Merynkaw Merynkaw komentáře u knih

Eleanor se má vážně skvěle Eleanor se má vážně skvěle Gail Honeyman

Dobře se mi četla, měla pointu.

25.08.2020 4 z 5

Ztracený slib Ztracený slib Kate Morton

Knihu jsem četla moc dlouho a proto mi i ten děj přišel takový bez chuti a závěr se dal tušit, což je škoda.

25.08.2020 2 z 5

Fáma Fáma Lesley Kara

Taková oddychovka, nic extra napínavého a závěr se dal předpokládat.

04.05.2020 3 z 5

Tatér z Osvětimi Tatér z Osvětimi Heather Morris

Těžká doba, těžké osudy, těžký příběh. Obdivuji všechny, který si tím museli projít.

25.03.2020 5 z 5

Baletky Baletky Miřenka Čechová

Z celého jednoho života jedné baletky je v knize vypíchnuto jen to nejhorší, nejtěžší, nejabsudnější a já nevím co ještě. Zajímavé přečtění, ale pro mne jako rodiče nepochopitelné jednání.

25.03.2020 4 z 5

Lazar Lazar Lars Kepler

Skvělý, nemohla jsem přestat číst.

08.01.2020 5 z 5

Lži Lži T. M. Logan

Kniha se cetla lehce a rychle, bavila mne.

02.01.2020 4 z 5

Nůž Nůž Jo Nesbø

Bomba, tentokrat Nesbo nezklamal.

31.12.2019 5 z 5

My proti vám My proti vám Fredrik Backman

Krásné pokračování nelehkého osudu.

24.10.2019 5 z 5

Málo času na život Málo času na život Camille Pagán

Nudná kniha sobecké mladé ženy.

24.10.2019

Medvědín Medvědín Fredrik Backman

Člověk, jako rodič si uvědomí, co se vše může stát a že to vůbec nemůže ovlivnit. Četla jsem knihu jediným dechem.

23.08.2019 5 z 5

Chlapec v kufru Chlapec v kufru Lene Kaaberbøl

Precetla jsem za jednoho destiveho dne. Kniha se mi libila.

07.08.2019 5 z 5

V pasti lží V pasti lží B. A. Paris (p)

Paranoia hlavní postavy mi lezla na nervy, byť jsem knihu četla rychle, nějak nevědomky mě příběh štval. Závěr byl rychlý a zabral všeho všudy 10 stránek. Zajímavá pointa příběhu, ale nešťastně napsaná.

28.01.2019 3 z 5

Nejlepší víkend Nejlepší víkend Patrik Hartl

Stejně je zajímavé, že o úplně obyčejném životě se dá napsat celá kniha a ještě jí chci dočíst. Není to napínavé, ale poutavé. Za mě všechny hvězdičky.

23.01.2019 5 z 5

Kříďák Kříďák C. J. Tudor

Příběh, zápletka super, rozuzlení bylo malinko zklamáním, po tak skvělé zápletce jsem čekala na závěr nějakou bombu, která nepřišla. I tak jsem mi kniha moc líbila.

10.12.2018 4 z 5

Malý pražský erotikon Malý pražský erotikon Patrik Hartl

Kniha mě bavila. Byly v ní myslitelné i nemyslitelné nevěry... i tak jde občas život...

29.11.2018 5 z 5

Úsměvy smutných mužů Úsměvy smutných mužů Josef Formánek

Film jsem neviděla, nejsem jim ovlivněná a proto jsem naprosto spokojená s knihou. Četla jsem ji rychle a popisy v ní byly děsivé, ale pravdivé...

31.10.2018 5 z 5

Macbeth Macbeth Jo Nesbø

nedočteno

25.10.2018

Krasojezdkyně Krasojezdkyně Jojo Moyes

Hezká kniha o tom,co je člověk schopný udělat pro svůj sen.

28.12.2017 5 z 5

Hana Hana Alena Mornštajnová

Nádherně napsaná kniha s neuvěřitelně poutavým příběhem. Nečekala jsem to a jsem velmi mile překvapená. Knihu doporučuji všem!

14.11.2017 5 z 5