepší. Mám obavu, že už si nikdy nedám žloutkový věneček, aniž bych si vzpomněla na tuto rodinu.
:-(
Toto byla moje první kniha od této autorky a musím říct, že rozhodně nebyla poslední. Očekávala jsem něco úplně jiného a poklidné nudy, která se příjemně četla se nakonec vyklubal strhující příběh. Člověk si oblíbil jak Annu, tak i Morgan a krátké kapitoly nahrávaly tomu, že se člověk v obou časových liniích neztrácel. Závěr byl skvělý, ale přiznám se, že bych klidně snesla dalších 400 stran s podrobnostmi o životě A.D. a J.W. a tím co se dělo mezi 1940-2018 :-) klidně i příběh malého zrzka :-)
Bylo to v podstatě v úplně stejném duchu jako díl první.
Líbilo se mi to, ikdyž tedy Garcia a jeho hloupé otázky a všeználek Hunter mi oba chvílemi lezli na nervy :-D Nová šéfka je velmi sympatická, těším se na třetí díl :-)
Tohle bylo výborné. Plné zajímavostí o víně, skoro jsem se nemohla odtrhnout. A celá tahle rodinka je mi prostě sympatická. A Straka v kiltu? Tak to byla pecka :-))))
Jéjda, to bylo tak strašně přehnané a překombinované.
Jako tradičně předvídatelné, člověk od začátku ví, jak to skončí. Ale teda poslední třetina byla tak mooc, že to bylo už utrpení číst, až mě od koulení bolí oči :-D
Má třetí kniha od Colleen, tak už mám představu, co mne čeká, ale tahle byla jednoznačně nejhorší. Dneska je to za tři s odřenýma ušima, Colleen :-)
Gabriel Matzneff je prostě neskutečný hovado. Brilantní manipulátor. Tahle knížka je fakt děsný náhled pod pokličku osmdesátých let ve Francii.
A z těch komentářů tady, např. od @Sisssi se mi zvedá kufr.
Cassie s babičkou mi přirostly k srdci :-) Děj se rozjížděl pomalu, ale rozhodně nebyl nudný. Sbohem paní E.
Na předměstí má každý své tajemství, odhalujeme jedno po druhém. Děj cválá svižně až do poslední stránky. Konec je trochu překombinovaný, ale v podstatě dává smysl. Určitě od této autorky ještě něco vyzkouším :-)
Tohle bylo tak milé :-) Líbilo se mi, že to bylo zaměřené spíš na tu druhou linku, než na tu předvídatelnou romantickou. Příjemná, pohodová oddechovka ke které si člověk dá horkou čokoládu a basler kirschenbrottorte :-)
Dexter je prostě nejsympatičtější sériový vrah :-D Seriálové zpracování se mi líbí o malinko víc. Ale pokud máte rádi D&D, tak do toho určitě jděte :-) Mám chuť si teď pustit první sérii :-)
Má druhá Caplin (první byla Kodaň) Zase to bylo velmi předvídatelná, ale jinak příjemná oddechovka, určitě si někdy přečtu další.
Zase musím říct, že mám chuť vyrazit na Island, i když to Skotsko by bylo ještě lepší :-)