mil Online mil komentáře u knih

Pohřbení Pohřbení Ellison Cooper

Super krimi, já si početla. Zase skvělá zápletka.

03.01.2021 5 z 5

Divoké labutě Divoké labutě Jung Chang

Příběh, který mě skutečně ohromil, zasáhl. Nikdy jsem na tuto knihu nezapomněla. Četla jsem ji před více než dvaceti lety, Dnes se mi dostalo do ruky nové vydání a tak se pouštím do čtení.

22.09.2020 5 z 5

Poslední kabriolet Poslední kabriolet Anton Myrer

Nádherná kniha, kterou jsem si musela pořídit před x lety do své knihovničky.

08.01.2019 5 z 5

Proměna Proměna David Věrný

Hodně dobrý

26.05.2023 5 z 5

Když má žena plán Když má žena plán Maye Musk

Způsob zpracování knihy se mi líbí. Je to přehledné. Život autorky a celé rodiny je zajímavý. V mnohém inspirativní. A vůbec mi MM nepřijde samolibá.

04.02.2022 5 z 5

Knihovna mého srdce Knihovna mého srdce Freya Sampson

Milý příběh

17.05.2024 4 z 5

Čtvrté křídlo Čtvrté křídlo Rebecca Yarros

Přitáhlo mě nádherné zlato-černé provedení knihy. A od začátku jsem si rochnila, že to je přesně takové fantasy, jaké mám ráda. Je to drsný, dokonce brutální, svět draků a jejich jezdců. Je to svět plný magie.
Jen toho třaskavého sexuálního napětí bylo na mě moc. V tomto ohledu nám autorka nedala moc prostoru pro fantazii.
Moc se těším na pokračování. Závěr napovídá, že to ještě bude hodně zajímavé.

08.05.2024 4 z 5

Gala & Dalí: Nerozluční Gala & Dalí: Nerozluční Sylvia Frank

Na první pohled mě zaujala obálka knihy. Moc jsem se těšila na příběh. Dočetla jsem, ale spíš z povinnosti. Mám ráda životopisy, ale tento mě nějak nechytil. Byla to nuda.

20.09.2023 3 z 5

Motýlí pokoj Motýlí pokoj Lucinda Riley

Bylo to super čtení, do poslední chvíle jsem byla napjatá, jak vše dopadne.

22.07.2023 5 z 5

Noc zázraků Noc zázraků Elizabeth Berg

Milý příběh o stáří a umírání, o přátelství a lásce, o naději.

14.07.2023 4 z 5

Strážce dveří Strážce dveří James Byrne

Touha po moci, spiknutí, vojáci, "praví" bílí Američané, rasismus, bitky, únosy, vraždy, skvělá, krásná a hlavně superchytrá právnička. Vlastně nic pro mě. Ale dostal mě Dez. I když nemá ani metr osmdesát, bůh ví odkud pochází, má hrozné nohy do o a je to nejspíš žoldák. Byla to s ním neskutečná jízda a zábava. Pravděpodobně si kvůli němu přečtu i další díl.

01.03.2023 4 z 5

Z kopce do kopce Z kopce do kopce Kateřina Dubská

Knížku jsem četla delší dobu. Prostě jsem jednou za čas přečetla příběh. Úplně jsem si to neužívala.

22.08.2022 2 z 5

Milovaný soused Milovaný soused Penelope Ward

Bylo to taaak cute. Prostě příběh s dobrým koncem :-)

09.09.2021 3 z 5

Jiná Gabriela Koukalová Jiná Gabriela Koukalová Martin Moravec

Raději jsem neměla číst.

08.07.2020 1 z 5

Jeden den Jeden den David Nicholls

Nejprve jsem knihu odložila po pár stránkách. Po několika dnech dostala ještě jednu šanci a vyklubal se z toho skvělý příběh. Jen bych si přála happy end.

29.05.2020 5 z 5

Houbařka Houbařka Viktorie Hanišová

Velmi dobře napsané, ale vzhledem k tématu, se mi nečetla úplně lehce.

29.05.2020 4 z 5

Naše matka Naše matka Karin Smirnoff

Jako u prvního dílu musím napsat, že to byla síla. Moc se mi líbí komentář od Mona-Lisa. Naprosto vystihuje moje pocity.

15.10.2024 5 z 5

Katovo poslední přání Katovo poslední přání Jevhenija Kononenko

I mne ke knize dovedla výzva. Neměla jsem žádná očekávání. Ale vyvolala ve mně spoustu pocitů. Převládá smutek z toho všeho zlého, co se dělo a co se stále děje.
Kyjev už pro mne zůstane Městem pochmurných domů.

29.12.2023 4 z 5

Půjdu s tebou Půjdu s tebou Lina Nordquist

Výborně napsáno.

14.08.2023 5 z 5

Ženy ze zámku Lafayette Ženy ze zámku Lafayette Stephanie Dray

Na začátku jsem si říkala, že to nedám, že příběhy skáčou sem tam. Ale rozhodně to stálo za přečtení. Autorka úžasně propojila tři neskutečné příběhy. Zase jsem se něco nového dozvěděla z historie. Samozřejmě jsem i googlila

18.02.2023 4 z 5