MiliKry MiliKry komentáře u knih

Příliš pozdě Příliš pozdě Colleen Hoover

Mám přečtene všechny "Hoovrovky" a tahle byla úplně jiná než ty ostatní, ale líbí se mi její styl psaní. Knížku jsem hltala od začátku do konce.

13.08.2024 5 z 5

Vlčí stopy: Můj život s vlčí smečkou Vlčí stopy: Můj život s vlčí smečkou Tanja Askani

Takhle krásnou knížku jsem dlouho nečetla, snad ještě nikdy. A komu ty nádherné fotky!
Vždycky jsem měla vlky ráda a ted je mám radši ještě víc a chtěla bych o nich vědět víc a víc! Napsané tak, že to zaujme každého.

09.02.2021 5 z 5

Věřit znovu Věřit znovu Mona Kasten

Opět hezké a nenáročné čtení, místy to mělo hlucha místa a dej se zbytečně táhl. Prvbi díl se mi celkové líbil více, ale dávám jen o jednu hvězdičku méně, protoze špatné to rozhodně nebylo.

18.12.2020 4 z 5

Kaštánek Kaštánek Søren Sveistrup

Že začátku mě knížka moc nebavila, nelíbí se mi styl psaní a je tam moc jmen, ale od poloviny se to pěkně rozjelo a pak už mě zajímal jen vrah.

13.05.2020 4 z 5

Někdo blízký Někdo blízký Cara Hunter

Noooo....kniha se četla dobře, dej byl zajímavý a vcelku napínavý, ale co mi hodně vadilo, byly ty twiterove příspěvky lidi (i když v dnešní době je to bohužel realita) a ta spousta jmen, někdy jsem vůbec nevěděla o kom je řeč....no a konec? Achjo...

28.02.2020 3 z 5

Myslela jsem, že tě znám Myslela jsem, že tě znám Penny Hancock

Začátek se pro mě příliš táhl, ale pak se to rozjelo a nemohla jsem přestat číst.

10.02.2020 4 z 5

Na obtíž Na obtíž Colleen Hoover

Četla jsem všechny knížky od téhle spisovatelky a tahle je další povedená. Četla jsem ji sice trošku déle (z důvodu nedostatku času), ale vůbec to nevadilo. Pěkný příběh, místy smutný a konec dobrý, všechno dobré.

28.11.2019 4 z 5

Přiveď mě zpátky Přiveď mě zpátky B. A. Paris (p)

Mám z tehle knížky smíšené pocity. Rozjezd byl fakt dobrý, druhá část mě spíš nebavila a těšila jsem se na rozuzlení, ale ke konci jsem to spíš začala tušit, takže mě vlastně žádné překvapeni nečekalo.

19.10.2019 3 z 5

Nádech do ticha Nádech do ticha Cath Staincliffe

Přečteno během dvou dní, smutné a bohužel v dnešním světě velmi pravděpodobné. Dobrá knížka

07.08.2019 4 z 5

Těžká noc Těžká noc Lenka Lanczová

Lanczovky mě bavily, když mi bylo nact a baví me, i když už je mi cet. Prostě klasická Lanczovka

01.08.2019 4 z 5

Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

Knížku jsem doslova zhltla během dvou dnů. Ano, hrdinka byla místy hloupá, ale i tak to patří mezi ty lepší knížky.

21.06.2019 5 z 5

Božský bastard Božský bastard Christina Lauren

Taková ta erotická klasika, ktera se dobře a rychle čte a neurazí.

13.04.2019 3 z 5

King King T. M. Frazier

Skvělá knížka s překvapivým koncem. Jediné co mi vadilo, bylo rozložení odstavců a vět na stránce, ale to se dalo překousnout. Těším se na druhý díl.

09.03.2019 5 z 5

Někdo cizí v domě Někdo cizí v domě Shari Lapena

Knížky této spisovatelky jsou napínavé od začátku až do konce. Moc se mi líbila.

24.02.2019 4 z 5

Nejlepší víkend Nejlepší víkend Patrik Hartl

Knížka mě bavila, ostatně jako každá Hartlovka, zasmála jsem se a ukapla i jedna slza.

14.01.2019 4 z 5

S hlavou v oblacích (pejru) S hlavou v oblacích (pejru) Kateřina Petrusová

Vtipná, krátká oddychovka

14.10.2018 4 z 5

Turbulence Turbulence Whitney G. (p)

Pěkná knížka. Trošku mi vadilo hrubé chování hlavního hrdiny, ale jinak se mi líbil celý příběh.

07.10.2018 5 z 5

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Knížka se četla dobře a rychle. V počátku jsem se trosku ztrácela v postavách a občas jsem se musela vrátit zpátky, abych si vzpomněla kdo ke komu patří. Je tam na mě moc jmen a postav a vadi mi otevřeny konec, tak snad bude pokračování, abych se dozvěděla co se se všemi vlastně stalo...

02.09.2018 4 z 5

Světlo mezi oceány Světlo mezi oceány M. L. Stedman

Chvíli mi trvalo než jsem se začetla, ale nakonec mě to bavilo...smutny příběh, sama nevím, jak bych se zachovala.

21.07.2018 4 z 5

Panenka Panenka Hollie Overton

Knižka se mi líbila. Příběh, který se odehrává až po útěku hlavní hrdinky z "vězení", což bylo aspoň zase trošku odlišné. Pěkně napsáno, ale čekala jsem trošku víc.

06.02.2018 4 z 5