MichaelaJan MichaelaJan komentáře u knih

Zas tak moc ho nežeru Zas tak moc ho nežeru Meghan Quinn

Naprosto úžasná kniha ! Jo jasně, každý hned na začátku uhodne o co tam asi půjde a jaká bude hlavní zápletka, ALE ! Kniha je čtivá , plná sarkasmu a suchého humoru a to je s romantickou linkou a erotikou skvělá kombinace. Za jeden den přečteno !

19.03.2023 5 z 5

Srdcem proti zdi Srdcem proti zdi Mariana Zapata

To teda bylo ! Naprosto boží! Všechny knihy od Zapaty jsou úžasné! Začnete číst a i když je kniha vcelku cvalda jste hned na konci. Příběh tak krásně plynul, že jakmile byl Epilog, byla jsem překvapená a zklamaná, že už je konec. Vanessu i Aidena jsem si zamilovala, i když byl Aiden mrzout, přišel mi tím hrozně rozmilý. A musím teda říct, že jsem si zamilovala Zaca ! Chtěla bych si přečíst knihu s ním, jako hlavním hrdinou, rozhodně! Zapata je prostě skvělá, rozhodne skvělé čtení. A už teď se musím ptát, kdy vyjde další Zapata ?

12.06.2022 5 z 5

Hněv kejklíře Hněv kejklíře Amo Jones

Úžasný ! Jako všechno od Amo. Je pravda, že pasáže o tom, co se stalo Saskii , nemuseli byt tak do podrobna. Ale proste miluju zvrácenost každé knihy od Amo. Myslím, že u nás se ani nic podobného nevydává ?! Takže prostě pokud jste milovníci Amo efektu , tohle se vám bude taky líbit ️️

09.03.2022 5 z 5

Vztek Vztek Tracy Wolff

Já to miluju ! Jo, člověk musí občas zavřít oči a nepřemýšlet nad některými událostmi, ale můžu rozhodně říct, že to miluju ! O dost lepší než první díl.

Diskuze mezi Hudsonem a Grace jsem si neskutečně užívala , to jejich vzájemné popichování jsem naprosto hltala ! Jaxona mi bylo opravdu líto, tak jak byl vykresleny v prvním díle jako
pan “tvrďákúžasňák, tak tady se z něj stala pomalu vedlejší postava. Pořád se něco dělo a čtení ubíhalo až moc rychle.

A ten konec ? No to jsem myslela, že dostanu infarkt ! Pár hodin jsem strávila projížděním Reels na instagramu vztahující se k téhle sérii, a mrzí mě, že jsem nepočkala se čtením než bude u nás vydaný minimálně třetí díl !

11.01.2024 5 z 5

Ve stínu popela Ve stínu popela Jennifer L. Armentrout

Tak jako tohle ?! Naprosto úžasné čtení! Kniha má 600 stran a já ji zhltala za dva dny. Je to naprosto skvělý příběh, který čtenáře naprosto uchvátí.

Sera a Nyktos jsou úžasní. Hlavní hrdinka je prostořeká, nejdřív mluví a pak myslí to se mi na ní opravdu moc líbí. Nyktos je takový pan úžasňák, jeho takzvaný problém, že nedokáže cítit lásku jsem mu ani trochu nevěřila, protože já měla pocit, že Seru miluje hned od začátku. Jakmile čtete scény, kde se vyskytují oba, jste pohlcení jejich vzájemnou přitažlivostí a máte motýlky všude ! Scéna u jezera je nepopsatelná, to si prostě člověk musí přečíst a prožít to s nimi ze stránek knihy. Pokud jste fanoušek série Z krve a popela tohle budete milovat ! Tohle je ještě o chlup lepší!! Tohle je příběh s velkým P.

Objevují se zde Drakeni a z těch já jsem naprosto nadšená !! Bože, doufám, že se druhého dílu dočkáme ještě letos ! A nepochybuji o tom, že až se bude blížit jeho vydání sáhnu po knize znovu, abych si připomněla tenhle naprosto okouzlující příběh, naprosto to miluju a jsem strašně smutná, že už jsem to přečetla. Tahle kniha má 10 hvězd z 5!!

29.03.2023 5 z 5

Sladká nevědomost Sladká nevědomost Danielle Lori

Tohle byl naprosto úžasný příběh !
Mafie, dohodnuté sňatky, možná se může zdát, tohle téma už otřepané, ale tady to neplatí. Hlavní hrdinové měli mezi sebou neskutečnou chemii, celou dobu jsem měla pocit, že mi kniha shoří v ruce, jak to bylo skvělé.
Zhltla jsem ji za jediný den, prostě nešlo přestat číst, má skoro 400 stran a opravdu je to 400 stran napětí, lásky i erotiky.

V tomhle žánru je to pro mě, jedna z nejlepších knih tohohle roku.

Rozhodně se těším na další knihy ze série !

22.10.2022 5 z 5

Nová zkouška Nová zkouška Kinga Litkowiec

První díl se mi opravdu líbil, a tak jsem se moc těšila na pokračování. Ale musím přiznat, ze to mě poněkud zklamalo. Jessika mě strašně štvala, jako kdy se z ní stala taková nesympatická, rozmazlená pipka ? Liam to trošku celé zachráňoval, trošku ! Celé mi to přišlo takové uspěchané, jakoby spisovatelka měla myšlenku a ŠUP napadlo ji něco jiného, a ŠUP zase jiná myšlenka. Erotické scény jsou divné, je jich tam hodně, ale pořád stejné. Stejné opakující se fráze atd.
Opravdu jsem z toho taková rozpolcená, ale i tak dám pokračování asi šanci, vzhledem k tomu, že se mi líbil aspoň první díl.

04.06.2022 2 z 5

Divoký princ Divoký princ Meghan March

Woow… Tak to byla jízda. Slupla jsem knihu jako malinu. Úžasně čtivé, nemohla jsem přestat číst. Vlastně mám pocit, že se tam toho ani moc nestalo, ale celou dobu jsem byla napnutá jako kšandy. Děj je jedna velká pikantnost. A řekla bych, že scény jsou napsané vkusně. Rozhodně stojí za přečtení. A jsem z prvního dílu nadšenější, než jsem tenkrát byla z první série.

Už se nemůžu dočkat dalšího dílu.

Je to poprvé, co po přečtení knihy nevím jak se jmenoval hlavní hrdina :-D

11.03.2022 5 z 5

Znovu od začátku Znovu od začátku Kylie Scott

Od knihy jsem nemela vůbec žádná očekávání, takže jsem byla strašně mile překvapená. Celková zápletka byla hodně zajímavá a dlouho jsem nic podobného nečetla. Příběh byl psaný lehčí formou a strašně mě bavily Clementine myšlenky a její uvažování. Ikdyž na můj vkus to Ed s tím odpuštěním vzal trochu hopem. Záporáka jsem tady odhadla hned na začátku. Každopádně knihu jsem přečetla za jeden den a bylo to moc hezké čtení ! Rozhodně doporučuji a určitě se pustím do dalsiho dílu, protože jsem zvědavá jak to s touhle partou dopadne dál :-)

14.04.2023 5 z 5

Prisahaj Prisahaj Meagan Brandy

(SPOILER) Tahle kniha ? Uff To byla neskutečná jízda emocí. Před přečtením knihy jsem měla trochu čtecí krizi, ale tahle kniha mě vyléčila. Od začátku mě úplně uchvátila. Myslíte si, že zápletka je jasná hned na úvodu, ale opak je pravdou. Ari byla taková úžasná hlavní hrdinka, vtipná odvážná ale i střelená. Myslela jsem si teda, že hlavní mužský hrdina je Chase, a nemůžu říct, že bych byla nespokojená. ALE jak se na scéně objevil Noah, měla jsem z mozku rosol. Takového skvělého hlavního mužského hrdinu jsem dlouho ,,nepotkala ! A myslím, že jsem se do něj trochu zamilovala. To jejich vzájemné postupně vzplanutí bylo prostě strašně kouzelné! V půlce knihy jsem si říkala, sakra co se asi ještě muže stát ? Vždyť už tu bylo všechno ! Chyba lávky Michalo ! To byla taková neskutečná jízda emocí, že si to člověk prostě musí zažít aby to pochopil. Druhou půlku knihy mě opravdu bolelo srdce , musím přiznat ze jsem Chase trochu chtěla zavraždit. Občas jsem i brečela, u více pasáží a vlastně i na konci ! Epilog byl možná takový trochu moc sladký. Ale prostě. Pokud mate čtecí krizi a jste připraveni na to, že vás bude při čtení bolet srdce rozhodně kniha stojí za přečtení !!! Neskutečný příběh pro milovníky romantiky !!!

25.03.2023 5 z 5

Kosti v srdci Kosti v srdci Colleen Hoover

Colleen nám zase dokázala, že je královnou romantických příběhů. To jak dokáže skloubit lásku , tajemství a těžké životní příběhy je prostě dokonalé. Pro mě jsou její knihy prostě sázka na jistotu, že čtení bude skvělé.

Příběh jsem přečetla za pár hodin, protože jsem prostě knihu nemohla odložit. Jak se začala odtajňovat dramata hlavních hrdinů, tak jsem si i párkrát pobrečela. Miluji romantické příběhy, ráda si přečtu, že vše dobře dopadne. V knihách Colleen si, ale přečtete i tu temnou stránku příběhů, líbí se mi jak nic nepřibarvuje. Hlavní hrdinové vždy nesou nějaký těžký životní příběh, ale jak příběh plyne zocelí je to. A vy prostě čtete brečíte, ale hrozně jim fandíte. Dokážete pochopit i věci, které by v jiných příbězích působily nepatřičně a třeba by vás i pobouřily. To na jejích knihách prostě miluju.

Tahle kniha není jiná. Oba dva hlavní hrdinové udělali pár ošklivých věcí, protože je k tomu dohnala tíha jejich životů. Proto jim musíte dát šanci. Tenhle příběh stojí za přečtení !

26.11.2022 5 z 5

Ďábel nosí černou Ďábel nosí černou L. J. Shen

Tohle miluju! Sarkasmus v knize byl podle meho vzkaz, to já zbožňuji. To jak Chase přicházel postupně na to, že vlastně Maddie totálně propadl je úžasný ! Konec byl trošku klišé, ale jinak jako celek moc povedené. Docela jsem se u čtení nasmála. Rozhodně doporučuji ️

09.03.2022 5 z 5

Hra s ohněm Hra s ohněm L. J. Shen

Mě se příběh líbil, konečně nějaká hlavní hrdinka, která nebyla bez chyb a naprosto krásná. I když už mi fráze fénix a povstat z popela přijde trošku otřepaná, ale sem se to docela hodilo. West byl úžasný zlomený bad boy . Je to určitě jedna z lepších knih z tohohle žánru, která u nás vychází. (Moc jich není). Jako komplet - příběh byl hezký a na konci i slza ukápla ️

12.12.2021 5 z 5

Hejno havranů Hejno havranů Kate Stewart

Úplně něco jiného, než na co je člověk u nás zvyklý. Myslím, že by se u nás mělo vydávat více lepších knih. (Podle Hodnocení na Goodreads).

Příběh byl zajímavý a velmi poutavý. Rozhodně doporučuji přečíst, pokud máte rádi něco peprnějšího ️️ Už aby byl druhý díl

27.11.2021 5 z 5

Vášeň Vášeň Tracy Wolff

První a druhý díl byl naprosto fenomenální … u toho třetího jsem postrádala Hudsonovo sarkasmus a asi i celou jeho osobnost :-( Prostě tohle nebyl Hudson z druhého dílu, kterého jsem úplně žrala ! A celé mi to přišlo takové moc … překombinované… Ale stejně mi to nevzalo nadšeni z celé série… V konečném důsledku jsem trochu zklamaná, ale stejně jsem zvědavá jak to celé dopadne! Doufám, že další díl vrátí celé sérii to kouzlo, kvůli kterému jsem nemohla po druhém díle myslet na nic jiného :-D Pokud jste milovali první i druhý díl, tak si rozhodně přečtěte i tento, byť můj komentář tak nepůsobí, rozhodně doporučuji jako celek :-)

22.09.2024 4 z 5

Lapeni Lapeni Emily McIntire

Tak já jsem šla do čtení téhle knihy s tím, že je to fantasy, asi to ve mě evokovala ta obálka možná trochu i anotace Byla jsem opravdu hodně překvapená. Takže pokud milujete příběhy z prostředí mafie, kde je napětí, vášeň a erotika tak tohle to má všechno a vynásobte to ještě x 100.
Jako musím uznat, že se asi některé pasáže můžou zdát poněkud za hranou, ale já tyhle zvrácenosti miluju. Varování na začátku knihy je zde rozhodně na místě.

James nebo-li Hook byl pro mě takový oříšek, občas jsem si myslela, že trpí poruchou chování, ale jinak to byl vskutku padouch v roli hlavního hrdiny. Na Wendy mi trochu vadilo to její jméno, ani nevím proč. Jejich vzájemná posedlost, to byla věc, která přišla z čista jasna.

Jinak je kniha opravdu čtivá, měla jsem ji přečtenou během jediného dne. Celé to bylo napínavé jako kšandy a pořád se tam něco dělo, proto to čtení asi tak rychle uteklo. Pokud máte rádi trochu zvrácené knihy s velkou dávkou erotiky tohle je to pravé ! (Erotiky je tam dost, ale neřekla bych, že je to jedna z těch knih, kde jí je zase moc).

Ač to nejspíš z mého psaní nevypadá, já jsem z knihy nadšená a rozhodně budu dychtivě vyhlížet další díl

21.08.2023 5 z 5

Hypotéza lásky Hypotéza lásky Ali Hazelwood

Po knize jsem sáhla jen tak z nudy a neměla od ní skoro žádná očekávání. I když je kniha psaná v er-formě četla se krásně. Od začátku byl příběh úžasný a knihu jsem přečetla za jediný den. Olive a Adam jsou velmi sympatičtí, i když Adam mi v některých situacích přišel jako náctiletý. Strašně nemile mě překvapil Tom, to jaký to byl nakonec křivák. A musím teda říct, že mě i velmi překvapila detailní erotická scéna. Když to shrnu, tak je to velmi hezký romantický příběh u kterého jsem měla minimálně tři velké záchvaty smíchu a skoro po celou dobu motýlky v břiše. Rozhodně stojí za přečtení a místo v knihovně si zaslouží.

27.02.2023 5 z 5

Ramsay Ramsay Mia Sheridan

První polovina knihy byla skvělá! Bavila mě, příběh byl napínavý a vzrušující. Ale potom to začalo slábnout. Brogan mi přišel v jednu chvíli jako duševně nemocný, lehce ovlivnitelný, snadno zmanipulovatelný. Jako hlavní hrdina mi úplně nesedl. Za to Fionn toho jsem milovala od první jeho věty ! Škoda, že byl jen vedlejší postava. S Lydii už to bylo krapet lepší. Zápletka s Courtny mi přišla strašně zbytečná a taková nijaká .
Nemůžu o knize říct, ze by to byl úplný propadák, ale už bych si ji ani znovu nepřečetla.

Trošku mě to mrzí, protože třeba Archeruv hlas byl naprosto boží!

18.10.2022 3 z 5

Moje vina Moje vina Mercedes Ron

Musím říct, že jsem od knihy měla hodně velké očekávání, na základě recenzí knižních ambasadorů. Kniha vyšla 5.10. a k nám, do knihkupectví dorazila až 15.10. Těch deset dní jsem měla absolutně moji nejdelší čtecí krizi, jelikož jsem pořád netrpělivě čekala na tuhle knihu, nechtěla jsem začínat ani nic jiného číst.

A teď musím říct, že to čekání za to opravdu stálo. Knihu jsem zhltla během jedno dne, kdy pro mě přestal okolní svět naprosto existovat. Hlavní hrdinové jsou úžasní ! Mají náboj, elektřinu, chemii a všechno co si dokážete představit ! Romantické příběhy čtu právě kvůli tomu pocitu, který jsem měla během čtení celé knihy. Napětí, vášeň to všechno na mě působilo v téhle knize naprosto úžasně ! Nicholas je přesně ten hlavní temný hrdina, do kterého se hned platonicky zamilujete a budete po něm toužit!

Rozhodně doporučuji knihu přečíst ! Myslím, že tahle odbočka od německé stáje, REDu úžasně vyšla! Jen tak dál :-)

15.10.2022 5 z 5

Polibek bez duše Polibek bez duše Jennifer L. Armentrout

Už jsem delší dobu, za hranicí cílové skupiny, ale ! Já tuhle autorku proste miluju ! Jsem fanoušek z Krve a popela, dlouho jsem tuhle knihu odkladala, protože jsem se bála, že nebude zas tam dobra a zkazím si názor na autorku. Tohle se ale nekonalo. Od začátku jsem příběh hltala, jako závislák. Opravdu je fakt, že něco občas nedávalo smysl, co se týče prostředí a okolností týkající se strážců, ale zas tak mi to nevadilo. Layla byla prostě jakákoliv jiná puberťačka. Roth ? Kdyby tady fungovali emoji, označím jeho jméno srdíčky, naprosto ho zbožňuji! Autorka ty mužské hrdiny proste umí, jako miluju prince Casteela tak jsem se zamilovala i do Rotha ! Pokud se vám líbilo Z krve a popela, tohle budete zbožňovat! Jsem tým Roth ! Zayna tady beru jako vedlejší postavu. Což samozřejmě není, ale nějak mu nedokážu odpustit, že pokud Laylu opravdu miluje, nejde si za tím.

07.07.2022 5 z 5