Merynkaw komentáře u knih
"a to je život" Pěkný příběh jedné rodiny, která se proplétala režimem. Hezky napsané.
Rozčiloval mě začátek kdy trvalo dlouho než se rozdílné příběhy seběhly do jednoho. Kniha mě ale bavila a hodlám číst další díl.
Krásný příběh života s pohádkovým koncem. Děti i mě kniha velmi bavila. *****
Pěkná a vtipná kniha. Děti pochopí, že starý lidé nejsou takový jaký si myslí, že jsou a taky jak život jde, tak dává i bere.
Příběh je napínavý, ale je to typ knihy na kterou si po odložení už nikdy nevzpomenete.
Knihu jsem četla s dětmi, dětem se líbila. Já jen nechápu jak někdo je schopen vydat knihu v které jsou skoro na každé 7 stránce chyby!!! To mě dost rozčilovalo.
Je neuvěřitelné, jak děti dokážou být silný. Moc pěkná kniha.
Trochu americká červená knihovna. Pár knih od Jojo jsem četla, ale tahle zatím propadá. Je to hezké čtení, zajímavé ukončení dramatické události z první knihy. Ale na mě je to moc pocukrované.
Fakt zajímavě psaná kniha, napřed takový nábuch závodů a konec je pouze filozofování. Šlo vidět, že jak sama spisovatelka píše, musela zcela změnit náhled na život. Souhlasím, ale mě ta změna byla nepříjemná a nebavila mě. Kdyby knihu ukončila posledním šikovným závodem, měla by větší úspěch.
Kniha se líbila jak mě tak dětem. Trochu jsem se bála, abych příběhem děti nevystrašila, ale napínavé to bylo tak akorát. Na čtení jsme se vždy velmi těšily. Film jsme shlédli těsně před dočtením, ale vůbec to nevadilo, protože závěr je stejně rozdílnej.
Téma je děsivé, podstata knihy je neuvěřitelná, děli se strašné věci. Nicméně spisovatelovo psaní se mi nelíbilo, kniha byla napsána dost chaoticky, objevilo se v ní mnoho jmen, která si člověk nemůže zapamatovat. Škoda, takové zajímavé téma a tak divně zrealizované...
Já jsem s knihou velmi spokojená. Až na několik odbočeních od tématu, za což se spisovatel i omlouvá a já tyto odbočení přeskočila, jsem spokojená a na běh koukám teď i z jiného pohledu.
Opět jedna z knih kde dali více energie do reklamy než do obsahu.
Hezké čtení, přestože příběh nabral na obrátkách, dalo se to číst s klidem. Kniha mně příjemně překvapila.