MiliKry MiliKry komentáře u knih

Tatérka Tatérka Alison Belsham

Trošku urychlený konec, proto minus jedna hvězda, ale jinak velmi zajimávý námět knihy. Líbila se mi, měla spád, žádné nudné čtení :)

03.11.2019 4 z 5

Za zdmi Za zdmi Hollie Overton

Pěkně napsaná knížka, napínavá až do konce

29.10.2019 5 z 5

Přiveď mě zpátky Přiveď mě zpátky B. A. Paris (p)

Mám z tehle knížky smíšené pocity. Rozjezd byl fakt dobrý, druhá část mě spíš nebavila a těšila jsem se na rozuzlení, ale ke konci jsem to spíš začala tušit, takže mě vlastně žádné překvapeni nečekalo.

19.10.2019 3 z 5

Nadobro ztracený Nadobro ztracený Harlan Coben

Moje první od Harlana a moc se mi líbila, přečteno za dva dny a ten konec, ani jsem nedýchala. Určitě si pořídím další knihy od tohoto spiovatele.

15.10.2019 5 z 5

Nejjasnější soumrak Nejjasnější soumrak Aly Martinez

Krásně napsané. Místy i slzicka ukapla ????...

08.10.2019 4 z 5

Nejtemnější úsvit Nejtemnější úsvit Aly Martinez

Moc pěkné, povedené, romantické, smutné, napínavé....těším se na další díl :)

26.09.2019 4 z 5

Velké maličkosti Velké maličkosti Jodi Picoult

Moje první knížka této spisovatelky a rozhodně ne poslední. Jde vidět, že téma rasismu měla v knize výborně podchycené. Skvělá kniha !

21.09.2019 5 z 5

Co jsi to za matku? Co jsi to za matku? Paula Daly

Četla jsem po sobě dvě podobné knížky, každá byla o únosu a tahle mě zaujala o něco víc. Měla spád, četla jsem to jedním dechem a ten konec mě dostal, to jsem nečekala ani ve snu.

04.09.2019 5 z 5

Zmizení Samanthy Shipleyové Zmizení Samanthy Shipleyové Joy Fielding

Moc se mi kniha líbila. Mělo to spád, ani chvíli jsem se nenudila. Je to moje první kniha této spisovatelky a teď už vím, že rozhodně není poslední.

25.08.2019 5 z 5

Řekni něco legračního Řekni něco legračního Penelope Ward

Bohužel jsem knihu nebyla schopna dočíst. Mám ráda love story, al tohle bylo pro mě preslazene a pretazene za vlasy.

21.08.2019 1 z 5

Nádech do ticha Nádech do ticha Cath Staincliffe

Přečteno během dvou dní, smutné a bohužel v dnešním světě velmi pravděpodobné. Dobrá knížka

07.08.2019 4 z 5

Těžká noc Těžká noc Lenka Lanczová

Lanczovky mě bavily, když mi bylo nact a baví me, i když už je mi cet. Prostě klasická Lanczovka

01.08.2019 4 z 5

Mezi krásou a ošklivostí Mezi krásou a ošklivostí Bryn Greenwood

Příjemné čtení, pěkně napsané.

28.07.2019 4 z 5

Okénko do snů Okénko do snů Táňa Keleová-Vasilková

No....četla jsem pár knih od této autorky, ale tahle knížka se pro mě řadí mezi ty nejslabší. Hlavní hrdinka totální trubka a knec spíše pohádka než realita. Ale proti gustu......

12.07.2019 2 z 5

Závity ulit Závity ulit Martina Málková

Příjemná a vtipná oddychovka. Už se těším na další knihy této autorky.

01.07.2019 5 z 5

Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

Knížku jsem doslova zhltla během dvou dnů. Ano, hrdinka byla místy hloupá, ale i tak to patří mezi ty lepší knížky.

21.06.2019 5 z 5

Hračkář Hračkář Andrew Mayne

Selmu jsem bohužel neprecetla, tak jsem se pustila aspoň do Hrackare. Zaujal mě svojim přebalem. Spisovatel se evidentně hodně zabývá genetikou a biologii, což není šálek mého čaje. Necetlo se to špatně, ale čekala jsem od toho více napětí.

11.06.2019 3 z 5

Violka: Román o hledání domova Violka: Román o hledání domova Mirka Skočílková

Moc pěkná knížka, která se velmi dobře čte. Místy smutná, jindy zase veselá a nechybí ani trošku napětí a samozřejmě "happyend"

14.05.2019 5 z 5

Nepřítel mého nepřítele Nepřítel mého nepřítele Kateřina Petrusová

Druhý díl taky povedený. Konec dobrý, všechno dobré

13.04.2019 5 z 5

Božský bastard Božský bastard Christina Lauren

Taková ta erotická klasika, ktera se dobře a rychle čte a neurazí.

13.04.2019 3 z 5