Mikiem

Budu číst znova,už si nepamatuji,ale vim,že je to pěkné:o)

Tuhle knihu miluju dostala jsem ji k vánocům od mamky,když mi bylo asi 17nebo 18,mám ji ráda i tu autorku,pro mladé 17,18čtení ideální,i ten seriál byl super,jen tak dál:o)

Moc pěkné koupila jsem jako dárek k vánocům tátovi a přečetla než sem mu ji dala:D,má to ve své knihovně,taky se zdál být spokojený:o)

Jednou mi to pujčila kamarádka tu knihu a přišlo mi to smutné,ale nějak už to dopadlo,taky to neni špatný na čtení,doporučuju:o)

Je to smutný a pravdivý příběh lidí co jsi zažili za války,doporučuju na čtení pro všechny věkové kategorie,aby pochopili jaké to bylo těžké za války,četla jsem to od babičky,která už tu boužel se mnou neni,dala ji to maminka za války,co taky tam si prožila v koncentráku,ale děkuju za to vše co pro mě udělala,babi nikdy na Tebe nezapomenu a budeš tu se mnou stále,i když tu už nejsi,ještě jednou děkuju za vše:o)

Tuhle knihu normálně miluju dala mi ji mamča,a já ji za to děkuju,vždy sem si řikala,že chlapy neumí psát,přečetla jsem si jednu od chlapa jako první knihu od něj a změnila názor,někdy chlapy třeba píšou líp něž ženský,a o čem to je a pro koho spíš dědečkové s babičkami by to četli je to z jejich doby,ale nevadí i pro všechny generace je to vhodné a je to o nepřející lásce,ale vše začne s novým dobrým začátkem od začátku a v dobrém a to je dobře:o)

Čtení ve školních lavicích povinně zajímavé i film pěkný doporučuju:o)

Dostali jsme to se ségrou od babčy jako děti jsme to milovali tu knihu,zas někdy přečtu znova:o)

Pěkná kniha,četli jsme to jako povinnou četbu ve škole:o)

Měli jsme to jako povinnou četbu ve škole a bavilo nás to číst,možná někdy ještě jednou přečtu:o)

Měla jsem ji nejradši tuto knihu jako děcko doporučení:o)

Dobrá strhující a mrazící kniha,klidně bych si ji přečetla ještě jednou:o)