mayinka komentáře u knih
Eroticke sceny jsem preskakovala :) bylo toho uz za dva dily moc a nebavil me cist popis. A bude svatba...?..... :) kvetiny a srdce uz Anastazie dostala. A otazka pro ostatni hodnotici: :) znate se osobne se svou vnitrni bohyni? Ja ji budu muset asi napred najit... :)
Chtela jsem vedet, co presne .. "na te knize je"... a precist se da :) a po precteni chci domu Jamese Taylora :) je superhrdina ... Kate bych rada poznala vic do hloubky a vlastne celou rodinu doktorky G. ... ale o najednou Vanilkovem panu G uz si cist znovu nechci.
Precteno o velikonocich 2013. DOslova jednim dechem. Znam osobne prof.Slipku, ktery "stridal" dr. Kalalovou v Bagdadu a psal do knihy doslov. I on je velice zajimava osobnost. O vikendu se chci jet podivat do Bernartic a zajdu i na hrbitov pozdravit pani doktorku.
stesti, ze jsem nevidela napred obalku :) protoze to bych po knizce nesahla :) ale pribeh je to moc pekny. Slozity, plny, napinavy s dobrym ale otevrenym koncem :)
tak nevim, precetla jsem knihu celou, ale uz se k ni asi nikdy nevratim. Cekala jsem trochu vic. Na to, ze Caroline mela problemy s matkou a snoubencem, ji nechali v klidu po celou dobu pribehu.
Popelka :) v jine dobe :) ale cte se to moc pekne. Sem s pokracovanim, ale dopredu tusime, ze to musi mit dobry konec :)
Knihu jsem mela doma delsi dobu - napred jsem se do ni nemohla zacist, ale vcera jsem zacala a dneska docetla. Moc pekny pribeh. Zasmejte se, poplacete pokud budete chtit. A minimalne si odnesete pekny citat - "hovori li muz se svou dcerou, jako by bylo kazde jeho slovo hebkou zlatou niti. Jak plyne cas, je vlakno stale delsi, takze je lze navinout a utkat z neho plst, ktery hreje jako sama laska.
presne jak napsala zoja :) Ronsard byl sympatak :)
tohle neni moc povedene. Ostatni dily jsou lepsi, mozna nejlepsi dil je Doktore, to byste se divil!
Navrat do studentskych let "naseho" mileho doktora. Lepsi cteni nez Doktore, bacha na ženský!
zezacatku jsem byla nadsena, kniha zajimava, ctiva a mela spad. Od poloviny to slo nekam do kopru. Ani se mi to nechtelo docitat.
„Jednorožka sídlila v šeříkovém lese a vedla osamělý život.......“ je to kniha o tezkych rozhodnutich, volbach a jak pak zit s nasledky svych rozhodnuti... napriklad veta :) Zrušil jsem zasnoubení s princeznou, kterou jsem měl pojmout za ženu – a jestli myslíš, že tohle nebyl hrdinský čin, pak neznáš její matku…) vsechno je jako v zivote, nekomu kniha bude sedet, jinemu ne. Ja jsem cetla s radosti a urcite se k ni jeste vratim.
hlavni hrdina Jonathan Rebeck - lekarnik - zije spokojene na hrbitove. Ma za spolecnika nove prichozi duchy a havrana. ........
Je tam vyvoj postav, hodne rozhovoru - vsichni spolu debatuji a je potreba se zamyslet spolu s nimi. Pokud by byl takovy nas konec, tak jo, beru ho.
Knizku jsem mela s sebou do spitalu a tam se hodila naprosto paradne, mela jsem ji pujcenou z knihovny ale domu bych si ji nekoupila.
Golux, Smizak, Kropucha Tiktak, Saralinda,... bud tyhle pohadky mate radi, nebo se vam nelibi ... ja je zboznuju.
Princezna .... obcas jsem z ni lehce otravena :) ale Kedrigern to vyrovnava
vidim celou dobu Johnyho Deppa :) a libi se mi cely pribeh :) tvare holcicek jsem si musela vymyslet .. paradni
pokud mate trochu srdce bol po odchodu nekoho mileho... tak to radeji ani nectete a odlozte to na pozdeji, ja u toho probrecela hodiny
lze si nahodne procitat kapitoly a pokazde je z toho jiny pribeh,... bavi mi to :) citace: Dnes bude den šedých melounů. Nejraději mám zítřek: černé, bezzvuké melounové dny. Když je krájíte, nevydávají sebemenší zvuk a jsou velmi, velmi sladké.